Träning

Det här med motivation till träning hittar jag sällan, det går oftast i perioder. Så ibland finns den där, men som sagt är det sällan och utan motivation är det svårt att ta tag i det, även om man vet att känslan efteråt är skön.
Nu har jag haft en väldigt lång period utan träning och kände att nu måste jag ta tag i det vare sig jag har motivation eller inte. Så jag satte på bra musik på hög volym och bara sprang och även om träningen kanske inte var det roligaste så var det ändå så skönt att få koppla bort verkligheten ett tag och bara rensa tankarna. Men nu efteråt känns det skönt att äntligen ha ett träningspass avklarat.
Så det är de som gäller, just do it.
-Alva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

En utav sommarens bästa höjdpunkt var helt klart peace & love! Festivaler hör liksom sommaren till och enligt mig är det ingen sommar utan festival helt enkelt.
I år tyckte jag att dem bästa artisterna var Norlie & kkv, Miriam Bryant, Daniel Adams Ray och Darin.
Det är nästan så att man redan nu börjar ragga nästa års festivaler.

Det finns inget bättre än sena sommar kvällar med sina bästa kompisar och bra musik.

Jag fotade tyvärr inte så mycket då jag hade för kul för att tänka på bilder, men det var iallafall två bilder från två riktigt bra "konserter".
-Alva

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Kom precis hem från min sista dag på jobbet för den här säsongen. Det är både tråkigt men samtidigt skönt att man är klar med sommarens jobb. Dock skulle jag nog säga att det mest är tråkigt då jag trivs väldigt bra på jobbet. Men förhoppningsvis får jag komma tillbaka nästa sommar.

Nu ska jag bara krypa ner i sängen och kika nått avsnitt av grey's anatomy och ladda upp inför den kommande skolveckan.
Ha en mysig söndag!
-Alva

Likes

Comments

Resor

I somras, mitten av juni så åkte jag och min familj till Kroatien i en veckan. Vi var i en by/stad som heter Baska voda och den ligger längs den makarska rivieran och det var verkligen superfint där! Byn var inte heller jättestor vilket jag tyckte var perfekt då jag inte tycker om att trängas med massa människor. Vädret kunde dock ha varit bättre då det regnade lite till och från men temperaturen låg ändå på runt 25-30 grader så bada i havet kunde man och brun blev man.
Så här kommer några bilder, enjoy!

Likes

Comments

Vem är Alva?

Hej!
Jag är en glad och social 18årig tjej som bor i Dalarna. Jag går mitt sista år på gymnasiet och när jag inte går i skolan tycker jag om att vara med mina kompisar, titta på serier, äta, vara ute i naturen och träna när jag känner för det.
Nu hade jag tänkt att prova det här med bloggning igen,  för när man var ungefär 12/13 år hade alla blogg och även jag, men jag var inte så engagerad eller intresserad egentligen. Men anledning till att jag skaffar den här bloggen är för att jag tror att det kan vara kul att titta tillbaka på olika saker senare i livet, så den här bloggen kommer fungera lite som en digital dagbok, men den är till för alla som är i intresserade! Så ni kommer inte få se några outfitbilder eller smink tips för den tjejen är jag inte! Men det ni kommer få se är inblick i från min egentligen helt ointressanta vardag. Hej och välkommen!

Likes

Comments