Saknar verkligen Grekland så mycket just nu! Hösten har ju sina positiva saker men vill inte ha mer kyla & regn nu. Här är några bilder från när jag & min familj var i Grekland i sommras. Vi var där i två veckor och det var verkligen jätte mysigt! Vi badade , åkte ut på resturang, in till staden Chania där jag förresten verkligen rekommenderar att åka till om man har chansen! Det är jättefint och på kvällen sen blir det super mysigt! Vi åkte även vattenskoter som jag tyvärr inte hitta någon bra bild på , vi hyrde en bil och man skulle kunna säga att vi åkte ut på en "upptäcktsresa"(kom inte på ett bättre ord nu för stunden) där vi åkte till olika stränder men vägarna dit var verkligen inte som vi har i Sverige. Det var vägar på ungefär 2 meters bred i höga berg och det var inget stängsel så om du råkade köra för mycket utåt skulle du köra rakt ner för ett stup. Dessutom var det risk för stora stenras för det var som ett stup ovanför oss också. De flesta i Grekland kör också som idioter och i kurvorna var flera nära och krocka med oss. Även trots vägarna var som dom var hade jag det väldigt mysigt och kul. Hoppas alla mår bra (ifall det är några som läser detta) snart är det ju höstlov i alla fall! :)

Följ mig gärna på instagram ;) 

https://www.instagram.com/alva.b.johansson/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Som jag skrev i mitt förra inlägg fyller min syrra år idag och jag tog lite bilder från när vi åt på pinchos och gick på bio. Kan starkt rekommendera pinchos! Jag valde 4 smårätter , plankstek, sötpotatis pommes , fish and chips och quesedillas vilket verkligen var jätte gott. Till efterrätt blev det också belgisk våffla. Missade dock att testa nån av de alkoholfria drinkarna de hade med det var jätte bra ändå! Till bion köpte jag faktiskt Veganska chips till en förvåning var väldigt goda. Kunde dock inte äta så många för jag var så mätt 😅 jag hoppas alla kommer få en bra kväll ska själv hem nu och plugga lite och även äta kvällsfika med familjen (ifall Jag får i mig det) kolla förrästen in min bästaväns blogg Emma @Emmalinner 💘

Likes

Comments

Hej! Idag fyller min syster år (tilda) så vi firade henne på morgonen vilket gjorde att det blev jätte stressigt att hinna till skolan. Men såklart var det värt det. Just nu har jag rast och sen ska Jag ha ännu mer spanska. Har inte gjort mycket hittills idag för det vara har varit skola. När jag kommer hem så ska jag försöka hinna plugga lite innan vi (hela familjen) ska på bio och kanske äta ute.

Bilderna är från imorse då vi åt frukost. Hoppas alla har haft/har en bra dag :)

Likes

Comments


Hej om det nu är någon som läser detta. jag hade i alla fall tänkt att testa att blogga lite. Här kommer jag att skriva om vardagliga saker, händelser , resor osv. ska försöka att blogga med jämna mellanrum. jag är en tjej på nästan 14 år.

Likes

Comments