Mina finaste vänner och jag spenderade fredagskvällen på pinchos med god mat och dryck! Dessa kvällar är oslagbara✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För 4 dagar sedan (22 augusti) började jag 9:an, det låter helt sjukt i min öron haha. Det har alltid varit något som varit så långt borta, men nu är det bara 1 år kvar😬
Jag är mer än redo för att kämpa för de betyg jag strävar efter och verkligen spendera den tid som är kvar med min klass. This going to be a good year!!!
Att vara positiv är också en viktig del för mig detta år, en del jag behöver jobba på🙄 Jag är väldigt negativ av mig men jag kommer INTE ha råd att vara det i år med tanke på alla läxor, inlämningar, nationella prov m.m. Inställningen kommer påverka mina betyg och humör så mycket, därför är det ett av mina mål: stay positive!
Därmed får ni en glad bild på mig😊

Likes

Comments

Igår var det partaj hela natten lång💃🏼🥂
Vi var nämligen på min morbrors bröllop som hölls i deras trädgård, därefter var det fest uppe på "logen". Hela dagen var magisk✨ och jag önskar brudparet all lycka!

KRAM

Finaste Daniel och Carolin🌸

Min outfit:
Klänning - happyholly
Skor - moheda
Klocka - daniel wellington

"Logen"

Så mycket kärlek😙

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Blekinge där farmor och farfar har ett underbart sommarställe vid havet. Kvällarna här är obeskrivliga!!
Vid halv nio tiden fick jag, min vän Hannah och min lillasyster Hilma för oss att ta ett härligt dopp i kvällssolen. Snabbt på med bikinis och flip-flops och vi halvspringer ner till stranden som bara ligger 200 meter från stugan vi bor i.
ÄLSKAR kvällsdopp, speciellt när jag får tillbringa dom med favvisar💛

KRAM

Likes

Comments