Hej! Vi är nu hemma igen efter en helg som spenderats i sommarstugan. Jag hann bli lite firad av släkten och kräftskivan vart väldigt trevligt. Mysigt att träffa människor man ej sett på länge eller träffar så ofta, men även att prata med heeelt nya. Är så himla tacksam över de fina presenterna jag fått också<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det min födelsedag och min tur att fylla 19! Marcus sjöng för mig på morgonen och när han senare kom hem från skolan fick jag massa fina rosor och en underbar parfym från Clean, som han visste att jag ville ha. Efter det åkte vi och åt en väldigt god middag innan vi såg på bio. Min dag blev perfekt tack vare honom<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Ärligt talat har jag aldrig njutit av hösten så mycket som i år. Det är slut med att deppa över hösten. Jag älskar det.

Hur som helst har jag ganska många planer denna veckan, ärenden imorgon och på torsdag (som även är min födelsedag) och på fredag tänkte vi åka till Värmland för då ska pappa ha kräftskiva. Det blir fint. Håller mina tummar för imorgon som kan bli så bra, så bra så hörs vi snart igen. Kraam

Likes

Comments

Likes

Comments

Min helg började med att jag igår fick ett heeelt underbart samtal, så det var inget som kunde förstöra efter det! På kvällen gjorde jag middag till oss, inte det som är på bilden dock, utan blev lax och sötpotatis.

Ikväll är jag istället ensam hemma och njuter av mina tryffel chips till en serie. Himla trevligt. Börjar förresten gilla min lugg ganska mycket! Så skönt att man kan ta den åt sidan så att det blir som en gardin lugg istället också! Yes.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite blandade bilder, olika försök till att få iordning lite, mammas lejonhuvud som jag är SÅ förtjust i och från i lördags.

Idag var det skönt med måndag igen, dagarna går ju föör fort men vad gör de när man snart fyller år hehe ;) Sen var det väl inte så himla trevligt att vakna och känna att förkylningen var tillbaks imorse. Precis när man trodde att den var borta å allt. Bara att försöka vila och boosta sig själv med massa nyttigt.

Just nu är det iallfall fint i vilket fall, det regnar som bara den ute och jag ligger här och kollar en serie. Höstmyyyys på hög nivå kan man säga. Hörs snart igen!

Likes

Comments

Instagram@alvamunk