Hej på er<3
Jag är just nu påväg till ULLARED!!! Min lillasyster fyller år på måndag och ville så gärna åka till ullared för hon har aldrig varit där. Så vi åker dit idag som en liten födelsedagspresent. Det ska faktiskt bli kul förutom att jag kommer vara pank ikväll hehe. Det bästa är ju ändå bilresan dit, jag älskar att åka bil långt och lyssna på musik. Det tar ungefär 4 timmar hemifrån oss och jag tycker det är såååå mysigt.

Men hallå, vi går bara 1 vecka kvar i skolan sen är det redan höstlov???!! Alltså tiden bara rinner iväg. Känns lite skönt att första terminen i 9an snart är slut. Inte för att jag vill sluta 9an och lämna alla mina kompisar, men jag är faktiskt lite trött på min skolan nu. Jag har gått med min klass som jag går med nu ända sen förskoleklass, alltså hela min skolgång haha. Det är så sjukt länge när man tänker efter. Jag är en sån himla känslig person så kommer gråta floder på skolavslutningen. Men men. Jag är taggad på gymnasiet nu, ska bli kul att lära känna nya personer och en ny skola. (fast jag inte riktigt gillar förändring...)
skulle kanske kunna skriva ett längre inlägg om gymnasiet (tankar, mitt gymnasie val osv) om det skulle vara intressant för några.

Tänkte bara uppdatera lite så tack för att ni läst<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments