Tips

Så länge jag kan minnas så har jag lyssnat på musik för att jag ansett att jag pluggar "bättre" och får bättre koncentration. För det har alltid varit så att jag har haft svårt att koncentrera mig och att jag lätt tappar fokus. Det kan till exempel vara att jag hör någon vässa en penna och då kan jag börja räkna hur många varv personen tar för att bli klar, haha. Så för att få bort tankarna kring allt annat ljud så har jag få lyssnat på musik för att stänga in mig i min egen lilla bubbla. Men helt ärligt så är det inte förens nu i gymnasiet som jag har insett vilken musik som funkar bäst för mig. Jag har märkt att jag inte ska lyssna på musik med text i för då sätter jag för mycket fokus på den osv. Så jag har faktiskt aldrig tvekat på att musiken hjälpt mig att koncentrera mig bättre men vilken musik jag faktiskt lyssnat på har jag märkt nu på senaste att det har haft och är en stor betydelse.

Såå ja, jag ville bara tipsa om en lista på spotify som heter "Piano in the background". Blir faktiskt fett lugn av den, jag slipper oljud runt om mig och jag känner verkligen hur mycket snabbare jag får fokus på att plugga och att min koncentration även varar längre.

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på andra avenyn (favorit serien helt klart❤ ) medan Arvid sitter å spelar. Vi har haft en jättemysig kväll ikväll. Vi gick å handlade mat och mys och sen har vi bara käkat och tagit det lugnt.

Skolan börjar snart så det är ju även dags att börja vända tillbaka dygnet ordentligt. Jag sover inte så länge på dagen men jag kan hålla mig upp väldigt länge under natten, haha förstår inte hur min kropp fungerar faktiskt. Menmen, jag är både taggad och inte taggad på skolan. Vill så gärna komma tillbaka till lite rutiner med träning, mat, plugg osv. Sen saknar jag mina brudar supermycket, tråkigt att inte kunna träffa dem lika ofta. Men sen är ju skolan alltid skolan och det är ju vårterminen som börjar så det blir väl dubbelt så mycket som förra terminen. Känner mig lite stressad angående att jag inte har någon som helst aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. Alla vuxna frågar men jag har verkligen inte aning. Måste verkligen sätta mig ner och fundera ordentligt på det!

Likes

Comments

Vardag

Hur kallt var det inte idag? Eller det känns iallafall så sjukt kallt när man är så ovan. Blir konstigt när det först är runt -2 och sedan helt plötsligt ca -25, fyyy. Något mer mittemellan hade jag uppskattat, hehe.

Men idag for vi iväg till stan iallafall, jag, Saga, Mira och mamma. Det började förstås med att bilen inte skulle starta men tillslut kom vi oss iväg mot kära Umeå. Vi strosade runt på Avion och jag fick hem en halsduk och en klänning faktiskt. Tycker att det är så mycket roligare att köpa sommarkläder och sånt haha. Men aja, just nu sitter jag hos Arvid och vi ska strax käka hoppas jag, är verkligen såå hungrig

Vi hörs senare, hoppas att alla får en fin kväll!

Likes

Comments

Vardag

Jag har alltså raderat ALLA tidigare inlägg. Varför? Jo, för jag var helt enkelt inte nöjd. Jag vill "börja om" på nytt och försöka igen. Samtidigt som jag ska bli nöjd så vill jag heller inte känna press att något ska vara perfekt för det vet jag att jag inte kan nå. Men en nystart känns bra och nyttigt.

Dagens planer var egentligen att fara till stan med Saga, Mira och mamma men så vart det inte. Det fick istället bli en extremt lugn dag, ska nog små plugga lite ikväll samt städa klart rummet. Men hittills så har jag tagit en långpromenad i kaosvädret och vi har även bakat nougatrutor. Så gott! Receptet hittar ni HÄR.

Likes

Comments