att denna resa redan är över...

ända sedan 7an har våran klass tjänat pengar för att kunna åka på klassresa i 9an. Nu är den resan redan över vilket känns lite sorgligt. Man har liksom sett fram emot det så pass länge och nu är det slut, som jag alltid säger "tiden går sååå snabbt".

Vi hade iallafall en super bra resa och har verkligen skaffat mig minnen för livet. Jag är så glad över att jag fått vara med om detta för jag vet att många skolor inte åker på klassresor.

Hur som haver så flög vi dit måndagen den 28e augusti och åkte hem den 1 september. Vi bodde i Krakow vilket faktiskt var en väldigt fin stad. Vi gjorde allt möjligt från paintball till badhus men vi var också på koncentrations lägret Auschwitz. Det var en konstig känsla att vara där och såklart jobbigt.

Vi hade verkligen vädret på våran sida hela veckan. Det var som kallast 21 grader och som varmast 29. Det enda negativa med resan var maten, vi åt nästan samma mat överallt och varje dag. Det serverades potatis och kyckling i olika former på varje restaurang vi var på. Vi hittade förresten en mc Donalds och KFC där vi åt så fort vi fick fritid (haha). 

Tack till alla som gjorde denna resa grym<3


kanske lägger upp ett inlägg som bara handlar om auswitch och bilder där ifrån. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er<3
Jag är just nu påväg till ULLARED!!! Min lillasyster fyller år på måndag och ville så gärna åka till ullared för hon har aldrig varit där. Så vi åker dit idag som en liten födelsedagspresent. Det ska faktiskt bli kul förutom att jag kommer vara pank ikväll hehe. Det bästa är ju ändå bilresan dit, jag älskar att åka bil långt och lyssna på musik. Det tar ungefär 4 timmar hemifrån oss och jag tycker det är såååå mysigt.

Men hallå, vi går bara 1 vecka kvar i skolan sen är det redan höstlov???!! Alltså tiden bara rinner iväg. Känns lite skönt att första terminen i 9an snart är slut. Inte för att jag vill sluta 9an och lämna alla mina kompisar, men jag är faktiskt lite trött på min skolan nu. Jag har gått med min klass som jag går med nu ända sen förskoleklass, alltså hela min skolgång haha. Det är så sjukt länge när man tänker efter. Jag är en sån himla känslig person så kommer gråta floder på skolavslutningen. Men men. Jag är taggad på gymnasiet nu, ska bli kul att lära känna nya personer och en ny skola. (fast jag inte riktigt gillar förändring...)
skulle kanske kunna skriva ett längre inlägg om gymnasiet (tankar, mitt gymnasie val osv) om det skulle vara intressant för några.

Tänkte bara uppdatera lite så tack för att ni läst<3

Likes

Comments

I somras var jag och mina vänner också på augusti festen här i Norrköping. Det är bland annat marknad och rix fm festivalen under dessa 5 dagar som augusti festen håller på.

Jag var på rix fm festivalen torsdagen den 17 augusti där vi bland annat kollade på Benjamin Ingrosso, Peg Parnevik, Anton Hagman och många fler. 18 augusti gick jag och mina tjejkompisar på marknaden och hade super mysigt. Sedan på lördagen den 19 augusti var jag faktiskt där för att "uppträda". Jag och min dansskola dansade lite överallt i stan och på olika scener för att sprida glädje och få flera intresserade till att börja dansa.

Detta var ännu en rolig helg och ett minne ifrån mitt sommarlov. Hoppas ni gillade inlägget<3


Likes

Comments

För tre månader sedan fyllde jag 15 år. Jag hade en jätte mysig födelsedag och är så tacksam för allt jag fick och alla gratulationer. Dagen innan jag fyllde år åkte jag med 3 stycken tjejkompisar och åt på Burgers & Bangers vilket är den (enligt mig) godaste hamburgerrestaurangen i hela Norrköping.

Väldigt kort inlägg men ville bara lägga upp nått från sommaren!!!! 

Likes

Comments

Ända sen 2011 har jag och min familj varje sommar hyrt en liten stuga i Skåne. Det är såå mysigt att bara åka iväg från allt här hemma under en vecka på sommarlovet, det har liksom blivit som en "tradition". I år var vi såklart där igen och därav detta inlägg. Vi hade inte vädret på våran sida så därför åkte vi till olika ställen nästan varje dag.

En av dagarna åkte vi till Kivik och Kiviks Musteri. En annan dag åkte vi till Emporia i Malmö vilket var lite mer i min smak (haha). Men framförallt åt vi god mat på olika restauranger, vi åt på nya ställen vi aldrig varit på innan och omfattande så hade vi en väldigt bra vecka.

Detta blev ett lite kortare inlägg med inte så mycket detaljer, (det var ett tag sen jag var där nu, minnet är inte på topp).

Likes

Comments