Jag vet att jag är dålig på uppdatering för tillfället!
Men har varit mycket pappersarbete inför lägenheten!
Idag så har jag köpt lite köksutrustning och två nya sängar jag ska slå ihop till en stor!
Hämtade även ut min fina babynest!!!! ♥ Bilder längre ner.
Vaknade vid klockan 6 imorse så börjar bli lite slut i huvudet nu efter all shopping. Har även varit på hälla där jag ska sommarjobba och fått mina veckor. v 28-30 så blir det att kliva upp 05 varje morgon för att vara trädgårdsmästare! 9000 får jag för det så det är värt det.
Just nu tar jag det lugnt i soffan och kollar på Disney Channel med Alexandra och ska nog snart upp och lägga mig en stund.
Lovar att om jag kommer ihåg så skriver jag mer sen!
puss.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det lördag!
Började dagen med mys i sängen med flickorna som alla andra dagar när jag är här och hälsar på. Sedan så drog vi oss ner och åt frukost. Därefter blev det lite sång i soffan med allt fokus på Charlie för att hålla honom lycklig och glad! Blev en tripp in till stan också för att handla hen litr godis och då tyckte flickorna att dom skulle få köpa lika mycket som mig och det blev lite sura miner när jag köpte glass och åt i bilen. Men det glömdes snart bort när jag la skulden på bebis i magen!
Nu leker Charlie ET i Ellens tröja! sötnosen!
På min instagram så finns det lite videos på trollet!
Clownfishblubb heter jag, in och kolla! :D
Pusshej!
Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det fredag och den spenderas i soffan med Ellen och Linn. Det är dåligt väder ute så blir nog inget bad i helgen heller. Charlie sitter och äter melon i köket med pappa och Camilla lagar lunch och sedan får vi ses vad som händer efter maten. Love snurrar omkring i magen och gör mig lite sjösjuk för att hon kan!
Bloggtipset idag är ju Meekatt! Har spenderat morgonen med att läsa igenom hennes blogg om mammamaffian på FamiljeLiv och sanningen om att vara mamma! Hon är grym, så det är eran läxa idag kära läsare! Nu ska jag gosa ner mig under filten med Linn och kolla på svanprinsessan!
Farväl! :D
Likes

Comments

Har inte haft någon lust att blogga men nu är jag tillbaka!
Var i helgen till farmor och träffade syskonen, pappa och bonusmamma. Ska dit imorgon igen!
Var i skolan idag också, gick bra trots lite utbrott osv.
Men slänger upp lite bilder på kläder, mage och katter och återkommer mer imorgon!
Puss och kram!


Likes

Comments

Ultraljudet avklarat och det är en liten flicka i magen! Gud så fel jag hade som trodde att det var en pojke! Men man vet ju aldrig, 95% säkert att det blir en tös, 5% och det är en pojke! Nu ska vi fira med leverpastejsmackor hos mormor!
Pusshej!


Likes

Comments

Blev sen kväll idag! Men nu ska vi sova, imorgon är det dags för ultraljud nr två!

Natti!

  • 113 Readers

Likes

Comments

Befinner mig just nu hos mamma.
Nu har jag bilder på mina kattungar också!
Det blir en general von snuttetass, det är den svarta med vit mage och tassar. Den gula vet jag ännu inte vad den ska heta. Kanske, Simba eller Leu. Har inte bestämt mig än. Blev en lyxfrukost idag med en macka, jordgubbar, nektarin och en drickyoghurt! Så jag är nog mätt i några timmar framöver!
Nu ska jag byta om till klänning och sätta mig i skuggan på altanen och gömma mig! Det är för varmt idag och då är det ännu inte sommar...
Likes

Comments

Nu blir det sängen för mig och Love. En vampyrs bekännelser joinar oss denna afton.
Imorgon blir det mys hos mamma hela dagen och sedan på måndag så är det dags för ultraljud nr 2 då jag förhoppningsvis får veta kön på lillfisen! Nästa vecka ska jag köpa en vagn av Jennifer också! Bilder kommer då.
Ska även få ut lite bilder på mina kattungar imorgon. Har två sötnosar som flyttar med till lägenheten sen! Love är ovanligt lugn i magen ikväll, h*n har varit snäll mot mamma nästan hela dagen. Var fart på livet imorse och när vi var ute och käkade, men nu är det lugnt! Kanske Love har förstått dedär med att när mamma inte rör på sig så ska inte Love heller röra på sig. Men nej, nu börjar skiten! Ska leka lite med min doppler nu och lyssna på litens rörelser nu!
Godnatt folks!


Likes

Comments

Tänkte slänga upp lite info om mina kära syskon!
Mitt enda helsyskon heter Hugo och är 15 år, 193 lång och ha skostorlek 45 om jag inte minns fel. Han ser ut som en modell, är den drygaste i hela syskonskaran men jag älskar honom fastän han är en tönt! ❤️
Ellen, fyller 11 i år. Hon är söt, älskvärd och alldeles underbar! Hon är den äldsta av halvsyskonen på pappas sida.
Linn, 8 år. Hon är lika söt som Ellen och har ett skratt som automatiskt får en själv att skratta! Busungen min!
Axel, fyller 7 år. Världens underbaraste gofis när han vill. Han härjar och sitter aldrig still! Han ät mitt enda halvsyskon på mammas sida!
Charlie, 1 år. Den lilla sötnosen som charmar alla han ser! Man drunknat redan i hans ögon och han kommer utan tvekan att bli en riktigt tjejtjusare!

Om ni inte hängde med, Ellen,Linn och Charlie är på pappas sida. Axel på mammas och Hugo och jag har samma. Men det spelar ingen roll, för i mina ögon så är dom alla lika mycket värda och älskade!! ❤️❤️❤️lägger bilderna i den ordningen jag tog trollen i!
  • 145 Readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma. Blev en burgare och en alkoholfri rosécider på victusella i det fina vädret. Nu ligger vi alla 3 i soffan och glor på någon weird komedi och halvdör. Ska snart ta mig en skål med jordgubbar och glass tänkte jag. Love har varit relativt lugn i magen idag, men snart så sparkar nog skitungen till mig extra hårt! Ska nog försöka röra mig ut på en promenad snart också, har slöat inne hela dagen och gömt mig för solen.
Men först.. JORDGUBBAR!! ❤️
Likes

Comments