​Föressten as nöjd med mitt köp av mössa. Slipper tvätta håret. Slipper bli ful bild. Kan råna banker. Listan kan bli lång 

  • 41 readers

Likes

Comments

Firade min födelsedag igår med alla mina vänner samlade minus C, B och E. Hela dagen blev väldigt lyckad och jag skulle gärna fylla år idag igen så man kan bli lite mer bortskämd. Så nu har jag haft två lediga dagar men utöver dom så jobbar jag dygnet runt. Jag har en liten dipp just nu och saknar Australien ofantligt mycket. Det blir värre när man bakis och hela kroppen är ut funktion, vad fan pysslade jag med igår egentligen. Presenterna glömde jag kvar med på nation pappskalle. Nu ska jag sova och återgå till vardagen. Det är bra för mig att jobba då hinner jag inte tänka sakna och längta så mycket. Som jag och mitt hjärta gör just nu. Jag måste hålla igång hela tiden annars går det åt helvete.

  • 77 readers

Likes

Comments

Den här helgen blev inte så festlig som jag hade tänkt mig. Firade Kellie i fredags men sedan fick jag jobba dygnet runt istället för att åka till huvudstaden och ha en ocean street reunion. Det har varit stressigt, kallt och plågsamt men de här månaderna får jag prioritera det är ju värt det i slutändan. Tror inte ens jag kan prioritera min egna födelsedag nästa vecka. Å så fyller Becky år med varför ska alla fylla år när jag är pankare än jag varit i hela mitt liv? Jag tror inte att jag någonsin varit såhär fattig. Förut hade man ju sparkonton men jag har tömt allt på mina äventyr nu. Väldigt värt det dock. Ska jobba 07.30-22 både lördag och söndag igen. Men tanken på att jag och min pärla Mint sitter på ett plan till Sydney i maj, det är en jävla drivkraft. Nu ligger jag och kvider i magsmärtor och ska snart åka till jobbet igen, hur ska detta gå??? Jävla motion får jag iallafall tror nog jag kan gå ner ett par kilo innan avfärd ändå tänk positivt tänk positivt. Jag har inte så mycket saker att ta kort på längre. Fina vänninor och en söt bebis det är väl dom motiven. Å med min bildkvalité är det nog det jag ska hålla mig till, eller rent utav lägga ner kameran. Sista bilden är ingen peddobild det är Ems dotter Lilly min gode vän som jag äntligen får ha en relation till. Senast var hon bebis och låg i min säng nu sprang hon runt och busa. Det var till och med mysigt när hon slet mig i håret och rev mig i ansiktet och hoppa på mig halv 4 på natten tänka sig.

  • 139 readers

Likes

Comments

Jag är åter i Sweden howbow dah. Jag känner inte så mycket faktiskt och det är väl det huvudsakliga problemet. Jag är tom. Inte ledsen och inte heller speciellt glad. Att vara återförenad med nära och kära njuter jag dock av. Igår var vi i Stockholm och ordnade med ansökan till universitetet i Sydney där jag ska ta en Bachelor of Business om jag inte failar. The biggest risk is not taking any risk in a world changing so quickly som Mark aka grundaren av Facebook en gång sa ändå va. Nu ska jag ut i kylan igen är så jävla förkyld och säkert febrig, vad som har hänt med mitt immunförsvar är en gåta. Fast egentligen inte. Det är 1+1 efter detta år. Tur whiskey är bra för halsen vodka funkar säkert lika bra så ikväll ska jag inviga mitt nya nationskort på stocken. Jag är varken taggad eller icke taggad. Jag känner fan inte mycket dessa dagar jag bara går runt och försöker se nöjd ut och dras med i vad som sker men hellre det än att ligga och böla.

