Hejj hej!

Nu ska jag skriva mitt allra sista inlägg på denna bloggen och det kommer handla om två saker, den nya bloggen & hur nästa vecka kommer bli!

Imon ska vi ha friluftsdag vid Kampen och där ska vi bada, äta oså. Vi kommer börja skolan vanlig tid men vi kommer sluta klockan ett itsället för klockan två, skööönt haha! Jag ska ha med mig en plocksallad, en festis och singoalla.
På tisdag är det vanlig skola men sedan blir det väl typ bara städning och sånt, väldigt cill. På torsdag ska sexorna spela brännboll och fotboll mot lärarna. Det ska bli jättekul att se!

Nu om den nya bloggen.
Namn: nouw.com/alvas_
Som ni har förstått så kommer jag inte att skriva på denna bloggen mer utan bara uppdatera på den andra, hoppas vi ses där!

PS. På fredag är det SKOLAVLUTING!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HEJ OCH GODMORGON!

Idag bestämde jag mig för att göra en helt ny blogg och alltså sluta skriva på den här bloggen. Det kommer komma ett sista inlägg med information om den nya bloggen men inte mer. Hoppas att ni kommer läsa den nya!

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag är det ju eurovision och jag är så taggad! Många tror ju att Sverige har stora chanser så vi får hoppas på det. Måns låt är ju riktigt bra så det är inte omöjligt att han tar hem, hoppas det!

Det var ju ganska längesen jag la upp något här men det har varit ganska mycket träningar och sånt senaste tiden. Jag ska försöka vara mer uppdaterad!

Hittade en gammal bild från dagis, haha längesen!

Likes

Comments

Hejsan på er! Om nitton dagar smäller det, då är det min första rikstävling i gymnastik! Det ska bli såå kul! Vi kommer vara där i tre dagar och jag kommer nog blogga ganska mycket, (från min mobil).

Idag är det ju måndag och jag  börjar skolan imon igen, orkar inte haha! Men vi ses!

 

Likes

Comments

Hejsan! Måndag idag och jag funderar faktiskt på att byta namn från söndagsbloggen till något annat, jag får se. Men idag ska jag på "läger" i ishallen och det kommer bli kul, det är i tre dagar men man sover inte över eller så. Som ni kanske förstod så har jag påsklov nu och det är såå skönt, kan knappt fatta det!

Nej nu ska äta frukost och sen åka till ishallen. Vi ses!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Idag är det lördag och jag tänkte skriva ett blogginlägg! Jag har uppdaterat JÄTTEDÅLIGT, jag vet men jag har inte haft tid. Men idag är det som sagt lördag och just nu så sitter jag bara hemma i myskläder och kollar på youtube, film, serier och sånt. Vid klockan två ska jag till ishallen och "jobba", nä men jag ska laga isen på tävlingen. Det är tävling men jag ska inte tävla just den här gången. 

Men bilden här nedanför är såå klockren, jag menar vad skulle jag gjort utan honom? Min älskade Jim Nastics, haha! hörs!


Likes

Comments

Hejj! Förlåt att jag inte har uppdaterat på vänta, tvåå veckor!! Jag har verkligen inte haft tid men jag ska försöka bättra mig lite. I detta inlägget kommer jag bara berätta om några saker som liksom är "viktiga", ja ni fattar säkert. Vecka 10, helgen, så var jag i Kalmar. På lördagen var det sammandrag inför testet som då var på söndagen. Testet gick superbra och jag blev jättenöjd, #skrytlagom haha!

Helgen före (vecka 9) så var jag i Rydaholm och tävlade och jag kom fyra, ganska nöjd! Allt i programmet gick bra men det var andra som gjorde lite svårare saker och så. Men jag blev typ mest glad för priset, JÄTTEFINT! (Ni ser
här nere 👇)

Men det var typ de viktiga sakerna så vi hörs,

PS. Förlåt om det blev kort men jag hade typ inget att skriv
a om hahah💓

Likes

Comments

Heeeej! Nu är det söndag igen och dags för ett till inlägg. Nu har då vecka nio gått och jag har haft sportlov. SÅ SKÖNT, men nu är det snart över... Tisdag och onsdag var jag på träningsläger i ishallen, alltså konståkning haha😂 Det var väldigt kul och jag lärde mig mycket nytt! 

Onsdag till torsdag så sov Ebba över hos mig, superkul. På torsdagen så åkte vi först till biblan och sedan till McDonald´s. På kvällen kollade jag Filippa till simhallen när hon var på simhopp. I fredags så åkte vi till Borgeby (det ligger utanför malmö) och där sov vi till lördag. Det var jättekul att träffa den familjen och umgås med dom. 

Igår hade jag typ 38,2, feber och senare på kvällen så hade jag 37,8. Jag är också väldigt förkyld så jag ska inte träna idag.. 

Men nu ska jag kolla lite på modren family, började kolla på det igår och jag är typ fast nu haha😂 Kn verkligen rekomendera den serien! Hörs!
Just det, jag har skaffat en ny instagram men de är bara de som känner mig som får följa...

Likes

Comments

Hejsan på er! Nu har ännu en vecka gått och den här har varit fantastisk Hela skolveckan var precis som vanligt, läxor, prov, gympa, musik och massa mer.Som vanligt. Men på fredagen så åkte vi till Düsseldorf. Där så shoppade vi, vi badade i poolen, var uppe i Reintornet och sov haha.. Men nu är jag hemma och jag vet att det är Måndag och inte Söndag men igår var jag ju fortfarnade där och jag hade inte tillgång till en dator. Hejdå!

Likes

Comments