Music

Så blev det måndag igen. Enbart 9 dagar kvar tills avfärd till USA och jag kunde inte längta mer. Sitter i skrivande stund och kollar upp campingplatser där vi kan campa under våran resa.

Städade garderoben igår och ungefär 1/3 av allt jag samlat på mig under året har nu lagt i en säck för att sedan skänkas bort. Det känns skönt att rensa ut för det blir så himla onödigt rörigt i mellan gångerna jag rensar.

Drake har släppt en ny låt som jag tycker är väldigt bra, skulle söka den på Youtube och hittade då denna cover som jag också tycker är väldigt bra. Därför delar jag med mig av båda. X

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sweden

Dålig update här nu. Utan ursäkter dessutom för gör verkligen inget. Eller de gör jag visst, men inget som kanske är värt att dokumentera. Men har ändå lite att berätta för er.

Helgen spenderades med min kära lilla mamma. oj va jag tycker om henne. Vi var bland annat på spa och myste.

Sedan var det ju även Charlottas 21års dag vilket firades med vin precis som hon önskade. Hade precis som alltid väldigt trevligt.

I övrigt så har jag varit på arbetsintervju, träffat Sanna samt bokat resa tillbaka till USA i maj (!!!!). Imorgon ska jag träffa Anna och simma, så hoppas på en bra fredag. Nu avrundar jag min torsdag med tv serier innan de är dags för mig att knyta mig. x

Likes

Comments

Sweden

Också blev det måndag igen. Har spenderat mycket tid med nära och kära denna helg. Det började med fredagen då jag först umgicks med Anna, Challe och Max under dagen för att slutligen ha vinkväll med ovannämnda samt Elin. Mycket roligt.

Sedan blev de lördag och familjen Lang packade väskorna och vände nosen mot Umeå och allsvenska kval för GUIF och storebrodern i familjen. Laget hade verkligen stolpe ut och insatsen räckte tyvärr inte hela vägen.

Veckan led mot sitt slut och det blev Söndag. Semesterfirare som undertecknad är slog jag på stort och gjorde våfflor och bjöd herskapet i hemmet på brunch. Under dagens gång han jag städa ena bilen samt gå på pub quiz på bishop arms vilket var trevligt. Avrundade sedan helgen med ett Skypesamtal med James. Nu ska jag få ordning på röran i mitt rum. Hej så länge. X

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw