Tanken från början var att jag inte skulle gå på Bråvalla i år. det var torsdag den 27 juni och festivalen hade redan startat men jag var som sagt inte där. Jag och Smilla pratade HELA dagen om hur gärna vi ville se Håkan som skulle komma till Bråvalla på fredagen. In mot kvällen säger min mamma till mig att en av hennes vänner hade blivit sjuk och inte kunde gå på Bråvalla dagen därpå. Dom hade 2 biljetter som alltså inte skulle komma till användning. Jag och Smilla blev överlyckliga och köpte biljetterna av dom. Alltså blev det bestämt dagen innan att vi skulle dit men eftersom vi bor i Norrköping så var det inga större problem att ta sig dit iallafall.

Jag har inte varit på Bråvalla något år innan så detta år var första gången, för både mig och Smilla. Vi hade det så jäkla roligt, jag fick se Håkan live för första gången och HOV1 en andra gång plus en massor fler begåvade människor. Det var nog den bästa kvällen på hela sommarlovet. 

bild högst upp till vänster: vi träffade super trevliga Frida Söderlund.

bild högst upp till höger: vi väntade på att Håkan skulle komma ut.

bild längst ner till vänster: Håkan Hellström.

bild längst ner i mitten: Travis Scott.

bild längst ner till höger: Ludwig Kronstrand från HOV1.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

min allra allra bästa vän.
för 15 år sedan föddes du och på nått vänster (men ett jäkla bra vänster) lärde jag känna dig. det kanske inte var exakt när du kom till jorden för jag visste knappt vem jag själv var då, men men iaf så har jag känt dig så länge jag kan minnas.
när vi var mindre fick jag ofta höra att tjejer och killar inte kan vara vänner, vi bevisade att det kan man absolut. man kan vara bästa vänner även om man är tjej o kille eller ickebinär. Människa som människa ellerhur?
Jag är väldigt glad att jag fått växa upp med just dig vid min sida och få ha dig som min bästa vän.
Jag kan inte påstå att vi är som "vanliga" vänner, du är min tvillingbror (från olika mammor och du kom 2 månader senare än mig, men vi behöver inte vara så petiga med detaljerna). Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan dig, du har alltid funnits där och jag finns alltid för dig. Du förstår mig på ett sätt som ingen annan gör och du kan se mina tårar innan dom faller. Du kan få mig att le när jag mår som sämst och det är få som lyckas med det. Vi har tröstat, peppat och hjälpt varandra ända sen vi var små barn. Jag kommer alltid att älska dig vad som än händer och jag hoppas du får världens bästa födelsedag. Du är värd allt du någonsin önskar och jag hoppas att du fortsätter att stå vid min sida hela livet ut.

Puss & kram<33

Likes

Comments

"kommer blogga mycket mer under sommaren när jag har mer tid" hur blev det med det? Alltså jag suger verkligen på att hålla denna blogg vid liv. Vet egentligen inte varför jag inte bloggade nått i sommar för jag gjorde såå mycket som hade gått att blogga OM.

Det har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist, jag har haft mitt bästa sommarlov hittills, varit på klassresa och skapat minnen för livet, börjat 9an och nu är det liksom nästan höst...
Tänkte inte skriva om allting i detta inlägg. Kommer att göra mindre inlägg om saker jag gjorde i somras, och roliga grejer jag har att berätta helt enkelt. Inläggen kommer alltså komma upp även om det är långt efter när det var.
Vill verkligen bli bättre på att uppdatera er. Ända anledningen till att jag "glömmer" blogga är att jag inte har en dator just nu att skriva på. Är lite jobbigt att skriva på mobilen men det är egentligen inga stora problem.

Puss och kram <3

Likes

Comments