Hej vänner,
Ytterligare två veckor har passerat och har minsann haft storfrämmande på besök. Där emellan besöken har jag jäktat på för att hinna med allt man bör hinna med som student. Hade i vilket fall som helst min pojkvän James på besök förra helgen, ett överrasknings besök vilket var välbehövt och väldigt väldigt uppskattat. Tycker så mycket om han. Förutom detta så kom även ett stycke bästis i form av Sanna nu senaste helgen. Vinkade av henne i eftermiddags, vilket naturligtvis sved lite extra då vi inte vet när vi ses nästa gång. Varför får Sanna berätta själv, men kan kortfattat sagt; hon ska ut på äventyr. Bästa lilla Sanna. Oj vad roligt vi hade de. Dock tänkte jag inte säga så mycket mer, bilderna får tala för sig själv. Laddar nu om och kämpar på för på fredag kommer challe ner från Stirling och hälsar på, de ser jag fram emot. Nu ska jag läsa, hörs snart. X

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ytterligare en vecka har passerat här i Bristol och introduktion samt freshers week har nått sitt slut. Många nya intryck och sakta men säkert lär jag känna staden och skolan mer och mer. Förutom att ha spenderat endlöst många timmar på bussen till och från skolan har jag även hunnit med att hänga på dansgolv samt motionera mig igenom stadens gator.

Här bor jag. På sjunde våningen i huset med gubben i vitt med de smala benen. På bilden ovan ser ni utsikten från mitt fönster, men mer om mitt rum och min lägenhet kan jag berätta i ett annat inlägg. Som ni kanske ser så är street art populärt här inne i centrum och målningarna decorerar i princip varannan byggnad här. Något som jag personligen tycker är väldigt fint då det ger en helt annan karaktär på staden.

Bilder från utgång samt freshers closing festival, som var igår. Nu ska jag fortsätta med söndags sysslor och bara njuta av sista lediga dagen utan plugg.
På återseende. x

Likes

Comments

Hej på er igen,
Nästan 5 månader har gått sedan jag skrev något senast och många förändringar har skett. I skrivande stund sitter jag i rum D, lägenhet 703, i lägenhetshuset Nelson House som ligger mitt i hippie staden Bristol. Jag sitter i mitt rum, mitt nya rum. Ett rum som kommer att vara mitt fram tills jag flyttar ut i mitten av sommaren nästa år. Nu tänker säkert många av er "men bodde inte du i New York?" eller "vad gör du där?", och det stämmer utmärkt, jag bodde i New York men nu bor jag i Bristol. Angående vad jag gör här är också enkelt att svara på, jag pluggar här. Jag pluggar Business Management med inriktningen Human Recourses, eller Business HRM som det kallas här. Då undrar säkert någon, men vad är det? också enkelt svar, Internationell inriktning och en variant av ekonomi med projekt ledning i fokus. Mitt universitet heter University of West of England, mer känt som UWE. Om planen håller så blir jag kvar här i minst 3 år, något som både skrämmer mig och gör mig exalterad.

Jag kom hit för ganska precis en vecka sedan och tiden har gått med rasande fart. Precis som vi har nollning i Sverige har de något som kallas Freshers Week, vilket är en tid för att lära känna varandra, skolan och staden så det sker en rad med aktiviteter dagligen. Förutom dessa aktiviteter har den riktiga skolan börjat nu för mig. Den smygstartade för oss internationella studenter redan förra veckan, men nu har även alla de andra introduktions dagarna dragit igång. Detta är ytterligare något som jag tycker är lite läskigt men främst spännande.

Det blev ett betydligt längre första inlägg än jag hade tänkt mig, men så fick de bli. Jag tänker väl mig att jag uppdaterar då jag har tid och lust. Onödigt att skriva om det inte finns något roligt att läsa om, ni har väl ändå bättre saker för er än att hänga här?

Hörs snart, x

Likes

Comments

Så blev det måndag igen. Enbart 9 dagar kvar tills avfärd till USA och jag kunde inte längta mer. Sitter i skrivande stund och kollar upp campingplatser där vi kan campa under våran resa.

Städade garderoben igår och ungefär 1/3 av allt jag samlat på mig under året har nu lagt i en säck för att sedan skänkas bort. Det känns skönt att rensa ut för det blir så himla onödigt rörigt i mellan gångerna jag rensar.

