Header
View tracker

Godmorgon fina ni!
Har precis vaknat, har verkligen sovit så otroligt skönt! Sov hela arton timmar igår så känner mig relativt utvilad faktiskt!

Funderar på att städa rummet som jag snart dragit ut på i hela tre dagar, känner att jag varit för trött och inte haft någon motivation alls! Tänkte även försöka busa mig innan kvällens bravader, jag ska faktiskt ut och äta och kika på antingen "Inferno" eller "Doctor Strange"! Var nyligen och kollade på "Jack Reacher 2", den var verkligen superbra och kan verkligen rekommendera den! Tänker försöka utnyttja varje sekund nu under höstlovet då det inte är någon skola eller press! Underbart med höstlov, verkligen så välbehövligt! Be right back! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

- Jag har en stor passion för smink, mode, fotografering,resor, träning och annat smått och gott.

- Jag går mitt första år på Naturvetenskapslinjen! Eftersom jag är väldigt intresserad av smink och styling hade jag annars valt stylist tror jag!

- Jag har en otrolig prestationsångest! Jag blir aldrig riktigt nöjd över det jag själv har gjort, utan jämför mig väldigt mycket och tycker att andra är så betydligt mycket bättre.

- Jag har ett stort komplex för min mage! Jag tycker att jag har för breda höfter vilket gör att jag upplever magen betydligt mycket större. Jag har även komplex över mina ärr, det stora långa snittet vid buken lider jag utav mest. Jag tycker att det är alldeles för hårt ihopdraget vilket gör att jag får en bula där nere!

- Jag är en människa som övertänker väldigt mycket! Jag är väldigt nervös utav mig. Jag övertänker allting. "Tänk om det inte blir bra". Jag stressar alltid upp mig i onödan, när jag istället kan lägga den energin på något annat. Jag är en ganska orolig själ.

- Jag är väldigt envis! Det är allt eller inget, jag går alltid all in. Jag ger mig inte i första taget!

- Jag är en väldigt målmedveten tjej, särskilt när det gäller skolan. Jag är väldigt driven och framåt, vilket jag bara ser som något positivt. Jag satsar väldigt högt.

Likes

Comments

Har verkligen fastnat för swimsuits, tycker verkligen att det är riktigt snyggt. Har suttit i timmar och kikat igenom Asos grymt stora utbud av både baddräkter och bikinis. Finns både baddräkter och bikinis i massor av olika färger, material och former, vilket tycker jag är så bra, har alltid haft problem med att hitta just den formtypen som jag är ute efter. Längtar så mycket till de varmare månaderna som börjar smyga sig fram, så att jag kan beställa någon av dessa godingar! Vilken är er favorit?

HERE // HERE // HERE

HERE // HERE // HERE

Likes

Comments

INSTAGRAM@alvasand