​Tänkte starta den här bloggen just så som den kommer att fortsätta - genom att ranta över mina frustrationer.

På senaste tiden hamnade jag i en situation som fick mig att tänka... När är rätt tidpunkt att ge upp på en vänskap? 

Jag hamnade i bråk med en utav mina närmare vänner där jag ansåg mig själv ha blivit felaktigt anklagad. Det fick mig att tänka på hur många skillnader vi delar när det kommer till åsikter om rätt och fel. Jag ansåg att jag enbart, utan att såra någon, försvarade min andra vän när hen blev kallad ful. Men den personen som jag hamnade i bråk med bad inte om ursäkt utan anklagade mig istället för att vara en dålig människa som sårade folks känslor (ironiskt då personen hade kallat min vän ful). Jag bad givetvis om ursäkt men inget löste sig då min vän vägrade att möta mig halvvägs. Jag började då att tänka; detta är en vän som jag konstant blir sårad av då hen har en tendens att bara se sin sida av situationer och attackera den motsatta sidan grovt och aggressivt.

Kommer det en tid i en realation då man måste inse att man kanske mår bättre utan en viss person? Och i så fall, ska man välja att själv bli sårad, eller såra någon annan genom att gå därifrån? 

Likes

Comments

Jag tänkte försöka, än en gång, att starta en blogg. Vi får se hur det går, så jag har tappat räkningen på hur många bloggar jag har startat innan denna...

Tänkte gå enligt normen och börja med att introducera mig själv. Jag heter Alva, är 15 år och bor i Linköping. Min fritid spenderar jag i dansstudion, framför skolböckerna eller med mina fantastiska vänner. Jag är full av åsikter och otroligt koffein-beroende.  Frågar du mina vänner så kommer de most likely beskriva mig som lite smått galen, väldigt blond (inside and out) och att jag har otroligt dålig humor. Förutom det så är jag en sådär ängslig, lätt panikslagen person som älskar raka linjer och när saker är i färgordning. Jag har även ett stort kontrollbehov och är väldigt lättskrämd.

Jaha, om du inte blev avskräckt av det där så skulle jag älska om du ville läsa min blogg som kommer att handla om allt från politik till mode och mat.

Likes

Comments