View tracker

Äntligen fått hem mina yankee candle ljus som jag längtat efter!! Nu ska jag bara försöka hålla mig till första advent och sen tända något utav ljusen.

Vilket tycker ni jag ska tända först?
😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Åååå vad jag vill tillbaka hit!!!!!!!!

Hejhej, sitter just nu på mitt rum med en kaffekopp och ska fixa lite med Mary Kay. Kom hem för typ 40 minuter sedan så har inte hunnit gjort så mycket. Men som sagt, tänkte iallafall fixa lite med Mary Kay och sen så får vi se vad som händer. Förmodligen så blir det Arrow, men får se vad jag hittar på.

KRAM

Likes

Comments

Ordnade till håret igår i skolan och det vart super bra. Av någon anledning blev mina toppar grön/gråa när min lila mask gick ur så valde att göra de jag velat rätt länge nu. Balayage!

FÖRE
EFTER

Likes

Comments

SAKNAR DETTA NÅGOT ENORMT!

Hejhej, varför jag inte skrivit sedan i tisdags är för att jag känt att de inte finns något att skriva. Jag har inte gjort så mycket, bastat, kollat på Arrow med Dennis, jobbat, klippt en vän och de va typ de. Annars har det inte hänt så mycket mer. Men kände lite nu att jag var tvungen att skriva lite så ni vet att jag inte glömt bort er.
Börjar sent idag vilket var behövligt kände jag eftersom jag inte fått sovit så länge på lovet då jag jobbat och även varit tvungen att gå upp för att skjutsa mamma och pappa och ja. Så det kändes väldigt skönt med sovmorgon idag.

Likes

Comments

Hejhej, ska precis börja att fixa iordning mig inför jobb. Jobbar 13-21:30 idag så det kommer inte hända så mycket mer idag. Jobbade även igår 7-14 och efter det var jag på utbildning inom Mary Kay😍 Kan berätta lite mer om det någon annan gång.
Skönt att iaf jobba lite så man kan få ihop lite extra pengar, då det behövs.

Likes

Comments