Header

❤️❤️❤️❤️till dig Joel, du är bra du och jag är lyckligt lottad som har en sån som dig till vän❤️❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll hjärtan, nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska förmodligen strax sova. Vi kom fram till Ronneby runt 5 och idag har vi haft lite sammarbetsövningar, tävlingar, lekar och annat skojj. Så mysigt att komma iväg lite!! Nej hörni, nu har Alma släckt så jag får väl också ta och göra det :P sov så gott så hörs vi <3

Likes

Comments

Godmorgon!! Snart helg igen, en fullspäckad sådan, vi ska nämligen iväg på träningsläger hela helgen så vet inte hur bra uppdatering det kommer vara här men ska i alla fall försöka hinna med det :)

Annars då? Igår skippade jag träningen då jag hade lite känningar i knäna i onsdags men stack ändå ner till Lagavallen eftersom det var jag och Lisa som höll i fikat denna veckan. Så under tiden de andra duschade så fixade jag (med hjälp av Ester) iordning fikan i klubbstugan. Åkte sedan med Jossan hem runt halv 9 någon gång och resten av kvällen bestod av packning och lite plugg, men vi höres!! Pussen

Likes

Comments

...är jag det? nej, såklart inte. Jag har både bra och dåliga dagar (kanske främst dåliga på senaste), precis som alla andra, jag kan sitta och gråta om kvällen för att dagen efter prata och skratta i skolan, precis som alla andra, jag är en människa med känslor, precis som alla andra. När vi lyssnade på föredraget idag så pratades det bland annat om "källor", jaha vadå för källor tänker kanske ni då, jo källor på vart folk får saker och ting ifrån. Under denna delen av föredraget så vart jag lite extra uppmärksam, för jag menar, hur ofta ställer vi faktiskt frågan "har du någon källa på det?" eller "vart har du fått det ifrån?". Inte särkilt ofta, ellerhur? man bara tar in allt som man hör utan att egentligen fundera över om det är sanning, man bara tror på det, simple as that. Och när man sedan tagit in det, ja då är det även väldigt lätt att sprida vidare det trots att man egentligen inte har någon aning om informationen är sann eller inte, det bildas alltså ett rykte, i vissa fall skitsnack. Det klart att jag är medveten om att alla pratar skit någon gång, tyvärr tillhör det vardagen nu för tiden, men det betyder inte att man inte tar illa upp för det, jag gör det och jag kan inte tänka mig något annat än att det finns många fler som också tar illa upp. Det är verkligen jättejobbigt att få reda på att några pratat skit om en bakom ens rygg, speciellt när de pratar om saker de inte har någon aning om eller saker som de bara har hört från ena perspektivet (d.v.s. inte från ens egna perspektiv).

Jag funderar faktiskt ganska ofta på detta - vad folk får ut av att snacka om någon som man egentligen inte känner så värst, om någon som man egentligen inte bryr sig om ett skit (eller som man i alla fall bryr sig så lite om att man inte ens orkar fråga personen hur det egentligen ligger till), HUR kan det vara så intressant? snälla förklara för mig för jag förstår inte.

Detta 👆 är så jävla viktigt att komma ihåg hörni. Innan ni pratar om någon, innan ni ska berätta det där skvallret ni har hört - tänk först igenom konsekvenserna det kan ge - var 110% säkra på att det ni ska berätta är sant. Det spelar ingen roll vem det handlar om, om det är någon ni känner eller inte känner för det kommer att komma ut förr eller senare. Och tro mig, det är en stor risk att personen det handlade om kommer ta illa upp, på grund av något du spridit vidare, något som kanske inte ens var sanning. För jag menar, hur kul är det? hur kul är det att vara en anledning till att någon annan mår dåligt? Men kom nu också ihåg att det är olika, vissa personer bryr sig, vissa inte, jag är en av dem som bryr sig och det är viktigt att komma ihåg att det faktiskt finns de som tar illa upp, som tar åt sig, även om du kanske inte gör det.

Och så tillsist ett mer seriöst svar på frågan i rubriken: de senaste åren har varit skitjobbiga för mig (ni vet långt ifrån allt trots att jag är ganska öppen här på bloggen), jag tänker inte ljuga, så visst jag är ledsen ganska ofta - men det är okej att inte vara okej. Så snälla förstå! Förstå mitt budskap i det här, förstå att det du sprider vidare kan ge konsekvenser, förstå att alla personer är olika känsliga, och till slut, ha i minnet att alla du möter kämpar mot något du inte har någon aning om. Va snäll. Alltid.

