Hejsan alla fina!
Äntligen är det fredag och är sååååå himla glad idag. Nästa vecka ska jag åka till Norge vilket jag längtar till massor. Men sedan har min familj också bokat en resa till GREKLAND. Åhhhhh jag tror inte ni förstår hur mycket jag velat åka utomlands denna vinter och nu helt plötsligt ska jag det. Är sååå glad och tacksam över att vi ska dit och vi åker om cirka en månad. Jag har nästan redan börjat packa bara för att jag är så taggad och får alltid lite små panik över vad jag ska ha med mig haha.
Ska också försöka ta massor foton till er då!!!
tack för ni läst detta inlägg.
Puss och kram<3

2 små bilder jag tyckte passade till detta inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Igår hade jag och min bästa kompis Johanna våran första praodag. (Vi ska praktisera i 2 veckor) Efter praon åkte vi till min sjöbod och fikade och myste med filtar och musik. Konstigt nog var det inte alls kallt faktiskt. Vi satt där i nästan 2 timmar sen gick vi hem när det började bli mörkt. Just nu sitter vi på mc Donalds och har fått lunchrast.
Tack för att du läst.
Puss o kram<3

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Idag har det varit danstävling i Västerås. Första tävlingen på denna termin för mig!! Det var super kul men tävlade bara i en gren idag pga personer borta osv. Det blev inte dom bästa resultaten för mig denna gången men väldigt fina placeringar för många från NDC. Men huvudsaken är ju att ha kul och det är nästan omöjligt att inte ha kul när man går på den mest kärleksfulla dansskolan och har så fina vänner. Har aldrig en tråkig sekund med dom. Tog inte så mycket bilder förutom dessa 3 stycken som är 2 bilder från bussresan dit och en när vi framme. Ska försöka lägga upp mer tävlingsbilder och inlägg som handlar om dans för det är det jag gillar att skriva om!
Puss & kram!

Likes

Comments