Asså HUR bra!!? Det är ju helt crazy hur bra han är. En sån talang i sång, i text och i uppträdande. Så unik med sin texter som rör en i själ och hjärta och tro mig han var ännu bättre live! SHIT ALLSTÅ!!!

Efter 6 timmars köande i kyla utanför globen och en hel del pressande bland alla varmakroppar, kändes ärligt talat som att jag skulle mosas, så var vi precis vid scenen. Det var så värt det! Att få se en av dem mest betydelsefulla (för mig) och framgångsrika person bara några meter bort är en sån känsla som man knappt kan greppa. I varje låt kunde man höra hur hela globen sjöng med och se hur Ed log av våran entusiasm.

Jag är en sån person som är en sucker för låtar med betydelse och mening. En låt som faktiskt ger ett budskap eller är genuin med själ i. ALLA hans låtar är såna och jag är så glad att jag fick uppleva bara en liten del av den personen som jag ser upp så mycket till från låtarna jag lyssnar på dagligen. Bara att han faktiskt tittade ner på en för en halv sekund och sjöng till en... amazing!!! 

Fast jag är också ledsen, ledsen att det är över, ledsen över att det kanske var sista gången och ledsen över att nu återvända till vardagen. Det känns som att jag personligen känner honom trots att han knappt vet att jag existerar och det gör mig också lite ledsen, men också motiverad att följa mina egna drömmar.

Ed är så grym och jag vill typ vara en del av hans liv! Låter det konstigt? Aja, det är iallafall så jag känner.
GRYMT!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Solsken, värme och stallet, kan det bli bättre?!

Det blev en långtur igår barbacka till havet i det vackra vädret där vi doppade fötterna lite i strandkanten. Helt underbart var det och det slog mig hur otroligt bra det är att faktiskt rida ut. Att kunna använda sin miljö på bästa sätt och anpassa sig till dem möjligheter man få i naturen gör att det aldrig blir en tråkig stund. Där kan man träna på saker man annars aldrig får chansen till att göra som t.ex intervallträning i alla uppförsbackar och variera underlag.
Även hästen tror jag uppskattar att komma ut och byta miljö. Det blir oftast en hel del extra energi att jobba med också, vilket är positivt! Kan man använda sig av den så tror jag att både hästen och du kommer uppskatta er tid tillsammans lite mer.

Njut av värmen medans den varar, det är ju ändå Sverige vi lever!

Det blev även lite tömklörning med min medryttarhäst Pride som man kan se på bilden nedan!

Likes

Comments

Hej! (Ursäktar långt inlägg)
Skriver nu mitt första inlägg mest för att komma igång och för den som vill kan få lite bakgrunds historia om mig.
Jag har alltid varit lite besatt av djur och natur, den stora passionen i livet kan man säga haha! Mamma har sedan jag kan minnas ridit islandshästar och jag själv började på ridskola redan vid 4 års ålder. Men 2012 var ridskola tiden över.
Då köpte mina föräldrar min första häst. Han var bara 5 år och jag 11. En stor fux utan någon stor personlighet och ganska tråkig om jag får säga det själv.
Vi tävlade mycket inom fälttävlan och utvecklades tillsammans med hjälp av tränare, men efter ett år fick Drasty en allvarlig sårskada. Boxvila 2 månader och 1,5 års rehabilitering pågrund av sår och muskelskada som kom på köpet.

Men det var långt ifrån bara negtivt med alla skador. Jag började med trick träning och mycket med träning från marken. Jag kom in på ridsporten "western", som jag fortfarande rider och tävlar inom.
Jag ångrar inte en sekund att det gick som gick, utan alla motgångar hade jag aldrig fått det starka band med min häst som jag har idag och inte heller vetat så mycket om hästens natur osv

Men nu känns det som att vi äntligen skaffat oss lite med vind och efter slutmätningen i februari är vi nog snart ute på hopp eller dressyr banorna också.
Så i stora drag hela min häst historia, vet att det är ett skit tråkigt och långt inlägg! Håll ut det kommer roligare saker😊

Likes

Comments