Nämnde ju under veckan att jag ville få en resa bokad, vilket ju inte kommer ske innan veckans slut då mer planering behövs. Men under lovet blir det I guesss. Jag och Marcus ska nämligen boka resa till Baliiiii, men lite frågor som hur länge och hur mycket vi ska boka innan överhuvudtaget återstår. Ägnar iallafall mycket tid åt att stalka folk som är/har varit där samt kollat upp massa coola ställen jag skulle vilja äta och bo på haha. Sååå taggad!

Likes

Comments

en fin kväll igår<3

Likes

Comments

Fina Olivia när vi var i Stockholm.

Saknar den där resan alltså. Vill bara dit igen. Men jag klagar heller inte över att det nu är sportlov. Yeeees. Sista sportlovet dessutom, nu kan man snart börja nedräkningen till studenten. Sjukt.

Vet inte riktigt vad som kommer hända under lovet men det visar sig antar jag. Startade lovet med att åka till Marcus igår som fixat middag när jag kom<3 mindre genomtänkt iallafall eftersom han är borta idag på match. Han åkte 09, kommer hem 19 så det suger. Får hitta på något innan jag klättrar på väggarna hehe.

Ha det fint hörni

Likes

Comments

Likes

Comments

Plus i kanten på denna dag då den bjöd på mycket sol och inställda lektioner. Något annat fint är mina nymålade naglar som även de gjorde min dag. Fina naglar gör så mycket enligt mig! Och imorgon börjar sportlovet <3

Likes

Comments