Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Min fina plats där ingen kan se mig (ville jag tro tills idag) men jag kan se massor.

Inte så mycket pepp i livet just nu, känner mig aldrig helt frisk och Marcus är hemma sååå lite. Okej borde aldrig klaga över att vi ses lite med tanke på att vi bodde så långt ifrån varandra innan vi flyttade ihop haha? Näe man glömmer fort tydligen. Att mina besta venner bor så långt bort kan jag dock aldrig klaga över för mycket för det ääär illa..

Har ändå trevliga grejer att se fram emot så ska sluta deppa här. Ska laga middag nu och njuta av livet. Kram på er<3

Likes

Comments

Slut på helg nu men idag är jag också ledig iallafall. Trevligt. Ensam hemma med massa tråkigt att ta tag i. Lite skillnad på vardag och helg ska de väl va? Blir det som jag vill nu så ska jag ta ett ryck snart och sen kanske ta mig ut när det är sol å allt. Vi får se! Hoppas ni fått en go start på veckan ☀️☀️


Likes

Comments

Igår åt jag och Marcus fish tacos till middag, får aldrig nog av de där. Jag hade så himla kul också! Njuter hela tiden av kvällarna med honom.

Likes

Comments

Hoppas ni haft en fin fredag och får bästa kvällen hörni! Jag har känt mig sjuk hela dagen men det känns ändå ok nu. Fram och tillbaka med den där febern på sista tiden ju.. inte ovanligt när man inte jobbat på förskola så länge antar jag. Jaja. Har inget att klaga på just nu, fredagsmys å allt.

Kram på errrrr

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@alvamunk