Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jaha imon börjar allvaret igen! Klockan 08.10 imon kommer jag sitta i skolan igen & gå i sexan. Jag är såååååå taggad , hhm.. Det ska ju såklart bli jätteroligt att träffa alla kompisar och sånt men ändå liksom, skola! När börjar ni?

Likes

Comments

Lägret började super! Det kändes såklart lite konstigt att gå på is efter 9 veckor på marken men det gick snabbt att vänja sig. Det svåra var väl att sätta de svåra hoppen man landade innan sommaren, ja när man var van liksom. Men det går säkert bättre senare i veckan. Vi kan hoppas tillsammans..
Passade också på att ta en liten selfie när jag kom hem 😂Likes

Comments

Hej på er! 🍍
Som ni kanske har märkt och fattat så hade jag en liten paus från bloggandet. Jag visste för det första inte riktigt vad jag skulle skriva och sen så var jag iväg på flera "internetfria" ställen, tex Hällevik mm.
Men nu är jag tillbaka på banan och ska blogga ännu mer än innan.

Vad har jag gjort nu då under dessa veckor? Jo jag har varit i Hällevik på gymnastikläger vilket var superdupermegaroligt haha! Jag träffade så himla många nya kompisar.
Sen har jag varit på Öland som ni ser på bilden högst upp. Vi var på Böda/ i Böda, vet inte riktigt hur man säger det?. Där badade vi, solade, åt glass (Ben & Jerrys 😍) och mycket mera!
Vi har också varit hos farmor & farfar!

Men nu ska jag fixa lite med kameran och sedan ska jag vlogga lite! A

  • 52 readers

Likes

Comments

  • 68 readers

Likes

Comments

​idag fyller världens bästa morfar år! Grattis min galna gymnast <33

Likes

Comments

Mot stugan!

Idag, eller just nu så är vi påväg till stugan. Ska bli jättekul som vanligt. Imorgon ska vi först på loppis & sen ska jag och några till i familjen springa ett lopp som heter "Långasandsloppet". Är lite nervös haha!
På söndag ska vi fira morfar för han fyller 58, grattis i förskott morfar! Sen vid typ klockan två ska vi åka hem igen! ❤️

Som ni ser så hoppar jag från en klippa på bilden och jag vet att bilden inte "passar" till texten men men..

Likes

Comments