Idag började jag dagen med lite träning sen blev det att sticka iväg på en arbetsintervju. Jag funderar ju som sagt på att plugga till förskolelärare så jag har satt upp mig som vikarie på kommunen, så det har jag höga förväntningar på. Allting kändes bra och jag gick därifrån med ett leende.

Nu till något helt annat på de senaste två veckorna har min mage krånglat sååå mycket och har haft as ont så nu har jag börjat prova att äta och dricka laktosfritt. Eller aa jag började igår så det återstå att se resultatet men tror det blir bra !

Jag blev sjukt hungrig och orkade inte laga något så jag körde till City Gross och köpte lite plock, väldigt mumsigt !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Jag tänkte skriva lite om varför jag skaffade en blogg och vad det betyder för mig och lite sånt, tänkte att det kan va lite kul för er att veta.

Många kanske tror att man skaffar en blogg för att få många läsare, efter ett tag tjäna pengar, bli igenkänd osv men det var verkligen inte min tanke när jag startade bloggen.

Självklart är det lite kul att se att statistiken går uppåt och man får en liten självförtroende höjning av den känslan men just statistiken var aldrig och är inte mitt mål. Ibland om jag till exempel mår dåligt och har en dålig dag så har jag alltid mått bra när jag fått skriva. Det behöver inte vara att jag skriver om det jag mår dåligt över eller ens ha med det att göra. Men att skriva har alltid fått mig att må bra.

Detta kan man säga är som min lilla dagbok och istället för att ha en hemlig dagbok så har jag valt att göra den offentlig. Att offentliggöra min vardag och mina tankar är inget som jag har tänkt på som en big deal och jag känner mest att det är en rolig grej och bloggen är ett sätt att få mig att må bättre i vissa situationer.

  • 5 readers

Likes

Comments

Och där försvann två dagar i bara en smäll. Nej men seriöst vad tiden gick fort dessa dagarna, jag har inte gjort något speciellt mer än att åka tillbaka till Halmstad och så men jag vet inte har bara känt att jag inte hunnit med något.

Pappa och Helena har massa med björnbär i trädgården så vi fick en hel låda med oss till Halmstad. Så idag så gjorde jag muffins med Björnbär i och dem blev sååå goda verkligen. Det är Lailas grundrecept på muffins jag har använt och sen bara varvat med björnbär i formarna. Det rekommenderar jag. Jag gjorde samma sak med blåbär för ett tag sen men dessa blev faktiskt mycket bättre.

  • 5 readers

Likes

Comments

Nu kanske ni ser i mitt förra inlägg och ba men Alva varför är du i Huskvarna ?

Och jo, jag är i Huskvarna för att min pappa bor här med min bonusmamma och vi ska ha kräftskiva ikväll, Yeeay!!
Det ska blir as mysigt, vi kom hit igår kväll och åker hem imorgon så är här över helgen. Super mysigt!

  • 7 readers

Likes

Comments

Nu är jag helt slut efter 5 km och styrketräning efter det.
Vi körde ett schema som passar mig väldigt bra för jag tyckte det var väldigt bra.

Vi börjar med squats då körde vi såhär :

10 st
9st
8st
7st
6st
5st
4st
3st
2st
1st

Sammanlagt blir det 55st squats och det blir lite roligare att göra så än att ba aa nu ska jag göra 55 squats, aa enligt mig i alla fall!

Vi går vidare till situps :

11st
8st
6st
5st
4st
2st

Japp och det blir 31st det är ju inte jättemycket men aa ändå något!

Sen körde vi rygglyft :

11st
8st
6st
4st
2st

Samma där 31st. Vi avslutade med plankan och jag kan säga såhär att detta systemet tycker jag jättemycket om och man kan ju börja högre om man vill det. T.ex när man ska göra situps kanske man kan börja på 20 istället för 11 så blir det lite tuffare. Man ska ju alltid utmana sig själv. Men jag rekommenderar detta systemet!

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag har jag hämtat ut min balklänning från kemtvätten och alltså jag har ett litet problem. Ni ser stenarna som skimrar lite i grönt dem har typ blivit ännu mer gröna nu och jag vet inte ens om man har någon sort av garanti på kemtvätt men jag betalade inte 600kr för att den skulle bli värre .. Alltså vet inte vad jag ska göra!!! Panik !!

  • 7 readers

Likes

Comments

Idag har jag ju som sagt varit på möte och när jag kom hem så fick jag sån jävla huvudvärk så har bara legat i sängen faktiskt och försökt få bort huvudvärken.

Fattar inte det, har har sen jag varit liten haft huvudvärk då och då och det suger. Ibland har jag så ont så jag inte ens kan röra mig, usch jag hatar det!

Nu fick ni se väskan jag köpte igår, Yeay !! Jag älskar den, sååå snygg! Har verkligen kollat efter den och äntligen hittade jag den.

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag träffade jag Louise och jag köpte en väska jag kan fota den imorgon och lägga upp på bloggen, sååå sjukt fin!
Vi åkte i alla fall hem till henne och käkade tacos och kollade idol, vi hade himla mysigt faktiskt. Älskar sånna stunder med min babe.
Imorgon så har jag ett möte jag ska på och sen får vi se vad dagen har att erbjuda !

  • 7 readers

Likes

Comments

Japp det blev Kinamat hahah !

Nä men det va gott, vi gick lite på stan och gjorde några ärenden sen gick vi ut med Lisas hund. Hon är verkligen världens snällaste och sååå himla fin!
Hon är en amstaff men en väldigt snäll sådan, molly!

Kom i alla fall hem till att min pojkvän va hemma o de är ju världens bästa känsla helt ärligt, tänk om det alltid kunde va så !

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag tänkte jag åka in till stan och träffa en vän så ska vi käka lite, de blir antagligen kinamat, så gott. Som ni kunde läsa på bloggen igår så va jag ju så jävla suger på sushi så vi får hoppas att vi väljer ett ställe där man kan äta sushi också, annars blot de bara Kinamat men det är ju gott också så jag klagar inte!

Detta är första hösten jag inte går tillbaka till skolan eller börjar skolan och det känns lite skumt, det känns i alla fall väldigt tomt och jag vet typ inte riktigt vad jag ska göra av dagarna de blir så himla konstigt bara. Men det är ju något man vänjer sig vid antar jag. Att träffa vänner som till exempel idag gör det hela mycket bättre !

  • 8 readers

Likes

Comments