Header

Wigge skulle nog inte ha något emot att bli en liten skogsmulle, haha. Han blir så glad när jag styr åt det håller (läs: slipper dra honom mot andra hållet😉). Vi mötte en cyklist också som så snällt stannade kanske 20 meter innan. Wigge fatta inte varför, haha, men jag blev glad. Lämnade in en ganska stor uppgift idag i historia, kanske inte det roligaste men det kändes skönt. Så nu kan jag ta höstlov, mer eller mindre. Vill kolla på If I Stay och skriva en bokrecension om den samtidigt som jag läser och sådär så jag kan redovisa när jag kommer tillbaka. Men skola kan ju vara det absolut tråkigaste att läsa om så jag ska inte prata mer om det hehe.

Nuu --> Städa & sen kolla på Wahlgrens värld. Woho!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är så många som undrar varför jag älskar Göteborg så mycket. Då menar jag också älskar! Så jag listar lite saker här nu om varför jag älskar den här staden så mycket. Livets stad!

1. IFK Göteborg

Antagligen har ni inte missat detta men mitt favorit lag håller ju till i Göteborg också vilket är en ursäkt att vi kan åka dit ofta liksom, hihi.

2. Göteborg Horse Show

Kommer inte ens ihåg när jag inte gått på detta. Bästa, bästa, bästa! Allt med häst är ju oslagbart och att se Sveriges bästa ryttare på ett och samma ställe. Dröm!

3. Liseberg

Liseberg är ju sjukt roligt för nästan alla oavsett om man gillar att åka berg- och dalbanor eller inte. Så otroligt fint och väldigt trevlig personal.

4. Folket

Jag vet inte hur många komplimanger jag har fått när jag har varit där. Alla, eller nästan alla, verkar älska livet och det är nästan som att vara utomlands. När jag t.ex en gång tog upp en tröja på Chelsea och så gick det förbi en dam och så "den där skulle passa dig så bra". Bara en sån sak har jag aldrig varit med om här. Även fast jag älskar Örebro och tycker att det är en grym stad!!

5. Själva staden

Göteborg är ju så stort men känns så mycket mindre och mysigt liksom. Inte en sån där stor stad som Stockholm där alla stressar sig runt utan det känns mindre och mysigare. Sen är det så otroligt vackert också!

Likes

Comments

Alltså 4 dagar kvar till Göteborg, och jag längtar sönder. Samtidigt förstår jag varför några inte alls förstår vad det är för speciellt med just Göteborg när jag inte ens bor där men ett inlägg om det kommer upp under dagen. Ikväll så är det uteritt och hemma träning på schemat. Extra viktigt med träning idag för min del då jag och Wigge vilar imorgon och på lördag när andra saker är inplanerade. På fredag ska jag stå på ett ställe med lillebrors fotbollslag eftersom Nathalies lillebror spelar i samma fotbollslag så det blir en kväll med henne och så ska jag på lördag först på konfa och sen åka och fira min gammelfarmor som fyller 90 år. Tänk att ha levt i 90 år ändå, ganska coolt. Men ja, det var väll planen för dagen. Gör denna torsdagen BÄST!

Likes

Comments

Idag gick ridpasset riktigt bra måste jag säga! Red övningen som bilden nedan visar med förklarande text till. Men innan det red jag fram och kände att han var med mig hela tiden. Sen när jag gjorde den här övningen så var han så otroligt duktig att gå från höger till vänster och sen i höger varv fortsätta. Andra var lite krångligare sa han och speciellt i trav. Men skritten är jag otroligt nöjd med och traven lite mindre men den var absolut inte dålig. Gjorde inte det i galopp utan hade bara hindret och rullade runt i några varv så. Höjde upp det till 60-65 cm och tog det i båda varven, det bästa då var faktiskt vänster varv eftersom att han var noggrannare i det varvet. Så denna övningen rekommenderar jag verkligen!