Likes

Comments

Hallå gänget, idag gick jag i skolan till halv 4 i stället för till 13:25 som jag vanligtvis brukar göra på torsdagar, detta på grund av lika-o-lika. Idag började vi dagen med handikappidrott vilket var kul att testa på (bl.a. blindfotboll och hur det är att sitta i rullstol), därefter begav vi oss till biografen för att kolla på filmen John Hron och till sist var på ännu ett föredrag. Roliga och intressanta dagar har det vart faktiskt, så det är väldigt synd att jag inte har vart på så bra humör.

Imorse hände det en sak som gjorde mig ledsen och därför stack jag till Anna och var där hela morgonen i stället, min fina vän, som jag är glad att jag har henne!

Likes

Comments

Godkväll finisar!! dagen idag har vart jobbig - jag har vart trött, utmattad, på dåligt humör och haft huvudverk lite till och från. Men nu är dagen äntligen över så det är skönt!!

Annars ikväll då? jag var nere på träningen och det gick väl helt okej, kunde gått värre liksom, med tanke på dagens mående :) Nej nu avrundar jag så att det inte blir allt för mycket klagandes på saker och ting. Nattinatt och förlåt för ett fruktansvärt tråkigt inlägg.

Likes

Comments

Hejhopp, atm sitter vi på lokal16 där vi har kollat på en teater, idag och imorgon har vi nämligen lite speciella dagar på skolan (så kallade lika-o-lika). Idag har vi än så länge vart på en föreläsning av Behrang Miri och en teater, nu ska vi tillbaks till skolan för lunch och sedan återstår det två till föreläsningar om jag har koll?? Haha.

Anyway, det är skönt att slippa de vanliga lektionerna ;)) dock är jag lite för trött för att kunna fokusera fullt på föreläsningarna och känner även att migränen smyger sig på, får hoppas att det blir bättre för ikväll är det träning!! Kram så länge

Likes

Comments

Godkväll vänner, haft en bra dag? Än en gång ett sent inlägg, dock har jag ingen annan ursäkt än att jag inte har haft något att uppdatera er med och därför fick jag även slänga in en några veckors gammal bild.

Jag och Joel snackade om att vi skulle en sväng till donken nu ikväll då det var så länge sedan som vi faktiskt sågs och pratade meeen han kom hem lite väl sent så vi får försöka klämma in det någon annan dag i veckan <3 i stället har jag bara pluggat och tagit det lugnt i eftermiddag/kväll och nu ska jag sova!! Nighty!!

Likes

Comments

Hej på er, tänkte att jag kunde skriva ett inlägg nu under tiden jag väntar på att maten ska bli klar. Dagen idag startade med idrott då jag var ute och sprang en runda samt körde lite styrka, det är så skönt verkligen när man tränar "riktigt" och hårt på idrotten i skolan så att man redan har dagens träning avklarad :PP

Nåja, dagen gick väl därefter ganska fort och på rasten innan naknak-provet (som vi hade sista lektionen) så köpte jag en kopp kaffe och råpluggade som bara den, för övrigt så tror jag att provet gick bra vilket är superskönt (!!) då jag tyckte detta området var ganska svårt - rörelsemekanismen och nervsystemet. Nu ska jag som sagt äta och sedan får vi se vart dagen leder. Vi hörs & ses.

Likes

Comments

FÖRLÅT!!! Jag glömde helt bort bloggen idag, men har verkligen haft tankarna på annat (naturkunskapsprovet främst haha, sad) ändå fram till nu, klockan 00:19. Varför sover jag inte 😩😩

Hej förresten, godnatt, eller godmorgon?? hehe. Dagen idag har faktiskt vart väldigt bra, har vart på bra humör och allt har rullat på fint, så skönt. Vi fick tillbaks matteprovet idag i skolan och jag fick lika bra betyg på detta som på alla de senaste proven, är fortfarande i chock över att det går så bra i ett ämne som jag tidigare haft problem med. Efter skolan så följde Lisa med mig hem, vi lagade lite makaroner och köttbullar innan vi stack ner till Lagavallen där årets fotodags ägde rum, vi tog både lag- och enskilda foton.

Sen jag kom hem därifrån har jag bara pluggat, kört rehab och snapat. NU måste jag dock sova omedelbart så puss och godnatt!!

Likes

Comments

Instagram@alvananny