Header
View tracker

From mystory. Nu är flyttlasset snart iväg och jag är påväg till farmor med mammi. Sista gåmgen jag såg huset jag växte upp i, det är lite sorgligt:(( bott där sen jag var 1 år, helt sjukt egentligen att bara byta hem?? Haha är lite nervös men ändå excited.

Ikväll är det balkickoff så ska försöka få in det på schemat också! Ha en bra dag everyone

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sådär mycket får ni se! Ej lika kul om någon köper samma så håller den lite lågt.

Dagens sanning: hatar mitt leende. När jag va liten så höll jag alltid för munnen när jag log/skratta haha://

Att göra i framtiden: Få barn (2killar 1tjej!!)

Likes

Comments

View tracker

Mina nya byxor från Nelly.com! Så himla nöjd. Satt super bra på och var nästan snyggare än de var på bild.

Nu sitter jag framför datorn i köket med en kaffe. Laddar upp inför kvällens jobb pass, ska först skjutsa elvin (min hund) till mormor och morfar. Efter det blir det snabb väg hemåt för att packa då jag inte är färdig än. Och flyttar imorgon. Älskar min framförhållning!

Likes

Comments

Idag när man ej orkade riktigt. Blev lite för lång sovmorgon och lite för mycket säng efter att jag vaknade dessutom. Är ändå taggad för denna vecka och det känns som en bra dag! Att åka buss på morgonen är inte så dumt ibland, sitter just nu och lyssnar på mysig musik medan det är mörkt ute. Gosigt. Ha en bra dag!!

Likes

Comments

Sammanfattning av kvällen. Lite packning (3 dagar kvar???) och pizza. Satt rätt bra. Har nu bäddat ner mig, satt på mig mysdressen, tänt lite ljus då jag kollar kärleksfilm. Gud vad jag älskar såna kvällar ändå. Så skönt att bara slappna av mitt i allt kaos. Morgondagen består av skola för att sedan åka med mamma till Ikea och köpa lite nya täcken osv till nya rummet!! Ska köpa massor mysigt bara inför vintern så jag klarar av den.

Dagens sanning: Jag var väldigt "killig" som liten. Spelade hockey i 3 år bland annat. Haha vad ni skulle skratta om ni såg mig då!

Att göra in future: Åka till New York. Måste få uppleva det!

Likes

Comments

Klänningen jag hade på mig i lördags! Köpt från asos.com. Dåliga bilder men mestadels för att det inte finns några ställen att ta kort på just nu där man ej står bredvid en flyttlåda!! Senare ikväll ska jag ge er en sanning och ett mål, precis som varje dag tills julafton! kram

Likes

Comments

Hej på er! Måndag och ny vecka. Blandade känslor idag, har mestadels varit en bra dag men är i lite utav en chock angående vad som händer på skolan just nu. Tänker inte gå in mer på det.

Ikväll blir det spinning + booty pass igen. Tagga att döda sina ben!! Ha en super bra måndag

Likes

Comments

Dagens sanning: Jag har ett hjärtfel (!!) men ej allvarligt

Att göra 2017: Inte låta någon eller något påverka vad jag vill göra eller vad jag mår bra av

Likes

Comments

Nae va. Dagen kommer bestå av att rehaba då man är rätt slut sen igår. Jag och My var hemma ca 5 och sovit tills nu i princip. Nu är vi påväg och köpa mat vilket kommer vara dagens räddning minst sagt. Riktigt bra kväll igår var det i allafall!! Och så värt baksmällan nu ändå. Ha en bra söndag, kisses

Likes

Comments

Lite glitter och rosa fick det bli idag!!! Hoppas ni har en super bra lördag alla där ute. Och att ni gillade denna sminkning. PUSS OCH KRAM

Likes

Comments