Header
View tracker


Hej kompisar. Helgen var toppen. Vi tog hem en tredjeplats i boogie woogie och en fjärdeplats i DM i bugg. Såå nöjda. En julfest med jobbet på havsbadet och kalas för bror gjorde min helg helbra. Idag har jag jobbat och tränat med Linda. Svettigt och kul! Ser 5 avsnitt av julkalendern som jag inte hunnit se än. Ciao

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

4 av 5 får den av mig.

Likes

Comments

View tracker


Körde dips på morgonens pass. 4x4 10 kg 4x8 5 kg 2xmaxreps på kroppsvikt + lite annat.

Likes

Comments

1. höft och baksida lår. 2. ljumskar, rumpa. 3. Rygg, axlar.


Likes

Comments


Jag älskar när man har tagit sig igenom en måndag. Resten av veckan brukar i regel bara rulla på. Jag var på boxen och körde igenom ett pass med lätta vikter och lite släde på slutet. plus stretch och mage. Ikväll ska jag hämta en bok och se ett avsnitt av våran norska favoritserie för tillfället. Kram kram

Likes

Comments

'

Japp. Söndagar gör man det som är kul. Det kroppen känner för. Det går lite upp och ner, hit och dit för mig och min kropp. Men jag lyssnar på den och försöker ta dag för dag och uppskatta varenda minut som det känns bra.

Älskar iallafall att jag har en superbra julkänsla och det är bara så mysigt denna tid på året.!! Julmusik, snö, pepparkakor, ljus i massor, stjärnor, julklappar, godis.

Likes

Comments


Vi var ett härligt gäng på danstävling i Tierp i helgen. Diggar er!

Likes

Comments


Vill klicka hem allihop! Så snygga posters från DESENIO.SE. Rimliga priser dessutom. In och kika. Lönen trillar ju in på kontot imorgon så då får man ju unna sig en tidig julklapp va?


Likes

Comments

Bra övning för knästabilitet. 10 repetitioner på varje ben x 4


Likes

Comments


Foamrollern är min favorit för att mjuka upp kroppen med både innan, under och efter träning. Ska möta upp jonas på boxen för lite kvällshäng. Ut i blötsnön. Var förövrigt som en dränkt katt efter min cykeltur från jobbet. Men snö var det iallafall som föll, så jag är nöjd.

Likes

Comments