Lördagen bestod av en segeltur med bra vänner.
12 åkte vi ut och tror vi var i hamnen igen runt 21 tiden! Blev en heldag på havet, klippor, öl, grillning, solning & även några som badade. En härligdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På äventyr i trolska skogen med 3 av mina favoriter, mina småsyskon och våran morbror.

Ett tips är att besöka trolska skogen. Otroligt mysigt och roligt! Även för vuxna. Man går lite som i en sagovärld där man får träffa olika karaktärer. Ett litet äventyr

Likes

Comments

Min midsommar var riktigt rolig och trevlig med fina vänner. Först en sväng till hagmyren, sen blev det grillning hos donnan på bilden och sen blev det festligheter som slutade långt in på natten.

Dessvärre slutade kvällen med en rejäl stukning, och ett besök på akuten så nu kryckor. Men annars va både dag & kväll riktigt lyckad!

Midsommar outfiten kommer ifrån bikbok.

Likes

Comments

Festligheter, blir det mycket av på sommaren.
Igår hade jag en riktigt trevlig dag/kväll med fina vänner. Först en riktigt riktigt magisk sallad, med allt man älskar mozzarella, fetaost, kyckling osv osv. Sen på kvällen rullade det in fler folk och då tog vi filtar och drickan våran och rörde oss mot borgaparken och spelade en match i kubb. MITT LAG VANN!!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt bra dag också, men med bästaste Rebecca. Imorse när jag vaknade blev det storstädning (för imorgon kommer Telia och kopplar in internet, äntligen!!) sen gick jag över till Rebecca, hängde där en stund innan vi åkte hem till min mamma och kikade på småttingarna. Mina små sötnosar <3

Lillodjuret, det är han det. <3

Sen blev det Rebeccas soffa framför hela första säsongen av skam med en varsin öl (läs: 4) Tills man blev trött och nu befinner sig hemma i sängen framför Veronica mars och kommer nog alldeles strax somna!

Likes

Comments

Igår, måndag. Så hade jag en toppendag med mina vänner Madeleine och Anton. Började med att jag blev bjuden på lunch hos dom, sen åkte vi och handlade lite fika och packade in alla fiskesaker i bilen. Tog med båten och åkte till drevis för lite fiske! Jättemysigt. Även fast jag är livrädd för både djupt vatten och fiskar! Men fick två gäddor, och dom inga så då var man skapligt kaxig haha!

Sen på kvällen blev det grönsaker/chips och dipp framför bröderna Lejonhjärta. En bra måndag om ni frågar mig!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan. HEJ på er, allt bra?! Händer så otroligt mycket nu, födelsedagar till höger och vänster har hunnit firat kanske runt 8-10 nu på en månad (hehe, bara jag i min omgivning som fyller sent på året) & och denna helg studentfirande för en av dom bästaste och finaste jag vet. Sedan har jobbet rullat igång igen lite mer, och ja det händer otroligt mycket roliga saker justnu och bloggen har fått hamna lite på sidan.

Grattis till studenten hjärtat, så otroligt stolt över dig <3

Likes

Comments

Tio snabba frågor om mig

1. Vad är ditt fullständiga namn? Alva Marie Johansson, därför mitt bloggnamn Alvamj


2. Ålder? 21, fyller 22 den 4 september.


3. Vart bor du? Sverige, Hudiksvall i en lägenhet istan.

4. Berätta om din familj? Jag har en mamma, en pappa, en plastfar, en lillebror och en lillasyster.

5. Beskriv ditt utseende? 1,67 lång, mörkhårig, gröna ögon.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Jag tror att man kan bli förtjust i ett utseende vid första ögonkastet men inte att man kan falla för någon vid första ögonkastet.

7. Har du någonsin haft ett förhållande? Yes, det har jag.

8. Vad gör du om dagarna? Jobbar när jag jobbar, annars umgås jag med vänner & familjen eller spenderar dagen i soffan på mina mer latadagar ;)

9. Hur beskriver man dig med 3 ord som person? Social (lite för mycket ibland) omtänksam & glad.

10. Piercingar/tatueringar? Jag har väldigt många piercingar och några planer på att göra nån tatuering, men det är inget jag kommer göra fören jag är säker på vad.

Likes

Comments

När man inte riktigt får plats i garderoben, får man helt enkelt lösa det. Och tycker jag faktiskt kom på en riktigt bra lösning, eller vad tycker ni?

Lite trångt är det ju, men tycker inte det gör nånting. Får iallafall plats med otroligt mycket mer kläder än vad jag skulle om jag hade haft en garderob där.
Och det jag behöver är mer plats och nånting att hänga mina kläder på! Så enligt mig blev det faktiskt ganska bra.

Likes

Comments

Blev småttingar redan idag wohoo, fick även ställa upp som barnmorska. Hon hade lyckas krupit in i tv-bänken och där kom den första, så dom hade trasslat in sig och då fick man klippa sin första navelsträng. (Lite små läskigt haha!) Men nån timme senare och det är nu 3 friska och söta kattungar!

Sedan har man som jag skrev, hunnit storhandlat och även en sväng på stan med Rebecca och gjort lite ärenden.

Nu sushi framför en film med Rebecca.

Likes

Comments