Header

Ja varför inte ta några varv upp på väggen? Övningen kallas wall-walks och är en bra övning för att bli starkare i axlar, bål och få bättre kroppskontroll. Och en bra kompletteringsövning för att bli bra på handstående. 

1. utgå från plankposition. 2. håll hela tiden spänning i bålen och försök att ha sträckta ben. 3. Ta dig upp längs väggen ända till positionen på första bilden då pannan tar i väggen. 4. Ta dig ner igen på samma vis med fortsatt stabil hållning och raka ben.

Testa denna. Superjobbig men superbra!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har visat denna övning förr men den är värd att visas igen. För den är asbra! Inte bara för bålen utan även en bra övning för att bli bra på att stå på händer. Jag kombinerade denna övning med crunch i cable, sidoplanka och hollow-position. Najjs najss. Hade även lite frontsquats och deadlifts på dagens schema.

Kvällen ägnar jag åt att mysa under en filt med tända ljus och se på något bra Kramis

Likes

Comments


Jag är så glad att denna måndag är avklarad! Segt segt segt! att jobba helg och direkt gå på ny vecka och vänta ända till torsdag på en ledig dag. Men är måndagen över så känns allt rätt bra igen. Enligt mig iallafall. Har precis flippat ett stooort traktordäck på boxen och lite annat svettigt. Ska foamrolla, stretcha och se min favoritserie innan sängen. Kramis! 

Likes

Comments

Varmrökt lax, potatis, naturell kvarg, sweetchili, grönsaker 

Middag i magen, många kronor rikare efter helgjobb. Trött trött trött. Spenderar min kväll liggandes i soffan med en bra film eller två. 

Likes

Comments

En av mina favoritövningar för baksida lår. Gillar att köra denna långsamt och kontrollerat för att få bäst kontakt i baksidan. 

Fredag! Ett morgonpass avklarat och frukost i magen. Rullar till jobbet strax för ett pass 10-19. Firar en fin vän ikväll med hela tjejgänget. Blir toppenbra.

Likes

Comments


Det var ett bra tag sedan jag körde handstand push-ups eftersom jag haft ont i ryggen. Trodde jag tappat allt men fick till några set igår. Hejja mig! Ska finslipa på tekniken och köra lite olika varianter för att bli starkare i övningen. 

Annars då. Det är torsdag IGEN. Jag är ledig, lagar mat, hänger med en cool vän, dricker kaffe och kanske lirar innebandy ikväll om kroppen orkar. Bra ledig dag.

Likes

Comments


Att få hämta ut ett paket gör en lycklig. Att tröjjan sitter som ett smäck och är superskön är najjs.  Jag kommer helt klart klicka hem fler kläder av detta märke. Kram

Likes

Comments


Ser ut som en unge skrivit med kritan haha. Det är måndag igen och släden åkte fram i vanlig ordning. Perfekt sätt att avsluta ett måndagspass på. Hade 45 kilo på släden alla varv. Skitjobbigt men det gillar vi! 


Likes

Comments


Ca 15-20 bollar: 

12 urkärnade dadlar

2-3 dl riven kokkos

3 msk mandelmjöl 

6 msk kakao 

1 tsk kokosolja

1/ dl starkt kaffe

1. Mixa ihop alla ingredienser med hjälp av matberedare eller en stavmixer. Blanda ihop till en jämn deg. 

2. Rulla degen till runda bollar och sedan i kokos. 

3. Förvara  i kyl eller frys. 


Likes

Comments


Uppskattar så att hinna med en promenad i dagsljus med fina höstfärger i träden och en bra podd i lurarna. Tio av tio. 

Likes

Comments