  • 233 readers

Likes

Comments

Chillar vid poolen lyssnar till Miriam bryants nya låt "everything" och väntar på att transfern till flygplatsen ska komma. Har inhandlat sista souvenirerna nu. Jag hade sån jävla tur för jag hade köpt en adidas militär tröja åt mig själv och en åt Carin som jag posta på snapchat och då skriver hon hur snygg den är och om jag kan köpa en åt henne med så swishar hon. Å så hade jag redan en åt henne lol. Jag känner mina vänninor var det jag ville komma fram till. Minttu har fortfarande inte kommit tillbaka från thaimassagen så jag börjar bli lite orolig att det kanske var en ladyboy som var lite keen på henne. Igår var vi på Fantasea hjälp vilket wt ställe det var buffé och hela matsalen var utsmyckad i guld och glitter och fula turistattraktioner överallt. Det var ingen vidare show heller. Jag tyckte bara synd om djuren som såg så ledsna ut i ögonen. Jag speglade mina egna känslor men det kan ju inte varit annat än väldigt stressande med applåderande folk och raketer och att göra massa olika övningar som inte passar en hundra tons elefant. Nej jag ska aldrig mer betala för något där djur är inblandade. Nu ska jag sola sista timmen här (det är jag inte ledsen över) innan vi ska åka. Det pirrar verkligen i magen av att jag är på Arlanda imorgon, så overkligt. Äta räkmacka och kolla suicide squad i lugn och ro i soffan och komma ikapp med tankarna är det första jag ska göra. Att första lektionen drar igång redan dagen efter är too much to handle

  • 290 readers

Likes

Comments

Idag var det tänkt att besöka James bond Island och rafting i en nationalpark men man slipper aldrig undan magsjukan i Asien, denna gång var det Mints tur. Än så länge. Man känner sig verkligen maktlös för det finns inte mycket man kan göra för att det ska bli bättre. Jag skulle gå upp och hämta hennes plånbok för att köpa vatten och när jag kommer ner sitter hon i en rullstol med all personal runt sig och har svimmat på golvet. Håller alla tummar för att hon ska må bättre imorgon.

Jag har alltså mestadels varit på egen hand idag vilket förstås gör att jag inte längre kan blocka känslorna över vad jag lämnat bakom mig, jag tog nog ut segern i förskott för att jag hela tiden har hållit igång, det här kommer bli skitjobbigt. Men det hör till livet och jag har alla möjligheter till att göra det bra. Snart är det dags för den stora vida världen igen.

  • 303 readers

Likes

Comments

Detta är så chockerande men fick jag välja mellan att åka till Sverige och Australien just nu så skulle jag välja Sverige. Jag trodde jag skulle gråta mig till sömns och uppvaknande varje dag men absolut inte. Jag var nog klar med det kapitlet av mitt liv och ganska trött på den livsstilen man hade även om det var askul. Saknar ingen direkt heller som jag ju trodde skulle vara det största problemet. Det har bara gått tre dagar men jag har glömt bort ansikten, röster och känslor. Det måste vara min kropps sätt att klara det. Förträngning. Så jävla konstigt?? Men rätt nice. Allt finns kvar men jag behöver inte fundera så mycket över det förens jag åker tillbaka. Nu ska jag börja kapitel 2 av mitt nya liv i Sweeeden. Jag har rätt höga förväntningar 2017 men det är jag som måste göra jobbet. Vi har återvänt från de döda nu och ska boka in en show till kvällen så mycket mer än så orkar vi inte just nu men kvällen är ung and so are we

  • 325 readers

Likes

Comments

Två öar och ett snorkelfiasko. Lite randiga fiskar efter barriärrevet what a joke. Det tyckte samtliga resenärer också på båten som för övrigt var en speedbåt som körde alldeles för fort på meterhöga vågor och vi trodde våra ryggar skulle brytas på riktigt det gjorde SÅ ont. Sen är det för mycket turister som vanligt på dom där jävla öarna så det är inte värt det om man inte övernattar, men det var härligt ändå. Sen åt vi (läs: Minttu) haj till solnedgången på stranden och drack margaritas. Sen köpte vi en vodka och fortsatte festen på balkongen tills vi tog en tuk tuk till Patong och bangla road. Det var så jävla kul även om man känner sig som en fjortis på nytt. På stockholm syndrom fick vi en bucket fylld med sprit och på illuzion är det ju gratis dricka och så beerpong på det. Att vi stod på benen när vi åkte hem är en gåta. Eller Minttu stod halvt med lite stöd från mig. Bädda ner henne men hon hade vaknat mitt i natten och bestämt sig för att promenera tror hon men sen inte kommit in på rummet igen så på något sätt hade hon fått en nackkudde av någon så hon kunde sova utanför dörren. Make sense?? Varför inte gå ner till receptionen och be om ett kort till dörren tex. Trodde hon drömt men nackkudden ligger utanför dörren. Nu har vi sovit bort halva dagen så nu är det dags att gå ner till poolen och fortsätta sova idag får det vara en sån dag det är ändå molnigt.

  • 323 readers

Likes

Comments