Drake har släppt en ny låt som jag tycker är väldigt bra, skulle söka den på Youtube och hittade då denna cover som jag också tycker är väldigt bra. Därför delar jag med mig av båda. X

Likes

Comments

Dålig update här nu. Utan ursäkter dessutom för gör verkligen inget. Eller de gör jag visst, men inget som kanske är värt att dokumentera. Men har ändå lite att berätta för er.

Helgen spenderades med min kära lilla mamma. oj va jag tycker om henne. Vi var bland annat på spa och myste.

Sedan var det ju även Charlottas 21års dag vilket firades med vin precis som hon önskade. Hade precis som alltid väldigt trevligt.

I övrigt så har jag varit på arbetsintervju, träffat Sanna samt bokat resa tillbaka till USA i maj (!!!!). Imorgon ska jag träffa Anna och simma, så hoppas på en bra fredag. Nu avrundar jag min torsdag med tv serier innan de är dags för mig att knyta mig. x

Likes

Comments

Också blev det måndag igen. Har spenderat mycket tid med nära och kära denna helg. Det började med fredagen då jag först umgicks med Anna, Challe och Max under dagen för att slutligen ha vinkväll med ovannämnda samt Elin. Mycket roligt.

Sedan blev de lördag och familjen Lang packade väskorna och vände nosen mot Umeå och allsvenska kval för GUIF och storebrodern i familjen. Laget hade verkligen stolpe ut och insatsen räckte tyvärr inte hela vägen.

Veckan led mot sitt slut och det blev Söndag. Semesterfirare som undertecknad är slog jag på stort och gjorde våfflor och bjöd herskapet i hemmet på brunch. Under dagens gång han jag städa ena bilen samt gå på pub quiz på bishop arms vilket var trevligt. Avrundade sedan helgen med ett Skypesamtal med James. Nu ska jag få ordning på röran i mitt rum. Hej så länge. X

Likes

Comments

Har till skillnad från övriga dagar sedan James åkte hem varit produktiv idag. Klev upp stackars efter 6 för att åka och pimpla med Max och Oscar vid 7 ute i njurunda. Vi fiskade fram till eftermiddagen och lyckades få några fiskar allihopa av oss, vilket gjorde den hela upplevelsen lite roligare.

Sedan vid 7 mötte jag upp Sara och Hanna på udda för middagsmys där. Mycket mysigt.

Nu börjar jag dock bli väldigt trött på ögat och ska strax krypa till kojs. X

Likes

Comments

I måndags efter middagen satte jag mig i bilen och åkte till midlanda för att hämta upp James. Resan var inget annat än mega spontan, men det gjorde ju inte mig mindre glad att få se han igen. Vi har haft några jättefina dagar tillsammans med mina vänner och familj. Här har ni några bilder på de vi har haft för oss under veckan. Släppte av han på tågstationen inatt och längtar så tills nästa gång vi ses. puss på er. x

Likes

Comments

Har precis som jag sa i förra inlägget varit hemma i en vecka nu, och det känns fortfarande precis som innan jag åkte. Har med andra ord blandade känslor. oh well. har if hunnit träffa lite vänner under veckan som varit vilket var bra annars hade jag nog dött av tristess vid detta laget.

träffade som sagt lite vänner, men var även och åkte skidor med pappa i järvsö igår vilket va kul men lite ovant

förutom det har jag mest bakat och fikat, fast kanske mest fikat egentligen men de va ju ingen skräll. Detta nedan är vad jag bakade idag som Joel ska få när vi ses till helgen.

mer än så har jag inte att bjuda på för tillfället. Nu ska jag göra middag. Hej så länge. X

Likes

Comments

Har nu lyckats vara hemma en hel vecka och har fortfarande inte lyckats att vända dygnet vilket är väldigt olikt mig då sömn aldrig egentligen är ett problem. Har mest tagit lugnt men har även hittat på en del saker vilket kommer i ett annat inlägg. Här har ni lite musik som jag lyssnat på nu senaste tiden, vissa är gamla som gatan men fortfarande lika bra och vissa är nya. Nu ska jag återgå till bakningen. puss på er. X


Likes

Comments