Likes

Comments

Vill verkligen tipsa om dessa säkra glasburkar med tätt lock (går att köpa lite vart som helst). Älskar att förvara ris, socker, mjöl och müsli i dessa - då det är väldigt smart eftersom det håller mycket längre i burkarna och håller ohyran borta. Dessa burkar är köpta på Clas Ohlson och kostar 39:90.

Likes

Comments

Idag i skolan kom det EXTREMT stora valet som ungefär bestämmer huruvida jag kommer överleva eller inte. Vi snackar om kursvalet. Kommer mitt val matcha det universitet jag vill gå på om tre (eller mer) år? Tänk om jag väljer fel? Tänk om hit och dit. Jag hanterade detta ungefär såhär:

1. Det är lugnt! Jag vet precis vad jag ska välja.
2. MERITPOÄNG?!
3. Äsch.
4. Juste universitet, jobb och hela min framtid.. hm..
5. JAG VET INTE VAD JAG SKA BLI, PANIK PANIK
6. Det löser nog sig, he he..
7. Get ur shit together.

Jag vill bara meddela om att om du i tvåan verkligen känner att oj, jag har nog valt fel kurs - så finns det oftast möjligheter att byta. Det enda som går att göra är att lugna ner sig, fundera vad som är det mest praktiska - ta inte en kurs bara för att det är roligt, tänk efter på vilka poäng som behövs till den utbildning du vill satsa på till universitetet eller högskolan.

Ta det lugnt bara, hela livet hänger inte på om du väljer Grafisk illustration eller journalistik som kursval.

Likes

Comments

Nytt år men inte speciellt nytt jag skulle jag säga. Att förväntansfullt vänta på tolvslaget och tro att en plötsligt kommer förvandlas till Mrs.Fantastic känns lite old. Att sätta nya mål, eller fortsätta sträva efter de mål en satte förra året känns lite mer som min grej. Jag skulle nog säga att en målmedveten person oftast kommer längre i livet. Jag tänkte lista några av mina mål inför 2016 här på bloggen.

1. Behandla mig själv med respekt & lyft fram mina bästa egenskaper och samtidigt jobba med mina sämre sidor.

2. Satsa all min energi på skola, träning, kompisar och politik istället för onödig negativ energi.

3. Acceptera mig själv.

4. Ge minst fem personer per dag en fin och ärlig komplimang!

5. Krossa patriarkatet.

Kom ihåg att det alltid är okej att inte uppnå sina mål till fullo innan årets slut, en förbättring är alltid en framgång.

Likes

Comments

Det gör ont i varje muskel och inombords också. Kan och vill inte äta för det gör bara ont. Grät idag när jag skulle försöka få i mig något att äta. Om det blir värre så måste jag bli inlagd, men som det ser ut just nu så tror jag inte att det blir så. Det är tur att jag har så många fina människor omkring mig som stöttar och hjälper till. Ska försöka dricka upp mitt te och sen sova, kan inte göra så mycket annat faktiskt.

Likes

Comments