Header

RÖSTA  PÅ    MIG!

Det var inte igår jag skrev ett inlägg här! Men jag ser allt att det är en del som fortfarande kikar in, i hopp om att jag ska publicera ett nytt inlägg. Vid det här laget tror jag att ni vet om min passion för Ung Företagsamhet! Anledningen till varför jag vänder mig ut i alla sociala kanaler jag har för tillfället beror nämligen på nominerad till "årets UF-företagare". Stipendiet "Ge tillbaka" delas ut av Wasabi Web den 11 maj på Vakna Uppsala och priset för en eventuell vinst ät ett stort mentorskap samt 50.000 kronor i aktiekapital. Att vinna detta stipendium skulle verkligen hjälpa mig att komma framåt i karriären som egenföretagare, jag vill verkligen detta så otroligt mycket!

Det jag vill be er om nu är att rösta, rösta fram mig till årets UF-företagare. Det tar endast några sekunder! Rösta kan du göra via länken HÄR: http://wasabiweb.se/sv/getillbaka/alva-rytterbro ❤ (det går även att rösta på flera, om du redan röstat på någon annan).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag känner ren och skär kärlek när jag trycker på knapparna för att skriva till er igen. Även fast man inte har någon aning om vilka som läser så känner man ändå någonting speciellt för sina läsare. Är det någon som känner igen sig? Jag känner att det kan behövas en uppdatering på vad som händer i just mitt liv nu. För på den senaste tiden har det varit väldigt mycket, därav utebliven uppdatering.

För det första, jag har bokat uppkörning. Helt plötsligt känns allt så verkligt! Uppkörningen är inte nära, men ändå inte långt bort, så jag måste fortfarande ligga i med både teori och körning. Detta betyder alltså att jag pluggar väldigt mycket teori just nu, har ni några tips på hur man ska lära sig allt?

Jag har även fått ett nytt jobb! Eller, ett till! Jag jobbar fortfarande på kafé Systrar två på lördagar men numera jobbar jag också på... All in! Jag kommer att jobba "på plats" ibland, men främst sköter jag marknadsföring och event. Vilket är så grymt kul! Jag har jobbat med detta i några veckor nu och det blir bara roligare ju mer tiden går.

Utöver detta så är vi i full gång med Jobdoor Uf! De senaste dagarna har varit så givande för vårt företag. Senast idag fick jag ett underbart samtal som gjorde att jag vill jobba dygnet runt så att allt går i raketfart framåt. I övrigt har jag vanlig skola som också tar tid. Förstår ni nu att det är svårt att hinna med allt? Tur att det är lov snart! På lovet skulle jag vilja åka iväg på ett spa eller liknande, har ni några tips på vart man kan åka? 

Jag ska försöka skriva ett inlägg så ofta jag kan! Nu vet ni hur det ligger till, jag har en del att stå i, men jag ska inte klaga för just nu arbetar jag endast saker som jag älskar. Hoppas ni alla har det bra! Vi hörs!

Likes

Comments

Just nu kan jag ångra att jag inte pluggade mer körkort i somras, för hur får man timmarna på dygnet att räcka till? 7 timmar i skolan, plugga till körkort och alla andra övriga ämnen, driva företag (som vi avsatt minst 7,5 timmar i veckan för), umgås med vänner och kärleken min, diska-tvätta-städa-laga mat, ja, ni hör ju. Timmarna på dygnet räcker inte till! Hur får ni det att gå ihop? Tror för övrigt att jag ska döpa om denna blogg till "klago-bloggen" istället. Eller vad tror ni? Känns som de enda jag gör är att klaga, och nu klagar jag på att jag klagar… Herregud! Nu måste jag sluta skriva och hoppa i säng, vi hörs när livet inte är så stressigt igen! Puss på er!

Likes

Comments

Apartment inspiration

De senaste dagarna har lägenheter svävat omkring på moln i mitt huvud. För tillfället ser min boendesituation ut som så att jag bor hemma hos min mamma, i en hyresrätt som hon äger. Jag har även ett rum hemma hos min far, dock bor han en bit utanför stan, därav bor jag inte där längre eftersom det är mer smidigt att bo mitt inne i stan. Förhoppningsvis kommer jag kunna bo mer där när jag får körkort! Jag och Elias har bott ihop sedan dag ett vi blev tillsammans och snart firar vi två år ihop, vilket gör att man börja fundera på att ta relationen till "nästa steg". Trots att vi redan bor ihop, vill vi ha någonting eget som man kan bygga upp ihop. Men! Vi snackar fortfarande många, många månader dit, till och med år kanske. Jag kan dock inte hålla mig ifrån att drömma...

Skulle inte tacka nej till denna inredning! Speciellt inte kudden med ögonfransarna (i'm in love). Självklart säger Elias "sådär ska vi inte ha det", detta kommer bli en kamp, haha... Som sagt är det långt kvar, så vi har tid på oss att komma överens! Kom ihåg att det bara är att klicka på produkten i bild ifall du skulle vara intressant av någonting. Nu blir det läggdags och jag har precis fått ett jätteroligt besked! Imorgon kickar vi igång veckan, sov gott!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

1. Motverka torrt och slitet hår. 2. Varma färger. 3. Röda läppar. 4. Mörka naglar. 5. Contour.

Är det någonting som jag är i behov av så är det ny makeup. Här är några favoriter som jag tror kommer vara extremt poppis i höst! Speciellt röda naglar och läppar, mörkt sotade ögon och extrem contour. Jag har även hittat en ny favorit doft, Miss dior från just Dior, dock har jag redan en relativt ny parfym, så det får vänta! För den delen har jag inga pengar till något av ovanstående heller (känns som jag klagat över detta i månader nu, vilket jag i och för sig har…) Klicka på produkten i bild för att komma direkt till återförsäljaren. Ha en underbar kväll och helg godingar!

Likes

Comments