Hej på er! Nu har jag alldeles precis krupit ner i sängen efter en otroligt bra hoppträning med Zizi. Det är så kul när man känner att det bara går bättre och bättre för varje träning, att det ger resultat. Speciellt med Zizi! Tyvärr så blev det inga filmer från träningen men ska försöka fixa det på lördag då jag ska hoppa både Zizi och Bailey. Om ni är intresserade så har jag faktiskt även en YouTube-kanal där jag lägger upp videos från träningar och tävlingar, skulle vara kul om ni kollade in den!

https://www.youtube.com/channel/UCXbzEFRZejjsEowOFwzApGQ

Godnatt, så hörs vi imorgon!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

* Hästar och ridning är mitt största intresse och har varit sedan 7 år tillbaka.

* Jag har två foderhästar som heter Bailey och Zizi. Det är någonting som ni nog bör veta om då det förmodligen kommer att skrivas om dom en hel del här.

Bailey är en D-ponny född 2002 som jag haft i 1 år ganska precis idag. Vi har hunnit tävla upp till LC i hoppning.

Har tyvärr inte fått någon bättre bild på Zizi så denna får duga så länge. Zizi är en C-ponny född 2007, henne har jag haft i ungefär 4 månader så vi har inte hunnit tävla någonting än men vi ska förmodligen åka på vår första tävling tillsammans nästa månad. Hon är inte så rutinerad än men kan definitivt bli, och är redan på god väg!

* Jag älskar att shoppa, dock så blir det inte så mycket shopping då jag är sämst på att spara pengar. Vilket resulterar till att pengarna tar slut lika fort som jag fick dom.

* Jag är född år 2000 så blir alltså 16 år i September.

* Jag hatar verkligen den här tiden på året, det är bara slask och oklart väder.

* Jag har ett syskon som heter Caroline som är 22 år.

* Mitt drömjobb är att bli polis (helst ridande polis) eller mäklare.

Likes

Comments

Hej på er! Klockan är nu 12.00 och jag har hunnit med väldigt mycket, vilket är ovanligt för min del då jag vanligtvis brukar vakna runt den här tiden. Men idag ringde klockan 09.00 för att jag inte skulle sova bort hela dagen och eftersom det är så otroligt fint väder idag så tog jag en tidig, men mysig långpromenad.

Senare idag kommer det ett inlägg där ni har chansen att lära känna mig lite bättre, håll utkik ;)

Likes

Comments