Likes

Comments

Fick en fråga om hur jag tycker att man ska klä sig bäst i stallet under vintern för att inte frysa. Så dessa saker skulle jag vilja rekommendera. De flesta har jag inte men skulle vilja ha eller som jag bara tyckte såg varmt och skönt ut. Översta raden är lite billigare (kan också vara för att de är på rea) och understa lite dyrare men som ni ser blev det också samma på två. Hoppas ni fick med er något tips!

Likes

Comments

Tidig dag idag men vad jag vet händer det inte något speciellt i skolan. Det ända är väl efter skolan och då ska jag antagligen ta upp ett hinder och två bommar. Ska ha en bom, två galopp språng till ett hinder och så två galoppsprång till en bom igen. Får se om det är för blött eller inte men jag har för mig att det inte skulle regna idag. Skrev massor inlägg igår hela kvällen men har mycket kvar dock. Så är jag lite frånvarande jobbar jag på. Är så trött i min kropp också efter igår. Värre efteråt helt klart. Men ja, jag tror det var allt. Vad ska ni göra idag? Ni får mer än gärna berätta det, blir motiverad när ni kommenterar!

Likes

Comments

De två kroppsdelarna var det störst fokus på idag. Tyckte det funkade bra och det är kroppsdelar jag är ganska dålig på att träna men som är väldigt bra. Så det var bra. Lär ha träningsvärk där imorgon. Brukar mest träna mage, rumpa och ben i allmänhet. Så väldigt bra så! Efter så var det hem till Wigge som hade rullat sig i leran, mysigt tyckte han, mindre mysigt tyckte jag haha. När jag skulle åka därifrån ställde han sig vid dörren och kollade ut. Lillen så söt han är❤ Nu resten så ska jag fixa inlägg till när jag ska till Göteborg och under dagarna som kommer innan dess. Vad tycker ni förresten om systemet jag använder mig av med att uppdatera morgon-dag-kväll och ibland ett mindre eller ett mer? Ska jag fortsätta med det eller vill ni ha det på något annat sätt? Berätta gärna!

Likes

Comments

Ifall någon av er just nu har Nikons 35 mm 1,8G som inte används är jag mer än villig att köpa det för ett rimligt pris. Isåfall kan ni maila mig på alvafelix10@gmail.com. Ska använda det till bilder här på bloggen och som jag lätt kan ta med och fota med. Så har jag det andra objektivet till ridbilder och bilder längre ifrån. Bra va?😉

Likes

Comments

Idag är det dags för Tabata, även fast det är tisdag. Precis likadant som jag gjorde förra året ska jag göra idag och gå dit direkt efter skolan, skriva inlägg, äta och byta om. Sen när vi har kört Tabata så åker vi hem och då förbi Wigge för att säga godnatt. Men först av allt väntar skolan till halv 4. Alldeles för sent men men. Vad ska ni hitta på idag då? Det här plus att ligga kvar under det varma täcket ett tag till är min plan, haha.

Likes

Comments

Min kärlek till mitt täcke under hösten är obeskrivlig haha. Nej men det har varit ett riktigt höstväder några dagar nu under de senaste dagarna och då är så skönt att krypa ner under det varma täcket. Vill hellre att det ska bli jul, hehe. Men idag har det rullat på ganska bra. Har varit så glad under hela dagen av tanken på hur nära allt är. Som till Göteborg speciellt. Men jag kom på att vårat tåg går ganska eller väldigt tidigt. För det går 7.06 och då måste jag gå upp typ 5.30. Men grejen är den att det blir som att gå upp 4.30 när larmet ringer för natten där slår det om till vintertid. Hur som helst är det slutsnackat om det nu.

Passet jag red med Wigge idag är jag väldigt nöjd med måste jag säga. Han var jätte duktig framförallt sista galoppfattningen jag tog från skritt till galopp i VÄNSTER varv. Red mycket övergångar idag och han var riktigt, riktigt pigg, glad och duktig! Dock kändes mina tyglar lite som smör i mellan åt, de gled liksom då jag inte hade bästa greppet. Men allt kan ju inte vara perfekt. Så jag är nöjd över mitt pass idag!

Likes

Comments