Header

Det är flera läsare som har frågat hur jag har mitt' nyttiga liv ' eller hur man säger haha, så jag tänkte dela med mig av mina tips osv ;)

* när du går upp på morgonen, drick 1 stort glas vatten, du blir mättare och dessutom piggare på det.

* ät alltid frukost, annars blir du hungrig och går och äter småsnask hela dagarna

* tänk såhär, pizza är skitäckligt, pomfritt är skitäckligt osv, då kommer ni inte vilja äta det tillslut ;)

* istället för vitt bröd,mjöl, osv, ta tex grovt bröd eller grovt mjöl!

* bestäm dig att bara äta godis, om du måste(!) på helger!

* gå ut och spring eller gå varje dag, bättre kondition ger bättre träning!

* ät långsamt, det gör så att du blir mättare på maten och inte behöver äta lika mycket

* köpt snygga träninskläder, det gör att du känner dig snyggare på gymmet, och det är ju bra right?

* belöna dig själv efter en bra träning, tex. köp ett par snygga träningskor!

Tumblr_mgtojruexr1rvuxy7o1_500_large

Likes

Comments

Hej på er finisar! Hur är det?
Ligger just nu i min soffa och slappar, riktigt gött! Var ute en stund och fota med Ingrid, vart iskallt så blev inte så bra bilder, lägger nog upp några sen! Imorgon är det torsdag vilket innebär träning, längtar! Får dock se om jag tar en pw istället, så skönt att känna att det sticks i benen för man gått så fort, älskar det! Aja hörs sen, puss!


Likes

CommentsLikes

Comments

Godmorgon, sitter just nu och har so som snart är slut, sen är det matte och det SUGER usch hatar matte. Efter skolan ska jag fota med Ingrid så det kommer säkert en by headser får vi hoppas! Hörs senLikes

Comments

Hej på er, var ute och gick i 2 timmar och fyfan vad kallt det var, blev ennu mer sjuk ååh:(
Jag tycker jätte synd om mig själv så mamma åker och köpet chips till mig, inte bra men har inte ätit godis på 2 veckor!!!! Så måste faktiskt unna mig lite nu när jag är sjuk :( aja bi hörs sen puss

Likes

Comments

Likes

Comments

hej på er! bloggade inte igår för det hände massa skit, är forfarande extremt nere men det får vi skita i nu.

är hemma från skolan pg.a det som hände igår och för att jag var så extremt trött imorses, skönt! har dock ångest för jag ligger redan efter i rätt många ämnen.. inte bra alltså! aja, igår så gick jag till stan med moa och träffade vera och daniella, sen träffade vi karl och christian, saaknat dom!! sen så tog jag och moa bussen he mtill henne och skratta as mycket haha, fett kul faktiskt! sen smsa en random tjej som vi typ dampa på men w/e! gick hem och så smsa en ''kompis'' och så blev det värsta bråket, är sjukt besviken men somsagt orkar jag inte ta upp det här.

ska snart ta på mig träningskläder och dra ut på en pw tror jag, vi tränade inte igår för linnea glömde sitt träninskort så ah. har lite ångest för jag åt en munk igår hahha, så det blir att jag drar ut på en liten pw! soligt och fint ute idag, går vid mjörn tror jag, alltid så himla fint där<3 aja, vi hörs sen!

Likes

Comments