Vet inte hur jag lyckas men var förkyld och hade hosta när jag åkte hem. Och sen nu har min vänstra käke svullnat upp och jag har typ feber kan inte gapa eller tugga eller ens röra käken utan att det gör ont. vet inte vad jag har men tror den bara har svullnat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Orkar inte berätta så mycket förutom att alla var så jäkla grymma. Köpte några fler grejer men lägger upp bilder på allt jag köpt senare. Vi hann inte se prisutdelningen och vi kom hem sju på morgonen på söndagen och jag var sjuk när vi åkte hem så att sitta hela natten och försöka sova var inte så kul trodde aldrig jag skulle somna. Fota ingenting typ.

Likes

Comments

Var och kollade på RM dag ett igår köpte en smoed sport bh och två bows sen åt vi Kina mat på kvällen. Sen nästa dag tävlade vi. Våran grupp ramla i pyramiden på förträningen men Satte allt på tävlingen förutom att A-libben blev sen upp. Kom sjua men är glad att vi satte allt. Köpte mjukisbyxor som det stod Cheerleader på. Sen nu är vi påväg till sm!!


Likes

Comments

Resan var lång och vi stannade tre gånger.
Och imorse kom våran tränare Elin som flyttat till USA och skulle ha vart där i ett år och överaskade oss med att komma hit!!
ahh gråtit as mycket. Ska och kolla på RM dag ett snart så bloggar mer efter det<3


Likes

Comments

Åker till RM imorn :O
Heelt sjukt, har packat klart och vi åker 05.00 imorn. Måste ladda över bilderna till nån dator för min är dator är paj och mobil minnet är snart slut.

Likes

Comments

Jag och Olivia åkte till stenbrottet idag efter skolan och badade fy tusan va kallt<3
Vi tog med chips och juice/dricka (:
Sen åkte vi hem till hen och åt kinamat och nu ligger vi och ser på tv<3
Varning för bild bomb I I I
VVV

Likes

Comments

Är i Luleå nu i söndags var vi på ett stort vattenland tog inte med min mobil för badade ju hela dagen så har typ inga bilder. I måndags åkte vi in till stan igen och gick på starbucks och mango osv...
Igår (Tisdag) var vi och badade i poolen typ hela dagen har verkligen försökt att bli brun haha men det har inte gått så bra. Och ja idag åkte vi hem då.Likes

Comments

Idag var vi på en strand och vi snorklade och jag provade att äta bläckfisk. Och sen for vi in till stan och vi shoppade lite grejer kan göra ett stort inlägg om allt jag köpt senare för vi ska på stan igen på måndag. Sen gick vi på fisk spa när man sätter ner fötterna i fisk och dom äter upp död hud och lämnar ett skyddande saliv elr nått. Aja sen köpte vi frusen yoghurt och åkte till hotellet<3Likes

Comments

Vi kom fram till hotellet ett på natten i onsdags och igår var vi bara på hotellet och badade hela dagen. Vi har hyrt en bil vi ska ha i tre dagar. Idag var vi på stranden och jag, Alice, Tilde och Olle åkte nått som kallades crazy sofa men aa ni ser ju på bilderna vad jag menar. Sen åkte vi till ett ställe som kallades sju källor vars det var jättefint man var tvungen att gå genom en lång kolsvart tunnel med vatten i för att komma vars alla påfåglar och vattenfallet var. Nu ska vi äta middag och åka in till stan sen.

Likes

Comments