Just nu är det söndagmorgon när jag skriver dethär och jag är så himla trött... denna helg har gått så sjukt snabbt. Igår konfirmerades jag och mina kompisar och det var en väldigt fin dag med jätte fint väder. Dessa månader ihop med dessa människor har varit så jädra kul. Vi har gjort så mycket roligt och åkt på läger till olika ställen. Jag är inte riktigt troende men tillhör fortfarande kristendomen för att jag är döpt och så. Jag valde väll att konfirmera mig pågrund av att alla mina kompisar skulle och det verkade som en rolig grej. Såklart beror det ju på vilken sorts konfirmation du går och det är olika vad man gör. Under våran konfirmand tid pratade vi inte så mycket om Bibeln utan mer om hur man är en bra människa osv. Jag ångrar iallafall inte att jag konfirmerade mig och tycker ni andra borde för man kan bara göra det en gång i livet.
igår kom iallafall en liten del av min släkt och några kompisar och kollade på oss först i kyrkan. Sedan följde alla med hem till oss och åt mat och fikade. Det var en jätte mysig dag.
Och nu är det roliga plötsligt över...

Detta var min outfit under gårdagen. Jag beställde en lite lila-grå spetsklänning från bubbleroom.se och ett par enligt mig vrålcoola skor från Nelly.com och det blev sååå snyggt ihop.

(OBS. Inget sponsrat, köpt alldeles själv)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså vänta... finner inga ord. Kan vi prata om att min fredag var SJUKT FET GRYM på alla sätt. Jag var alltså på hov1 som spelade på grönalund i fredags kväll. Jag och några kompisar åkte med en minibuss (fritidsgården på skolan som arrangerat) upp till Stockholm klockan 3 efter skolan. När vi kom dit var det så långa köer att vi trodde vi aldrig skulle komma in. Men sedan märkte vi att köerna inte var till ingången utan till biljett kassan. Vi hade gröna kort så gick in nästan dirket. Vi var framme i Stockholm runt halv 6 och det var redan många som stod vid scenen. Vi ställde oss iallafall där för att få bra platser och väntade alltså i cirkus 2 timmar eftersom dom började 8. Vi stod rätt långt fram om man tänker på hur sjukt många det faktiskt var där. Såg dom väldigt tydligt och tyckte faktikst vi stod på jätte bra platser.
Innan jag åkte dit så gillade jag hov1 mycket, lyssnade på deras låtar liksom. När jag var på konserten fick jag som ett helt annat perspektiv av dom och nu är dom det enda jag kan tänka på. Nej men seriöst så fattar inte jag vad jag var med om den kvällen. Det var helt galet, den bästa kvällen i mitt liv. För er som inte var där så är sjukt svårt att förklara känslan.
Hur som haver så är jag sjukt nöjd över kvällen, jätte tacksam och hoppas det är bra med dig som skadades.
Puss & kram<3


(Förresten, lovar att Grekland bilderna kommer upp på bloggen snart, har bara inte haft tid :/ sorry)

Likes

Comments