Header


-Finns mycket A-viktamin i melon som är en viktig antioxidant och är bra för hud och slemhinnor.

-Få kalorier, 100 gram melon innehåller runt 34 kalorier, lågt fettinnehåll men bra med vitaminer och mineralämnen.

-Innehåller kalium som kontrollerar hjärtrytm och blodtryck.

Alltså ett perfekt alternativ till mellis, när man är sötsugen eller bara som snacks till serien. Så gott!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Minns när jag inte ens fixade en enda pull-up för inte ens ett år sedan. Numer är det en favoritövning som jag kör flera dagar i veckan i olika varianter. Strikta, negativa långsamma, med vikt, halvvägs med paus, med gummiband osv. Visst kör ni pull-ups vänner?

Likes

Comments

​Man kan inte annat än njuta av att kunna gå i bara birkentofflor till gymmet! Sommarkänsla. Jag laddar för min nionde jobbdag i rad innan jag äntligen får ha en ledig dag. Snart snart snart semester så man fixar såna här veckor då och då. 

Likes

Comments

Tacos. Alltid gott, enkelt och nyttigt. Favorit alla dagar i veckan. Haft det i matlådan nu några dagar och det förgyller ens jobbdag.

Likes

Comments

Utfallssteg bakåt är en av alla favoriter. Behövs inte speciellt mycket vikt för att det ska kännas i rumpa och lår. Gillar att köra kontrollerat och långsamt. Körde även lite kroppviktsövningar och gummibandsövningar. Laddar för jobbpass plus jobbhelg. Bara hålla ut och leva på att man blir rik. Ha en fin fredag.


Likes

Comments

Tonfisk, ägg, grönsaker, bulgur. Enkelt, gott och massa nyttigheter.


Laddar för jobb 12.15-21-15.

Likes

Comments


Ibland måste man bara stanna upp en stund. Tänka om lite, hitta en ny väg och försöka hitta verktyg som fungerar när allt känns jättetråkigt. I söndags tog jag en tur upp på ett berg med mina två favoritmänniskor på denna jord, mamma och pappa. Tusen hjärtan till er!

Har en tuff vecka med jobb alla dagar + måndag, tisdag. Bara att försöka andas och inte stressa upp sig i onödan och lägga energin på fel saker. Har mycket kul sen att se framemot kommande helger så jag har det i åtanke när det tar emot.

Likes

Comments

Har fastnat för blaccs tights som är så himla sköna och dessutom billiga. Ni hittar dom HÄR.

Har en liten svacka både kroppsligt och själsligt just nu. Men ett steg bakåt är inte hela världen även om det känns riktigt jobbigt för stunden när kroppen och själen kraschar lite. Bara ta nya tag och jobba sig tillbaka. Kram på er.

Likes

Comments


Har rensat ut massa kläder och grejjer ur lägenheten nu på förmiddagen. Älskar att göra mig av med saker, speciellt inför flytten. Äter lunch nu och kollar lite netflix innan det är dags för jobb 12-21.15. Snart helg.

Likes

Comments

Kyckling med timjan och tacokrydda, fullkornsbulgur och grönsaker. Älskar att ha matlådorna fixade!

Likes

Comments