Heeej!!
Jag kom precis hem från min kompis konfirmations kalas & är sååå trött nu. Skolan börjar imon så skulle egentligen bara vilja sova så jag inte är allt för trött imorgon haha.
Dagen har varit sååå mysig, jag trodde dock inte att själva gudstjänsten skulle va så lång som de va men jag överlevde Haha. Imorgon börjar skolan, är såååå INTE taggad för de men de ska ändå bli kul att få träffa alla kompisar igen & snart drar rugbyn igång igen så de längtar jag efter.
Jag har inga speciella planer in för veckan förutom att jag har studiedag på onsdag så antingen är jag bara hemma och chillar eller så hittar jag nog på något.
Ha de bra kram<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellu!!
Just nu försöker man verkligen njuta in i de sista som är kvar av lovet, försöka va med så många det går & bara sola & bada. Jag kom precis hem från en kompis som jag har lunchat med & varit hemma hos henne för att sola & bada så jag sitter nu här hemma helt röd om kinderna hihi. Jag ska nog inte göra så mycket mer ikväll, kanske blir någon mysig film eller något.
Jag har inte så mycket planerat denna helg som kommer utan ska bara fira en kompis som ska konfirmeras sig ska bli super mysigt;)
Hoppas ni alla mår bra, kramiis<33

Likes

Comments