att denna resa redan är över...

ända sedan 7an har våran klass tjänat pengar för att kunna åka på klassresa i 9an. Nu är den resan redan över vilket känns lite sorgligt. Man har liksom sett fram emot det så pass länge och nu är det slut, som jag alltid säger "tiden går sååå snabbt".

Vi hade iallafall en super bra resa och har verkligen skaffat mig minnen för livet. Jag är så glad över att jag fått vara med om detta för jag vet att många skolor inte åker på klassresor.

Hur som haver så flög vi dit måndagen den 28e augusti och åkte hem den 1 september. Vi bodde i Krakow vilket faktiskt var en väldigt fin stad. Vi gjorde allt möjligt från paintball till badhus men vi var också på koncentrations lägret Auschwitz. Det var en konstig känsla att vara där och såklart jobbigt.

Vi hade verkligen vädret på våran sida hela veckan. Det var som kallast 21 grader och som varmast 29. Det enda negativa med resan var maten, vi åt nästan samma mat överallt och varje dag. Det serverades potatis och kyckling i olika former på varje restaurang vi var på. Vi hittade förresten en mc Donalds och KFC där vi åt så fort vi fick fritid (haha). 

Tack till alla som gjorde denna resa grym<3


kanske lägger upp ett inlägg som bara handlar om auswitch och bilder där ifrån. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments