Header

Jag känner ren och skär kärlek när jag trycker på knapparna för att skriva till er igen. Även fast man inte har någon aning om vilka som läser så känner man ändå någonting speciellt för sina läsare. Är det någon som känner igen sig? Jag känner att det kan behövas en uppdatering på vad som händer i just mitt liv nu. För på den senaste tiden har det varit väldigt mycket, därav utebliven uppdatering.

För det första, jag har bokat uppkörning. Helt plötsligt känns allt så verkligt! Uppkörningen är inte nära, men ändå inte långt bort, så jag måste fortfarande ligga i med både teori och körning. Detta betyder alltså att jag pluggar väldigt mycket teori just nu, har ni några tips på hur man ska lära sig allt?

Jag har även fått ett nytt jobb! Eller, ett till! Jag jobbar fortfarande på kafé Systrar två på lördagar men numera jobbar jag också på... All in! Jag kommer att jobba "på plats" ibland, men främst sköter jag marknadsföring och event. Vilket är så grymt kul! Jag har jobbat med detta i några veckor nu och det blir bara roligare ju mer tiden går.

Utöver detta så är vi i full gång med Jobdoor Uf! De senaste dagarna har varit så givande för vårt företag. Senast idag fick jag ett underbart samtal som gjorde att jag vill jobba dygnet runt så att allt går i raketfart framåt. I övrigt har jag vanlig skola som också tar tid. Förstår ni nu att det är svårt att hinna med allt? Tur att det är lov snart! På lovet skulle jag vilja åka iväg på ett spa eller liknande, har ni några tips på vart man kan åka? 

Jag ska försöka skriva ett inlägg så ofta jag kan! Nu vet ni hur det ligger till, jag har en del att stå i, men jag ska inte klaga för just nu arbetar jag endast saker som jag älskar. Hoppas ni alla har det bra! Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Just nu kan jag ångra att jag inte pluggade mer körkort i somras, för hur får man timmarna på dygnet att räcka till? 7 timmar i skolan, plugga till körkort och alla andra övriga ämnen, driva företag (som vi avsatt minst 7,5 timmar i veckan för), umgås med vänner och kärleken min, diska-tvätta-städa-laga mat, ja, ni hör ju. Timmarna på dygnet räcker inte till! Hur får ni det att gå ihop? Tror för övrigt att jag ska döpa om denna blogg till "klago-bloggen" istället. Eller vad tror ni? Känns som de enda jag gör är att klaga, och nu klagar jag på att jag klagar… Herregud! Nu måste jag sluta skriva och hoppa i säng, vi hörs när livet inte är så stressigt igen! Puss på er!

Likes

Comments

Apartment inspiration

De senaste dagarna har lägenheter svävat omkring på moln i mitt huvud. För tillfället ser min boendesituation ut som så att jag bor hemma hos min mamma, i en hyresrätt som hon äger. Jag har även ett rum hemma hos min far, dock bor han en bit utanför stan, därav bor jag inte där längre eftersom det är mer smidigt att bo mitt inne i stan. Förhoppningsvis kommer jag kunna bo mer där när jag får körkort! Jag och Elias har bott ihop sedan dag ett vi blev tillsammans och snart firar vi två år ihop, vilket gör att man börja fundera på att ta relationen till "nästa steg". Trots att vi redan bor ihop, vill vi ha någonting eget som man kan bygga upp ihop. Men! Vi snackar fortfarande många, många månader dit, till och med år kanske. Jag kan dock inte hålla mig ifrån att drömma...

Skulle inte tacka nej till denna inredning! Speciellt inte kudden med ögonfransarna (i'm in love). Självklart säger Elias "sådär ska vi inte ha det", detta kommer bli en kamp, haha... Som sagt är det långt kvar, så vi har tid på oss att komma överens! Kom ihåg att det bara är att klicka på produkten i bild ifall du skulle vara intressant av någonting. Nu blir det läggdags och jag har precis fått ett jätteroligt besked! Imorgon kickar vi igång veckan, sov gott!

Likes

Comments

Plus: Jag har blivit mycket mer motiverad till att ta körkort på senaste tiden, vilket kan bero på att jag drömt två gånger att jag äntligen tog körkortet. Snart tar jag min första lektion, spänd...

Minus: Jag har blivit sockerberoende igen. Efter matförgiftningen i Rhodos lät jag mig själv äta exakt det jag ville, vilket bidrog till att jag åt mycket socker, och nu kan jag verkligen inte sluta. I skrivande stund sitter jag med en nyplockad godispåse från Ica bredvid mig, detta måste få ett stopp...

Plus: Nästa vecka drar vi igång med företaget igen! Behöver jag säga någonting mer? Självklart kommer det bli stressigt, privatlivet kommer få lida men är det någonting som jag brinner för så det f.d. ungJobb-Uf! Har ni något tips på namn så kommentera mer än gärna här nedan!!

Minus: Jag går ständigt runt och tror att någonting är fel med min kropp, på insidan alltså. Övertänker alldeles för mycket. Springer jag på toaletten mer än tre gånger på en dag, tror jag att jag är gravid eller har drabbats av diabetes, har jag ont i huvudet så har jag definitivt en hjärntumör etc. Ja, ni märker. Ö.v.e.r.t.ä.n.k.e.r!

Likes

Comments

Äntligen hemma, jag har övningskört i flera timmar så nu är jag helt slut. Det är ändå en del att hålla redo på när man kör bil inne i stan (speciellt när man är nybörjare, som jag). Gjorde mig lite lunch och nu känns det som om jag kommer somna vilken minut som helst! Bör ta en liten powernap så jag orkar med kvällen, om det blir utgång vilket är osäkert eftersom jag verkligen inte har några pengar. Dock är jag ensam hemma ikväll, så någonting bör jag hitta på! Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments