Header

Hej på er. Jag har spenderat min helg i Umeå hos världens bästa syster som jag saknar mer och mer för varje dag som jag inte har henne i samma stad längre. Två besök på iksu, lite strosande på stan, tacos, danstävling och massa mys. Känner mig så laddad med energi efter en så bra helg. Hoppas den känslan håller i sig hela veckan.

Likes

Comments

Windmill utan vikt denna gång. Bra för rörlighet och core. Om man vill ha en utmaning kan man balansera en viktplatta på handflatan eller köra med en hantel i handen. Men om man kör hemmaträning fungerar det utmärkt utan vikt alls. Exempelvis 10 repetitioner på varje sida x 4 varv.

Idag skriver jag prov, dricker kaffe, tar någon pn och laddar för dansträning ikväll. Vi har ju faktiskt en tävling i helgen i Övik. Blandade känslor med tanke på att våran dansträning inte kunnat prioriteras till hundra nu. Men kul ska vi ha!

Likes

Comments


Asså kärlek till denna nya smak. 10 av 10!

Likes

Comments

Har äntligen lärt mig att inte ta död på tulpanerna. Det är ju så himla fint med tulpaner, speciellt när de skiftar i två färger som dessa.

Glad alla hjärtans-dag på er. 

Likes

Comments

Min goda måndagsmiddag i form av sötpotatis, ägg, tonfisk, grönsaker. Massor med gott. Lycklig att måndag är avklarad.

Likes

Comments


Nystädad lägenhet är det bästa jag vet. En pn, lunch med jonas, plugg, och mys med mina tjejer ikväll. Fin söndag.


Likes

Comments

Jag älskar verkligen dessa fina vinterdagar då träden är alldeles vita och frostiga. Promenader har blivit mitt sätt att få tankarna på plats och hinna med att andas mellan allt i livet. Helst med en podd i lurarna eller lugn jazzmusik.

Hoppas ni får en fin helg vänner.

Likes

Comments

Både kroppen och knoppen kändes över förväntan bra idag när jag vaknade. Njuter av varenda stund som känns bra. Jag hängde en sväng på boxen, men lugna kontrollerade övningar med hundra fokus så att inget går snett eller vint utan bara stärker. Körde övningen här ovanför som är en av mina favoriter. 5x10 repetitioner, 1 minut vila mellan. Utmaning för rörlighet och hållning

Ska äta en rejäl frukost, plugga lite, åka på yoga med anette, kaffe med mamma, plugga lite till, sova lite och ha fredagsmys ikväll med god mat och bubbelbad. Härliga fredag! 

Likes

Comments

Promenad, podd, luft, andas, jobb, sova, fredag imorgon. Tack hej.

Likes

Comments

Gått och blivit med glasögon jag. Gillar dom verkligen. Vad tycker ni? Förhoppningsvis kan dom mildra min huvudvärk litegrann iallafall. Hoppas hoppas.

Jag tvättar och grejjar på här i lägenheten på förmiddagen. Lektion, myskaffe med mamma i vanlig ordning och yoga ikväll innan läggdags. Härlig onsdag.

Likes

Comments