Header

​Världens finaste (och varmaste) vinterkappa är nu i min ägo och jag kunde inte varit mer nöjd. Inga mer stora jackor som man känner sig som en michellingubbe i, nu kan jag känna mig både varm och snygg i vinter. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Slängde ihop lite amerikanska pannkakor till mig och en bakfull sambo förut och de blev verkligen sååå goda! Ibland överträffar jag mig själv haha. Denna söndag kommer bara bestå av att slöa, tvätta, titta på tv, äta något gott till middag och sedan gå och lägga sig tidigt, så som söndagar brukar se ut här hemma helt enkelt.

Likes

Comments

Prag
London
Paris

Weekendresor börjar jag sukta efter nu när hösten är här och dessa städer står högst upp på listan som jag vill besöka just nu. London har jag besökt förut och det är nog min absoluta favoritstad, tröttnar aldrig. Allt ifrån de röda telefonkioskerna och Big Ben till shoppingen och de mysiga pubarna, finns ingenting att klaga på. Prag har jag också varit till men då var det för att spela innebandy så det var inte så mycket fokus på att strosa runt i själva staden, vilket jag väldigt gärna skulle vilja göra! Och slutligen Paris, ja vem vill inte åka till Paris? Allt verkar så vackert och lyxigt. Skulle mer än gärna strosa runt och fönstershoppa i alla märkesbutiker och äta croissanter på ett café med utsikt över eiffeltornet. 


Bilderna är tagna från wehartit.com

Likes

Comments

​En ny favorit, med tre enkla ingredienser för att stilla mitt ständiga eftermiddags sötsug.

Digestive 

Planti's soyghurt med smak av jordgubb & smultron 

Hallon 

Likes

Comments

Denna kväll spenderas hos Emma med henne och Kristin för att prata ikapp om allt som inte hinns sägas under tiden vi är ifrån varandra, saknar verkligen kvällar som dessa, men de två vännerna som betyder så himla mycket. Nu ska vi dricka vin, äta kex och ost och skratta tills magarna krampar. Åååh vad jag mår nu 💕

Likes

Comments

​Här sitter jag och myser med en kopp chai. Blev klar med hemtentan för en stund sen och känner mig så himla lättad, som om en sten släppt från mina axlar, så skönt. Nu är den inskickad och det är bara att vänta på resultatet som förhoppningsvis blir ett godkänt! Funderar på att gå in till stan en sväng nu och belöna mig med ett par skor som jag kikade på igår och senare ikväll bär det av till gymmet på ett core-pass. Ha en fin eftermiddag. 

Likes

Comments

​Säg hej till min nya älskling! 

Har länge velat ha en liten kompakt systemkamera som man kan ta med sig överallt och äntligen har jag en i min ägo. Jag lär mig fortfarande alla dess funktioner men hittills tycker jag den funkar jättebra, min favoritfunktion är att man kan föra över bilderna med Wi-Fi direkt till mobilen, så smidigt! Med denna kommer förhoppningsvis uppdateringen på bloggen bli bättre då jag kan ha med den i väskan överallt. 

Likes

Comments

​Bikini - Tiangl / Shorts - Levi's / Hatt - Bikbok

Åh tänk att få gå runt såhär varje dag, längtar redan tillbaka till varmare breddgrader.

Likes

Comments

​Hemma igen efter en underbar vecka i ett extremt varmt Cypern (ca 35 grader i snitt). Vi hade all inclusive på hotellet så vi har verkligen ätit oss mätta varje dag, min favorit var ju såklart frukostarna och pannkakor med smält choklad stod på min meny i stort sett varje morgon, haha man måste ju passa på. En höjdpunkt av resan var besöket till Blue Lagoon. Vi åkte dit med båt och fick se jättefina klippor och bada i det klarblå havet, vi lånade även varsin cyklop så vi kunde uppleva det hela ännu bättre under vattenytan. Vi åkte även till gränsen som delar den grekiska delen av ön till den turkiska och fick kolla på spökstaden Farmagusta som ockuperades av Turkiet någon gång på 70-talet och numera är förbjudet att tillträda, väldigt intressant faktiskt! Vi kom hem igår runt nio- tiden och just då kändes det väldigt skönt att vara hemma men idag vill jag bara tillbaka, att resa och upptäcka är verkligen det bästa jag vet.

Likes

Comments