Daily, this and that


Som vanligt alla vardagar i veckan 👉 work.

Gick prima och mitt humör är på topp. Har haft en ganska deppig period i ett par veckor nu och jag tror att allting handlar om det gråa och tråkiga vädret, mörkret liksom. Är majoriteten av dygnets timmar mörka, blir Alva mörk. Vill ha sol och varma sommarkvällar, inte regn och rusk. Aja, man kan tro att man ens kan ändra på årets fyra årstider?? Nu är det höst och värre kommer det bli!

Nu till det positiva. På torsdag kommer Tommy hem. Behöver ladda batterierna och få ny energi och det får jag från honom. Vi har planerat att äta Spice n Rice och massa sushi, yummie! Han stannar i några dagar och tar lite ledigt från skolan, det behöver han sannerligen efter allt tentapluggande som varit.

Låten som går på repeat är för tillfället Starboy - The Weeknd. Finns det ens någon av hans låtar som inte är gaaalet bra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inredning, Inspiration , Tips

Hej på er!

Eftersom jag flyttat in till stan och fått en lägenhet att inreda så är jag extra uppmärksam och intresserad av nya och fräscha detaljer. Jag har totalt fastnat för den här fina saken - en lightbox. Den skulle passa SÅ bra över min stora och fina säng... Eftersom jag (tyvärr) inte läser böcker osv i sängen på kvällarna så är jag inte i något större behov av någon sänglampa. Därför skulle denna vara perfekt för både belysning och för snygghetens skull. Ska definitivt klicka hem en med citatet "stay in bed". Kommer bli så snyggt, cant wait!!!

Lightbox billigare alternativ HÄR.

Lightbox dyrare alternativ HÄR.

Likes

Comments

Inspiration , Träning

Nu börjar ännu en ny vecka!

Det betyder också en ny vecka med mycket träning. Har inte alls känt mig på topp psykiskt eller fysiskt de senaste veckorna faktiskt. Det har varit mycket att tänka på privat och inom jobbet. Nu känns det iallafall som att jag börjar vänja mig vid tempot och kan därför lägga in min träning i mitt veckoschema igen! Jag vet att jag mår mycket bättre i kropp och knopp av fysisk aktivitet så det kommer nog inte göra mig mer än gott. Jag ska absolut lägga ut mer träningsinlägg framöver när det kommer in ordentligt i rutinerna.

Hoppas ni får en fin start på den kommande veckan!

Likes

Comments

Inspiration , this and that

Älskar alla höstens nyheter som sakta men säkert börjar fyllas på i butikerna! Hur snyggt är det inte att mixa de mörka tonerna i svart och grön tillsammans med det guldiga i accessoarerna?

Idag är det iallafall söndag. Upp klockan 05.30 för att sticka till jobbet, väl där såg jag att min schemalagda söndag var nästa vecka. INTE idag. Typiskt mig på något sätt, för tankspridd och noll framförhållning. Blir att hålla koll på schemat ordentligt framöver.

​Inlägget innehåller adlinks 

Likes

Comments

Allmänt, this and that

​Den här killen alltså. Jag är så himla tacksam att just han är min. Nu i oktober har vi varit varandras i 2år, en siffra som för mig är oväsentlig. Med honom är inte två år en bedrift, för honom kommer jag leva med livet ut. 

Min första och enda kärlek, bara min.

Likes

Comments