Hej!I torsdags så fick vi jullov och vi har haft en väldigt lugn sista vecka i skolan, i måndags så pyntade vi klassrummet lite till en tävling om vem som gjorde finast i sitt klassrum. i tisdags så var det bara en vanlig dag, i onsdags så byggde vi pepparkakshus med klassen och pyntade lite mera, och i torsdags som var sista dagen så tittade vi på film och hade musikquiz sen slutade vi vid 13:00 så den dagen gick ganska fort, när jag kom hem så gick jag ut och red Daisy som var väldigt pigg då jag inte har ridit så mycket nu när det har varit snö ute. Igår gjorde jag inte så mycket, jag satte ihop vårt pepparkakshus, sen på kvällen pyntade vi granen, idag har jag ridit Daisy och idag var hon inte lika pigg men vi tog dom första travstegen efter skadan:). Nu ska vi snart åka och fira jul hos mormor. Ha de bra och god jul

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är hon frisk min lilla polle. Igår var vi Ramkvilla på återbesök med Daisy och hon visade ingenting på böjproven eller något annat, så nu ska vi bara sätte igång henne och om allt går som de ska så är vi igång och tränar om ca 6 veckor :)

Likes

Comments

Hej!

denna veckan är det höstlov och vi har inte gjort jätte mycket, i söndags så var jag och Stina ute och red på eftermiddagen sen på kvällen så åkte vi in till stan och åt på Pinchos det var super mysigt. I måndags var jag, mamma och Melker i stan. Vi gick runt och kikade lite på stan, vi hittade väl inget speciellt men jag köpte skor bl.a. I tisdags så red jag på morgonen, sen lite innan middag kom mormor för Melker ville baka bullar så då ringde han till mormor och frågade om hon ville komma och baka med honom så jag var med och bakade lite. på kvällen var vi hos våra grannar och käkade lite och bebisgosade med deras lilla bebis. I onsdags så var jag ute och gick med Daisy på förmiddagen och så fixade jag lite i stallet. sen efter lunch så åkte vi in till Leos lekland med Melker, sen på kvällen så kom två av våra kusiner hit för dom skulle sova över här. I torsdags så var jag och red en kompis häst, det var jätte roligt. Sen när vi kom hem så var vi ute och grillade lite korv och fixade lite ute, sen på kvällen så åkte jag och Bella på hoppträning i Skavenäs och det gick jätte bra tyckte jag. Igår så var jag hos min kompis och red en runda med hennes hästar. Idag har vi varit hos mormor, vi var och fixade lite på morfars grav så den blev fin❤, sen körde vi hem till mormor igen och fikade lite. Imorgon så ska vi inte göra jätte mycket, vi kanske ska till Ikea och köpa lite nya saker till mitt rum, sen på måndag så börjar skolan igen:):(

Ha de bra! 


Likes

Comments

Hej!

i torsdags var det dags för Daisy att opereras. så mamma och pappa körde henne till Slöinge. Jag var inte med för jag var i skolan men dom sa att det hade gått bra och det var en liten liten tagg som satt där så vi får hoppas att det "bara" var den som orsakade att hon hade ont men den som gjorde operationen tyckte att han såg en skugga av senan men vi får hålla alla tummar att det inte är någon skada på senan. Så nu ska hon stå på box tills den 26:e och då ska vi ta bort stygnen sen ska vi börja sätta igång och då ska vi förs skritta för hand 20-60 min varje dag i två veckor sedan efter det så ska hon skrittas under ryttare 30-40 min varje dag i ytterligare 2 veckor. Sedan blir det återbesök hos veterinären.

Likes

Comments

Hej!

Igår så var vi hos veterinären med Daisy för hon har ju varit halt nu ett tag. Så då var vi där typ hela dagen, vi var där strax innan nio och vi hade tid vid nio, så gjorde vi lite grejer sen fick hon vila lite mellan gångerna hon fick bedövning, så det tog sin lilla tid. men dom kunde inte riktigt veta vad det var på ultraljud så då röntkade vi och dom kom fram till att det satt en pinn bit eller en tagg eller något liknande lite ovanför hoven. så nu till veckan eller nästa vecka så ska vi till Slöinge (djursjukhus i Halmstad) och operera bort det som sitter där!. Så det känns ändå bra att veta vad det är, och hoppas att jag kan börja rida efter vintern men vi får låta det ta så långt tid det behöver!. Sen på kvällen var vi hos våra familje kompisar och käkade lite, och efter vi hade käkat så körde vi bordshockeyturnering sen fikade vi lite. Idag (söndag så har vi varit på traktorrace i Moheda hela dagen inte mycket mer än det och nu ska vi strax åka till våra kompisar och käka lite kvällsmat.

Ha de bra!💗

Likes

Comments

Hej!

i helgen har jag inte bloggat något men jag och Melker har sovit över hos våra kusiner och mamma, pappa och Arvid har varit i sthlm. I lördags så hade vi kräftskiva hos mina kusiner. jag bakade en kaka med Marianne godisar, typ som en cheesecake på brownie botten. i söndags så var vi och tittade på min kusin när han spelade fotboll sen åkte vi hem och käkade lite sen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade. vid ca 16:30 kom Agnes så då red vi ut en sväng i skogen med hästisarna, vi hittade också lite kantareller. Men när vi red iväg och sen började trava lite så var Daisy lite halt så de blev en skritt runda, och igår så var on jätte halt så inatt har hon fått stå inne och vilat sig och vi har bokat veterinären så han kommer om ca en vecka så nu på träningarna så får jag ta min lilla Bella. och igår så var det skola igen men vi gjorde inget speciellt. sen när jag åkte hem så hängde jag med Agnes hem så käkade vi lite sen cyklade vi hem till mig och red en runda så då red jag lilla Bella och hon var väldigt pigg tycker jag men det gick bra. och nu ska jag käka lite sen ska jag åka till Ör och träna.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har varit en bra dag för att vara en skoldag... vi gick till halv 4 idag men det gick snabbt ändå för vi har 2 stycken hål idag ett på fm som var ca 1,5 h så då cyklade vi till maxi jag och några kompisar. Sen på em har vi ett litet kortare hål men det är ändå 55 min så då spelade vi lite pingis och hängde lite i fritidsgården, så då går skoldagen ganska fort! Sen när jag kom hem vid ca 16:15 så gick jag in och åt lite mellis, efter det gick jag upp och bytte om till ridkläder för att sen gå ut och fixa iordning Daisy till träningen som brukar vara i Skavenäs men idag var vi på en dropp in Pay and jump i Gunnarstorp som ligger lite utanför Åby så där var vi och hade hoppträning idag. Jag tyckte det gick väldigt bra även fast Daisy tyckte att det var lite läskiga hinder men hon har inte så bra självförtroende ännu, men jag tyckte hon jobbade på bra så jag är väldigt nöjd med träningen idag.! Så nu ska jag bara ta det lite lugnt och titta lite på tv sen gå och lägga mig!

Ha de bra1

Likes

Comments

Hejhej hallå

Idag har jag varit i skolan och vi har inte gjort så mycket idag förutom att vi har tagit skolfoto, sen har vi bl.a haft svenska, matte, idrott och språk. (tyska för min del). Men nu ska jag göra lite läxor och sen ska jag gå ut och rida.

Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att börja blogga. Jag kommer bl.a blogga om mina hästar, träningar osv...


lite om mig själv:

jag är 13 år, har två hästar som jag tränar och tävlar en b och en d ponny, vi har sammanlagt 6 st hästar här hemma. Jag tycker också om att baka och hänga med kompisar.

Likes

Comments