Asså åhh min underbara klass. Igår slutade jag 8an och har alltså bara 1 år kvar med dessa fina människor vilket känns lite sorligt. Men nu har jag äntligen sommarlov!!!!!

Puss & kram<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har äntligen fått greklandbilderna överladdat till datorn så nu ska ni få en foto bomb med semester bilder.

Det är snart sommarlov?? sedan kommer också Smilla hem IMORGON, vänta vaaaa????? Det har också gått så sjukt snabbt. Hon ska vara hemma över sommaren och sedan sorgligt nog åka tillbaka till USA. Hon har varit borta i ett halvår och jag har inte haft möjligheten att åka dit och träffa henne så nu äntligen kommer hon hem. Kommer förmodligen massor av inlägg under sommaren som hon är med på hihi.

Aja detta inlägg tänkte jag egentligen bara skulle vara bilder så nu ska jag sluta skriva så får ni njuta av sommaren hörni.

Puss & kram <3


Likes

Comments

Hej på er!!!
(Detta inlägg kommer lite försent, varför kan ni läsa i förgående inlägg)
Förr förra helgen så var det disco sm i Örebro. Tävlingen pågår under 3 dagar, i år 26-28 maj. Jag tävlade dock bara två dagar och sov på hotel fredag till lördag med min fina vän Maja som jag dessutom tävlar duo med.
Jag gick upp cirkus 5 för att sedan åka klockan 6 till Örebro. På fredagen skulle vi tävla duo där man alltså är 2 stycken som ska vara så synkade som möjligt. Jag och Maja hade bara tävlat en gång innan tillsammans så vi var lite nervösa. Vi tävlade mot mer en dubbelt så många som vi gör på en vanlig tävling och därför trodde vi att vi skulle åka ut direkt. Vi gick vidare gång på gång och till sist till final. Vi slutade på en 5 plats och fick en så kallas uppflyttningsprick... (vänta lite, förstår att många av er inte förstår någonting för det är ganska komplicerat för dom som inte är alls insatta i tävlingsdans. Men jag kanske kan göra ett inlägg där jag förklarar mer. Tillbaka till storyn) ... vi var super glada att det gått så bra för var så nervös att jag trodde jag skulle spy mitt på dansgolvet. Jag är så nervös varje gång innan jag ska tävla även om jag tävlat flera gånger förr. Men aja om nått ska gå bra så måste man väll vara lite nervös som dom säger.
Senare på kvällen åt vi på en super mysig resturang som hette fratelli (tror jag) och det var typ den godaste maten jag ätit.

Dag 2:
Vi skulle tävla grupp vilket enligt mig är nästan roligast eftersom jag får dela glädjen med mina underbara gruppmedlemmar. Vi alla var nervösa som vanligt men vi stöttade och peppade varandra och tänkte bara på att ha kul vilket är det viktigaste. När vi dansat klart våran första rond och efter ett tag vårt nummer ploppar upp på skärmen (som betyder att vi gått vidare) blev vi så himla glada. Det är sjukt hård konkurrens i våran åldersgrupp och vi trodde aldrig att vi skulle ha någon chans. Även i denna kategori så var det mer än dubbelt så många motståndare än på vanliga tävlingar. Vi körde igen och igen och gick vidare igen och igen. När vårt nummer ploppade upp en fjärde gång på skärmen och vi gick vidare till final tror jag att ingens öga var torrt. Vi alla bara grät och var jätte glada och kramade alla som stod nära typ haha. Svårt att förklara känslan men när man kämpat så mycket för något så blir det så känsligt speciellt när man mår dåligt. Jag mådde ganska dåligt både fre & lör för det var typ 30 grader inne i dendär hallen och trodde jag skulle dö av svett samtidigt som man gått upp tidigt, dansat flera gånger och knappt hunnit äta nått på hela dagen. Vi slutade iallafall på en tredje plats vilket jag aldrig kunnat anat. Även där fick vi en så kallad uppflyttningsprick.

Jag är super nöjd över helgen och så tacksam att ha så fina vänner och dansa på en så fin dansskola. Alla hjälper varandra, peppar och stöttar när saker känns tungt. Dom är mitt andra hem. <3 <3 <3

Tack för att ni läst detta långa (och kanske oförståeliga för vissa) inlägget.
Puss & kram <3

Likes

Comments