Tjena! Denna helgen blir bara att ligga hemma och slappa, jobbat både fredag och idag, så är ganska trött i huvudet!
Men idag har jag faktiskt typ bakat en vit chocklad mouse Tihihi... Jag hittde faktiskt receptet på internet, men jag blev jätte nöjd med min vita chocklad mouse, och det var super enkelt! Receptet har ni nedan :)

Såhär blev mina!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alle sammans!

Hoppas alla har haft en fin dag, det är ju 1 December och vilket för mig betyder JUL MYS!  Det finns inget mysigare än att ha jul känslan inom sig, att jul pynta, jul baka och lyssna på härliga jul sånger!
Idag har jag varit på praktiken, jag praktiserar på Grand Hotel i Restaurangen, ett jätte fint hotel och med massa super goda buffeer! Efter det möte jag upp min goda vän Felicia så gick vi till Tatuera studio, där jag hade bokat tid!
Jag jobbar på att göra en Slevee, och var helt fundersam på vad jag skulle börja med.. Jag hade ju från början en vinge på smal armens övre sida, så det var lite svårt att bestämma vad man ska göra till så att allt passar ihop, men jag och han som skulle tatuera mig kom tillslut på något som jag blev jätte nöjd med!
Jag älskar ros tatueringar. Tycker det är så vackert och sexigt! Så vi började med två roser på under armen, vi blev nästan helt klara idag, men vi skulle fortsätta lite mer på den i Januari att fina till lite och lägga till en ros till som inte riktigt "vuxit" ur. Och självklart, så kommer jag att göra fler och fler olika!
Kan säga att min första kändes nog ingenting jämnfört med denna idag! Satt och klämde på Felicias hand haha! Men jag är super NÖJD! :D

Likes

Comments

Tja!
Detta är första inlägget för mig på Nouw, jag bloggade förut på Nattstad, för typ ett bra tag sen, men då sög jag verkligen på att blogga.. Så detta ska bli spännande och börja om på nytt!
Det är ju snart Alla Helgons Natt, och jag är sjukt taggad! Det är så kul med maskerad partys, och såklart får man massa godis och lite extra blodig alkohol! Idag ville jag bara leka lite med sminkningen och allt blev till en katt! Hehe inte direkt så läskigt, mer söt faktiskt! Tyvärr så gjorde jag inte någon video även fast jag hade gärna velat göra en liten makeup tutorials video, men detta va ändå väldigt enkelt och göra. På bilderna kan ni se vad jag har använt mig utav och hur jag har gjort :)
Jag använde en vanlig vit ögonskugga, då jag inte äger en vit ansiktsmålning än, och svart kajal och brun ögonskugga på de "buskiga" ögonbrynen. Mina lösögonfransar köpte jag på H&M, märke EYLURE London, Volume, N° 107.
Dem finns lite överallt också, men dem är grymt snygga och kostar cirka 80 kr bara.
Ikväll ska jag bara vara hemma och kanske baka något gott, har varit på bio med min lillebror idag och kollat på Hotel Transylanien 2 och ätit lite på stan, så nu är vi båda nöjda :)

Likes

Comments