Nu har jag precis kommit hem från stallet. Hoppning idag gick super. Vi hoppade några språng på 110 cm och Gangster hoppade helt fantastisk! Nu är vi riktigt taggade till Msv b debuten! Bästa hästen<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

I Tisdags hopptränade jag för Svante, Gangster var så duktig! Han var ganska stark men fick väldigt bra tips för att få tillbaka honom lite. Vi hoppade först fram på ett kryss på volten och sedan avslutade vi på en bana på ungefär 12 hinder.

Idag tänkte jag hoppa ett litet "genrep" inför Lördagens tävling, ska då hoppa La och Msv b så ska träna på dom höjderna idag.

Men nu ska jag strax till stallet så vi hörs antagligen igen om några timmar! Hadeeeee!

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Nu var det allt ett tag sedan jag skrev på denna blogg men nu är det dax igen! Jag får allt ta och skärpa till mig så jag kan vara lite aktiv igen.

Senast inlägget jag skrev var ju ett tag sedan men i det skrev jag iallafall om att jag skulle tävla. Tävlingen var då i Askim och Gangster skötte sig hur bra som helst. Det började med att det var lite kaos inne på framhoppningen men det kan ha vart att det vart så varmt och alla blev trötta i skallen men Gangster skötte sig hur bra som helst och vi fick till ett par riktigt grymma språng.

I Lb A0+A0 blev en riktigt bra runda, han var pigg och fräsch och vi fick till distanserna riktigt bra och Gangster hoppade super. I omhoppningen satsade vi och fick grymma snabba vägar som ledde till vinst! Wohohoh!

Efter den rundan så lasta vi in han i transporten så han fick mumsa på hö och få i sig vatten. Sedan tog vi ut han och skritta fram och trav fram och sedan var det dax att hoppa fram innan La. Han skötte sig super där med.

I La A0 En super bra runda där med, han var riktigt snabb och fräsch och hoppade som aldrig förr. Detta blev också en vinst, och vi vann La med 9 SEK på priken! Vi var även snabbast på tävlingen med 9 Sek! Helt sjukt! Bästa Gangster!

Så skönt att La känns så enkelt! Och vet ni vad? Det är nämligen så att jag och Gangster ska anntagligen debutera Msv B om allt går som planerat! Är så taggad att nå nya nivåer!


Men nu börjar klockan bli alldeles för mycket så måste gå lägga mig nu så vi ses, hejdå!

Likes

Comments

Hej hej, blir ett snabbt inlägg nu innan jag åker till stallet.
Idag så ska jag hoppa bana på Gangster på ca 1 m eftersom jag ska hopptävla nästa helg.
Imorgon är det skola men det är bara 3 dagar kvar i skolan tills vi får sommarlov! Så skönt att kunna lägga all min tid till hästarna och ridningen!

Men nu ska jag till stallet så ha en fortsätt trevlig dag!

Dålig kvalité men tyckte att bilden var så söt så var tvungen att lägga upp den!<33

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på snart 13 år som heter Alva. Mitt älsklings intresse är att vara i stallet och rida. Jag har 2 ponnys som heter The Little Gangster och La Nilsson som även kallas för Gangster och Nisse.

Gangster är född 2000 och är en hoppponny. Vi tävlar La men målet är att komma upp lite högre i klasserna. Han är en fantastisk ponny som försöker hjälpa till med allt. Vårt höjdrekord är 125 cm som han hoppa över lätt som en plätt. Han är en snäll och mysig c ponny med hjärta av guld.

Nisse är född 1992 så hon är pansionerd men har två stycken duktiga medryttare som tar hand om henne och rider. Hon är snäll och mysig b ponny. När jag hade henne på heltid för ca 2 år sedan så hopptävla jag med henne och vi startade en Lb. Vårt rekord är 105 cm som vi tog för ett par år sedan.

Om jag inte är i stallet hittar ni nog antagligen mig med hörlurar inproppade i mina öron där jag lyssnar på Marcus och Martinus. Jag har vart på 3 konserter som Marcus och Martinus har haft men kommer bli fler kan jag lova. Det var Globen konserten, Scandinavium och Liseberg, det var fantastiskt.

Det här var lite kort om mig och hoppas att ni vill hänga med min utveckling genom ridningen på bloggen.

Likes

Comments