Hej på er!
Nu tänkte jag berätta 3saker du kanske inte visste om mig.
1.Jag kan sticka
2.Jag kan virka
3.Jag gillar te
Hejdå

Likes

Comments

Hej på er!

Happy Tuesday. 😊 Idag tänkte jag berätta om en av mina hobbys/intressen.

Det är truppgymnastik eller bara gymnastik vad man nu vill säga. Jag har gått på gymnastik i snart fem år.

I trupp gymnastik ingår (eller det som vi gör på gymnastiken) är fristående, trampett, tumbling och matta. Jag tänkte även berätta lite om varje gren, så vi kan börja med fristående. Fristående är som en dans koreografi som laget (6-16 pers.) utför med lite olika svårigheter. Tryck här för att läsa mer. Nästa gren är trampett. På trampetten hoppar man och utför volter eller skruvar med lite olika svårighetsgrader. Man kan även sätta en pegasus (se bild här) och gör lite överslag osv. Nästa gren är tumbling det är som en stor studsig matta som man gör handvolter och flickisar osv på..

Sista är matta. Det är som det låter en matta som man gör kullerbyttor och hjulningar på.

Men nu ska jag faktist iväg på gympan.

😘

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag. Jag har haft en ganska bra måndag, en bra start på veckan helt enkelt. Igår va det första advent. Och det blev inget inlägg igår för jag hade en väldigt stressig dag. Men bättre sent än aldrig. Förutom att den var lite stressig så hade jag en ganska bra första advent. Jag tycker det är viktigt med en adventsljusstake som man tycker om (för att #värnavardagsglädjen). Så här ser min ut.

Den är nästan färdig, det ända som saknas är lite små tomtar som ska sitta i mossan.

Men eftersom det är första advent så kommer jag med en liten överraskning också........Jag har klippt av mig håret 😱 Jag är väldigt nöjd så här kommer lite bilder på det.

😘

Likes

Comments

Hej på er!

Idag det är bara en månad kvar till jul😳😱. Jag kan inte fatta det, asså jag är inte alls förberedd. Är det bara jag som blir lite smått stressad.

1. Jag har inte skaffat mig någon adventskalender.

2. Jag har inte köpt julklapp till någon ännu, har ni?

En annan fråga, är det bara jag som har väldigt svårt att önska mig saker?

Men det var nog allt för idag.

Puss på er😘

Likes

Comments

Hej!

Nu på hösten tycker jag det är väldigt mysigt att titta på film/bio och jag har två stycken filmer jag vill se. Den ena heter trolls (se trailer här) den har inte haft premiär än, men premiären är det 28 oktober. Jag ska nog se den på höstlovet, om ni vill kan ni ju skriva i kommentarerna om ni vill ha recension på filmen så ska jag fixa det när jag har sett det.


Likes

Comments

God morgon!
Idag är det en väldigt regnig fredag. Det regnade igår också. Hur är vädret hos er? Nu ska jag snart till skolan, hoppas ni får en bra fredag.

Likes

Comments

​Hej!

Nu tänkte jag berätta 3 saker du kanske inte visste om mig.

1.Jag kan typ göra en Water Bottle Flip.

2.Jag är beroende av läppsyl.             

3.Tapeten i mitt rum är stjärnig.           

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? Om jag ska vara helt ärlig så mår jag lite sådär (ganska krasslig och lite små förkyld), men men. Som i förra inlägget tänkte jag Prata lite om inredning. Jag tycker om växter det är fint och det gör lite ett hem. Nedan kan ni se lite vad jag menar och lite bilder på "med blommor" och "utan blommor".

Skriv gärna vad ni tycker nedan håller ni med eller inte.

🌷

Likes

Comments

Heeej!

Har du haft en bra tisdag? Det har jag. Idag tänkte jag dela med mig av min andra diy. Jag tycker det är väldigt roligt med inredning och det är ju ännu roligare att göra det själv. Så dessa stenar är egentligen jätte enkla att göra för det ända du gör är att måla med en (helst) vattenfast penna i något snyggt mönster, du kan även göra som jag och strö på lite glitter. Det ända du behöver tänka på är att ha platta och släta stenar för om stenen är räffliga går de inte att måla på.

Nu ska jag snart iväg på gymnastik.

😊

  • Filed under: DIY

Likes

Comments

​Hej på er!

Här kommer lite bilder som jag tycker är inspirerande men som jag även hoppar ger er lite inspiration.

 Jag heter @alva.r_nouw på instagram.


Likes

Comments