Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har fixat nästan allt men stora problemet nu är att jag inte vet hur man laddar upp bilder i inläggen om man bloggar via datorn, *suck*.

Hinner inte fixa med det där mer nu... Men om ca 5 min kommer länken om nya bloggen upp. Kommer testa blogga där i några dagar, går jag tillbaka till denna skriver jag det!

 

Har hållit på i ca 1 timme nu och pratat i telefon med kompisar då det ser ut som att i mitten av oktober blir det tävlingar för mig en hel helg! Snacka kul... En pay and jump och ett KM i dressyr skulle vara kul! Håller bara på och fundera på vilka klasser, vilken av ridskolans ponnier jag ska tävla osv... Så himla svårt!! :O Tror inte jag får tävla Ettan för han är ju privatägd, annars hade det ju varit BÄST. Lättare att välja någon i hoppning, funderar på att ta Grim på 60 cm annars, Grim söta Grim ;) Eller ska jag ta typ Zafir eller Sprite och hoppa 70 cm i alla fall? Svååårt!

Vet inte om Cheer Guy räknas som storhäst, annars vill jag gärna ha han på KM i dressyr, eller kanske Trocke, han är ju fin tkr jag :) Ah jag vet inte.... Måste bestämma mig snart för kan gissa att hur många som helst på ridskolan vill vara med = inga hästar kvar som är någolundra bra liksom!
Ah vill och måste bestämma mig typ ikväll eller imorgon! Ååååh tänk tävla KM, min första tävling isånafall hihi! Då måste jag köpa vita ridbyxor! Aaaah panik! 

 

Likes

Comments

Hur dagen har varit kommer upp senare. Ska hem nu, äta middag och plugga. Sedan fixa med min NYA blogg! Ni får länkat när den är fixad! :) Har en del att göra med den liksom innan jag byter ;)
Men ikväll hoppas jag att jag hinner fixa klart!

Likes

Comments

Min pappa gick/joggade med idag när jag red ut! I sista traven så joggade pappa på lite fortare och sprang liksom "en bit före" mig och Zan när vi travade. Jag tror att det var för att Zan ville till pappa? Eller så blev han rädd för någonting bakifrån! Men jag tror han ville till pappa och bara blev lite på bus-humör. Haha Zan då ;)

Så han gjorde en liten spark typ, en väldigt liten dock, alltså ingen bock eller bakut liksom, en spark bara typ haha... Så tog han bettet och börjar galoppera??
Försöker få stopp och tar tyglarna i en hand och kämpar! Men han lyssnade inte så bra, men sedan när han kom till pappa så saktar han av direkt?? Haha knas ponnyn då! Aja ingen större fara skedd får jag väl hoppas! 😂 Det var ju inte jättelångt, men kanske som en långsida i ett ridhus liksom...

Annars gick det bra! :) Han var lite okoncentrerad hela ritten och lyssnade inte till 100 på mig!
Vädret var ju mindre kul... Mulet och småregnade till och från! :( Hösten har verkligen kommit nu! Men sålänge det inte spöregnar är jag glad!

Imorgon tänkte jag byta blogg till horseworld, men det blir imorgon och inte idag! :) Har en hel del att fixa innan jag byter liksom!
Ska gå upp och duscha nu en SNABBIS. Sedan ska jag göra en god smoothie som varje kväll - och morgon! ;) Duktig va? 😂

Likes

Comments

Skolfotot gick okej, haha får väl se när jag får hem det hur det blev! 😂
Såklart så fick ju jag stå på raden med dom längsta, haha men jag är ju så smal så jag såg ut som en liten pinne där bland dom andra långa!

Ah hade lite tid till att blogga nu för det finns för få borrmaskiner... Vi gör nyckelskrin? Kul va? Nej. Haha så onödigt! Menmen, kan ju ge bort den till någon i Julklapp sedan! 👌

Kommer idag eller imorgon sluta blogga här och byter till Horseworld!! Fick tips om att jag borde byta dit! Då gör jag det! 😄😊

Men nu ska jag fortsätta såga, borra, slipa ah ni vet.. Träslöjd liksom


Likes

Comments

Skulle egentligen gått upp 6 eftersom det är SKOLFOTO idag klockan 8. Men 6 gick verkligen inte, jag var såå trött! Och är det fortfarande!
Sitter vid bordet och väntar på att min toast ska bli klar...

Idag är det verkligen HÖSTVÄDER. Det blåser en hel del och det har regnat under natten. Igår var det inte såhär mycket löv som hade fallit? Ah nu är hösten här med andra ord 😖

Nu är min toast klar! Hörs senare..

Likes

Comments

Sorry för uppdateringen...

Håller just nu på att bestämma mig om jag antagligen ska ta en paus från bloggandet eller byta bloggportal... Svårt...

KOMMENTERA vad ni tycker och till vilken portal!? Bästa vänner som främling, snälla kommentera jag behöver ERAN hjälp!

Likes

Comments