Header

Två av mina favoritövningar för rumpa och baksida lår. Hiptruster på boll. 4 x 10-15 repetitioner kombinerat med breda raka marklyft, 10-15 repetitioner.

Jag ska äta en rejäl lunch och rulla iväg mot jobbet för ett långt härligt pass. Ett kort pass imorgon innan jag tar helg och får fira midsommar med massa härliga människor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså hur fint matchar inte dessa färger tillsammans? Ber till vädergudarna att jag kan gå barbent på midsommar utan att frysa ihjäl. Annars har jag ett par vita jeans som back-up som jag fyndade oanvända i garderoben. Hittade shortsen på Bikbok och toppen på Gina.


Likes

Comments

Är ledig hela dagen lång och hade tänkt hinna med flera kaffekoppar, en massage på sinnenas ateljé, göra sista städningen i lägenheten och handla inför midsommar ikväll med mina pinglor. Kan bli en bra dag va. 


Likes

Comments

2 nya skor som kommer bli perfekta till sommarens outfits. Finns på Nelly.seLikes

Comments

Jag fick umgås med min fina syster i lördags med shopping och en supergod sallad på takterassen under regnmolnen. Kvällen spenderades med jobbkollegor med pizza lekar och vin följt av utgång på terassen. En superbra dag.

Likes

Comments

Äntligen helg!! Startade den med ett kort pass på gymmet med bara favoritövningar och såklart ingick chins i olika varianter, negativa, strikta och med gummiband. Love it! Ska ta en dusch och dricka förmiddagskaffe med bästa syster innan vi går ut på stan för lite strosande och myslunch. Sommarfest med jobbet ikväll och livet känns rätt fint alltså. Kram på er.

Likes

Comments


Ska till tandläkarn strax innan ett långt jobbpass innan jag tar helg. Kämpa alvis.

Likes

Comments

Alltså hur snygg är inte denna färgen?! Shopping kan verkligen göra en lycklig. 449 kronor kostar denna tröjja från Zalando. Lite längre i modellen så man kan ha den som klänning i sommar till bruna ben. Fett.

Likes

Comments

Bikini-premiär och mys i solen med min fina mor hela eftermiddagen och häng på tages med mina pinglor på kvällen. Soo good soo good.

Likes

Comments

Väx axlar, väx! Körde igenom ett härligt axelpass + mage idag som start på min lediga dag. Stökar på lite i lägenheten innan jag får njuta i solen med mamma och äta god lunch. Hoppas ni får en fin dag. Det tänkte jag ha.

Likes

Comments