Hej!

i helgen har jag inte bloggat något men jag och Melker har sovit över hos våra kusiner och mamma, pappa och Arvid har varit i sthlm. I lördags så hade vi kräftskiva hos mina kusiner. jag bakade en kaka med Marianne godisar, typ som en cheesecake på brownie botten. i söndags så var vi och tittade på min kusin när han spelade fotboll sen åkte vi hem och käkade lite sen åkte vi hem till farmor och farfar och fikade. vid ca 16:30 kom Agnes så då red vi ut en sväng i skogen med hästisarna, vi hittade också lite kantareller. Men när vi red iväg och sen började trava lite så var Daisy lite halt så de blev en skritt runda, och igår så var on jätte halt så inatt har hon fått stå inne och vilat sig och vi har bokat veterinären så han kommer om ca en vecka så nu på träningarna så får jag ta min lilla Bella. och igår så var det skola igen men vi gjorde inget speciellt. sen när jag åkte hem så hängde jag med Agnes hem så käkade vi lite sen cyklade vi hem till mig och red en runda så då red jag lilla Bella och hon var väldigt pigg tycker jag men det gick bra. och nu ska jag käka lite sen ska jag åka till Ör och träna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har varit en bra dag för att vara en skoldag... vi gick till halv 4 idag men det gick snabbt ändå för vi har 2 stycken hål idag ett på fm som var ca 1,5 h så då cyklade vi till maxi jag och några kompisar. Sen på em har vi ett litet kortare hål men det är ändå 55 min så då spelade vi lite pingis och hängde lite i fritidsgården, så då går skoldagen ganska fort! Sen när jag kom hem vid ca 16:15 så gick jag in och åt lite mellis, efter det gick jag upp och bytte om till ridkläder för att sen gå ut och fixa iordning Daisy till träningen som brukar vara i Skavenäs men idag var vi på en dropp in Pay and jump i Gunnarstorp som ligger lite utanför Åby så där var vi och hade hoppträning idag. Jag tyckte det gick väldigt bra även fast Daisy tyckte att det var lite läskiga hinder men hon har inte så bra självförtroende ännu, men jag tyckte hon jobbade på bra så jag är väldigt nöjd med träningen idag.! Så nu ska jag bara ta det lite lugnt och titta lite på tv sen gå och lägga mig!

Ha de bra1

Likes

Comments

Hejhej hallå

Idag har jag varit i skolan och vi har inte gjort så mycket idag förutom att vi har tagit skolfoto, sen har vi bl.a haft svenska, matte, idrott och språk. (tyska för min del). Men nu ska jag göra lite läxor och sen ska jag gå ut och rida.

Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att börja blogga. Jag kommer bl.a blogga om mina hästar, träningar osv...


lite om mig själv:

jag är 13 år, har två hästar som jag tränar och tävlar en b och en d ponny, vi har sammanlagt 6 st hästar här hemma. Jag tycker också om att baka och hänga med kompisar.

Likes

Comments