Header

Mina favoriter från NYX, alla produkter finns länkade i inlägget<3

NYX soft matte lip cream är verkligen en favorit! De torkar matt på läpparna och sitter på plats under en lång tid.

HÄR

NYX butter gloss var min första produkt från NYX och de är verkligen något jag kan rekommendera. Jag brukar främst använda det över ett läppstift då denna produkt inte ger så mycket färg när man bara lägger glosset på läpparna. Men till vardags är detta perfekt.

HÄR

NYX lip cream är ett slags läppstift i pennform, den är väldigt mjuk på läpparna och ger en fin färg. Detta läppstift kan dock försvinna ganska lätt när man äter eller dricker.

HÄR


NYX butter lipstick är min absoluta favorit! den har en jätte fin färg och sitter på plats väldigt länge. Ibland brukar jag applicera mitt butter gloss över detta läppstift, blir en väldigt fin färg av att blanda de två färgerna.

HÄR

(Hittade inte just denna färgen på hemsidan men det finns massa andra fina färger)

ALVALL

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här möts de två haven Skagerack & Kattegatt
Ute på grenen
Påvägen hem stannade vi vid Tjörn

Likes

Comments

Jacka HÄR / Skjorta säljs tyvärr inte längre / Byxor HÄR

Likes

Comments

Contains affiliate links

ÄNTLIGEN helg snart igen!! Vi hade lov för en vecka sen men vill redan ha lov igen, idag har vi mest jobbat med de vanliga skolarbetena som vi började med innan lovet helt ok men inte de roligaste direkt. Sen tycker jag att Torsdag är den segaste dagen för man vill bara att de ska bli Fredag och vi har verkligen ALLA tråkiga lektioner på Torsdagen.

På bilderna ser ni två utav mina favorit fest/kalas/finkläder.

Den blåa klänningen kommer ifrån VILA och jag köpte den på Nelly.com

Den svarta jumpsuiten kommer ifrån Dr. Denim och finns att köpa på ganska många olika ställen bland annat på Dr. Denims hemsida.

(De finns länkade under)

Blå klänning//HÄR Svart Jumpsuit//HÄR

Jumpsuiten är det väldigt fin med en päls till eller någon annan lite större jacka bomber jacka tillexempel<3

Likes

Comments

​Påskdagen blev väldigt lugn då vi var väldigt trötta från igår. Men det får man väll räkna med antar jag? Jag hade även en vän som sov hos oss inatt vilket var jätte kul. 

Vi har som sagt inte gjort särskilt mycket idag men vi var iallafall och åt rester hos dem som vi var hos igår, där stannade vi ett tag. När vi kom hem så vilade vi en stund och åt senare på kvällen tacos, så gott efter all påskmat. Vi kollade sen på mästarens mästare och sommaren med släkten, nu har jag börjat kolla på den nya säsongen av SKAM så vi får hoppas att den nya säsongen är lika bra som de andra<3

Likes

Comments