Hej! (Ursäktar långt inlägg)
Skriver nu mitt första inlägg mest för att komma igång och för den som vill kan få lite bakgrunds historia om mig.
Jag har alltid varit lite besatt av djur och natur, den stora passionen i livet kan man säga haha! Mamma har sedan jag kan minnas ridit islandshästar och jag själv började på ridskola redan vid 4 års ålder. Men 2012 var ridskola tiden över.
Då köpte mina föräldrar min första häst. Han var bara 5 år och jag 11. En stor fux utan någon stor personlighet och ganska tråkig om jag får säga det själv.
Vi tävlade mycket inom fälttävlan och utvecklades tillsammans med hjälp av tränare, men efter ett år fick Drasty en allvarlig sårskada. Boxvila 2 månader och 1,5 års rehabilitering pågrund av sår och muskelskada som kom på köpet.

Men det var långt ifrån bara negtivt med alla skador. Jag började med trick träning och mycket med träning från marken. Jag kom in på ridsporten "western", som jag fortfarande rider och tävlar inom.
Jag ångrar inte en sekund att det gick som gick, utan alla motgångar hade jag aldrig fått det starka band med min häst som jag har idag och inte heller vetat så mycket om hästens natur osv

Men nu känns det som att vi äntligen skaffat oss lite med vind och efter slutmätningen i februari är vi nog snart ute på hopp eller dressyr banorna också.
Så i stora drag hela min häst historia, vet att det är ett skit tråkigt och långt inlägg! Håll ut det kommer roligare saker😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments