Header
View tracker

Assaultbike är verkligen hat-kärlek. Avslutade morgonens pass med intervaller i form av 30 sekunder jobb - 30 vila x10 x 2 varv. Puuuh vad jobbigt. Men härligt!

Ha en fin lördag vänner.


Likes

Comments

View tracker

Mitt helg-godis i form av kiwi, mango och hallon, proteinbars och pudding från barebells. Första gången jag smakade barsen och dom var helt galet goda!! Tips tips.

Helgen kommer spenderas med pluggboken, lite träning, god mat, kramar med min stjärna och en och annan pn med härlig musik i lurarna. Rätt bra helg tror jag det blir.

Likes

Comments

View tracker

30 minuter lugnt behagligt tempo. Cirka 60 procent följt av intervaller. 8 x 20 sek jobb/ 10 sek vila x 2 varv. DONE!

Svettigt, effektivt och härlig start på dagen. Plugg, en rejäl lunch och jobb 12-21 roar jag mig med denna torsdag. Imorgon är det fredag. Yes!

Likes

Comments

Har alltid velat äga en chins-stång så jag tog tag i saken och klickade hem en på rea från sportamore. Perfekt att ha till pull-ups, magövningar, scapula-övningar, bicepsövningar eller bara att hänga i när man behöver sträcka ut ryggen. Klicka hem den HÄR.

Idag är det onsdag, jag tvättar och pluggar på förmiddagen, lektion och kaffe med bästa mamma på eftermiddagen. Och ikväll åker vi till luleå för dansträning. Så kul!

Likes

Comments

TIttar tillbaka och kollar på bilder då man var rätt stark, hel och utan skavanker. Men dit ska vi igen. få sätta tresiffrigt i mark och sånt. Kom igen alvis!

Likes

Comments

View tracker

gobletsquats med gummiband. bra för att stärka knästabilitet och snygga kontrollerade squats.

hej kompisar. har inte hunnit med att kika in här under min jobbhelg som var rätt kämpig efter en vecka med många nya intryck. Just nu jobbar jag mycket på att stärka upp kropp och knopp med olika metoder. blir inte lika besviken om jag får backa ett eller två steg för att sedan ta 3 nya. lektion, kaffe, powernap, plugg roar jag mig med idag.

Likes

Comments

5 minuters intervaller - 3 minuter vila. Övre delen, sedan undre delen

try it!


Jobb 12-21.15 och det ska bli riktigt kul nu när man inte hänger där varenda dag.

Likes

Comments


Eftersmaken var inte jättehärlig men den får ändå 4 av 5.

Likes

Comments

2 av övningarna jag gjorde denna onsdagmorgon. strikta Chin-ups och dips med 2 sekunders paus i botten. Try it!

Förmiddagen ägnar jag åt plugg och en powernap. Lektion halv 2 och sedan möter jag upp Jonas en sväng på stan. Och ikväll ska vi på kalas. Det är så najs att kunna styra sin dag lite som man vill. Hoppas eran dag blir lika bra som min!


Likes

Comments


Älskar mina nya små glasburkar som passar perfekt till Chia-pudding. Denna gång gjorde jag på vanlig mjölk, chiafrön, vaniljstevia och kokkos.

1,5 dl mjölk, 2 msk chiafrön, några droppar stevia, cirka 2 msk kokkos. Blanda ihop och låt stå i kylskåp under natten.

Likes

Comments