Header
View tracker

ÄNTLIGEN FREDAG
Har både sovit bra och dåligt. Min mensvärk tar kål på mig. Not even kidding men sängen var skön. Sover ju som sagt hemma hos Åsa Co. Katten har varit väldigt snäll och sovit hos mig i sängen. Seriöst han är stor som en hund. Förutom mensvärk har vanligt ont i magen också. Jeffla skit. Aja några Ipren och lite träning så blir det nog bra. Tycker oftast att det bättre när man rör på sig. Morfar skulle skjutsa ner mig till gymmet så jag slipper gå på morgonen. Väldigt skönt. Förresten, vem har inte havregryn hemma?! Letat sol en galning men nej. Herregud säger jag bara. Fast det klart kanske är det jag som är konstig. Nu sitter Findus och jamar på golvet vid mina fötter. Antagligen vill han gå ut men nej det får han inte. Vågar inte riskera att han inte kommer tillbaka tills det att jag ska åka.
Fick tid för läkarbesök nästa vecka angående mina magproblem och tid för att göra delegeringsprov. Måste komma ihåg att läsa igenom papperna lite. Även om det inte känns så svårt så kan det vara bra att uppdatera hjärnan lite.
Nu ska jag försöka att sova i någon timme till. Godmorgon.

PS: hade glömt hur gott leverpastej var?! Mumma. Här nedan ser ni gårkvällen middag. Så bra blev det. Råstekt potatis med spenat, laxburgare och hummus.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Blir bara mer och mer sugen på att flytta till Norge och om det går (det vill säga om jag har pengar till att plugga eller hittar ett jobb) flyttar efter sommaren. Skulle vara så extremt roligt och spännande. Har ju alltid varit intresserad av att flytta dit och eftersom min moster bor i Oslo med sin familj. Vill göra något annat än att vara kvar här. Tror jag behöver ett rejält miljöombyte. Annars blir det att vara kvar här och troligtvis plugga på Liu. Vill men vill inte. Oslo eller Trondheim låter mycket mer lockande. När vi var på Universitetsmässa i Stockholm så var de första personerna som stoppade oss just studerande i från Trondheim. De berättade hur omtyckta svenskarna var (vilket är aldrig fel haha) och roligt man hade där. Troligtvis försökte de bara sälja in sig men ändå. Jag blev intresserad. Här kommer i alla fall ett helt inlägg tillägnat några av killarna i SKAM som jag tog upp i somras. Titta och njut.

Likes

Comments

View tracker

Vaknade idag med ont i magen, troligtvis på grund av de tabletter jag tog igår för att det skulle bli bättre. Alltså jag orkar inte. Ska idag ringa till vårdcentralen för att förhoppningsvis få hjälp. Jag måste ha hjälp. Idag börjar jag inte förens klockan 13 vilket är skönt även fast jag föredrar att sluta tidigt. Ska träna på morgonen och plugga resterande del av dagen. Det är tungt och jag känner mig förvirrad i skolan men det blir nog bra. Igår tränade jag rygg, eller ja en extrem mysträning för att sätta kroppen lugnt i arbete efter helgens jobbigheter. Lunch blev som ni ser på bilden innan jag gick på medicin delegering för hemtjänsten.

Likes

Comments

1. Älskar frukost. Jag är en av få som verkligen tycker om att äta på morgonen och gärna mycket. Känner inte att jag fungerar resterande delen av dagen om jag inte får i mig en ordentlig frukost på morgonen.

2. Kan inte få nog av jeans. Vågar inte ens räkna hur många jeans jag äger och ändå känner jag att det inte räcker. Varje gång jag går på stan provar jag ett bar nya och 8/10 kommer jag hem med ett par. Alla jeans har inte samma slitning på knät eller samma tvätt. Argumenten för att få köpa flera är många och jag borde verkligen inte spendera alla mina pengar på jeans. Men som modebloggarna säger, inget slår de perfekta jeansen och vem säger att man inte kan ha flera stycken?

3.Ansvarstagande och för disciplinerad. Ibland är det bra och ibland dåligt. Blir lite irriterad på mig själv ibland fr att jag vill att allt ska vara så planerat och strukturerat menar det kommer till skolan och arbete har det lönat sig. Allt har väll sina bra och dåliga sidor, eller?

4. Träning. Jag gillar verkligen att träna. Känslan efter är oslagbar och jag blir så mycket mer avslappnad i kroppen om jag tränar. Rör jag inte på mig blir jag ofokuserad i skolan och har svårare att få saker gjort. Träning tar fram de bättre sidorna hos mig.


5. Avbryter prat med något helt annat. När mina kompisar diskuterar något kan jag helt plötsligt utan att jag tänker på det själv lägga en kommentar om att jag ikväll ska äta en viss maträtt eller att det regnar ute. Ingen förstår vad jag pratar om och knappt jag heller.


6. Blir lätt beroende av en serie. Det är inget skämt. Jag kan till och med göra ifrån mig olika ljud när jag blir så exalterad av att det hände något spännande eller chockerande i ett avsnitt. När jag väl är inne i serien har jag inga problem med att plöja igenom halva till hela säsonger på en dag. Det är inte bra.

7. Att Skriva och läsa är något jag gillar att göra om det finns tid över. Den minen man får av omgivningen när man säger att man frivilligt läser en skriven bok för nöjets skull är extremt förvånad.

8. Petig med mat. Även om det tar emot så måste jag erkänna att jag är lite petig. Vill inte vara det men är det ändå. Det konstiga är att jag mer gillar det som klassas som "finare" mat och inte det motsatta. Jag kanske är mer kräsen än petig nu när jag tänker efter...


9. Second hand shopping. Den bästa typen av shopping. Billigt, trevligt för plånboken och bra för miljön. Inget slår när man fyndar en topp eller en jacka under 100lappen. Skor för 50 kronor är alltid trevlig. Du måste bara ha tålamodet att orka leta.

10. Mitt skratt. Vet inte hur jag ska förklara det riktigt men jag har flera olika skratt beroende på vilken rolighetsgrad det som jag skrattar åt har. Värst är det när jag bara sitter tyst och skakar med tårarna rinnande ner för kinderna. nej jag är inte ledsen, jag skrattar.

Likes

Comments

Ja gårdagen avslutades inte så lugnt om man får säga det så. Började få ont i magen vid 5 på eftermiddagen som bara blev värre och värre. Vid 9 tiden hade jag sådana kramper och svimmade samtidigt som jag krampade smått i kroppen utanför toalettdörren på golvet. Allt jag hann tänka var "jag kommer att svimma". Sedan lade jag mig ner och när jag vaknade upp tjöt det något otroligt i huvudet och mamma pratade med 112 i telefonen. Eftersom jag var avsvimmad i över 30 sekunder och inte kontaktbar (ögonen rullade i huvudet) ville de att vi skulle åka in så de kunde få ta lite prover. Vi var hemma från sjukhuset efter 00:00 då proverna inte visade något. Mådde så sjukt illa hela kvällen och troligtvis fick jag ett kraftigt blodtrycksfall och svimmade pga smärtan. Tydligen ska det inte vara något farligt men fy fan vad dåligt jag mådde.
Idag har jag bara tagit det lugnt, försökt att äta men det har gått sådär och magen gjorde ondast nu på kvällen. Fick skjuts hem av mormor och morfar vid 12 när jag slutade så slapp vänta på bussen till 15:00 vilket uppskattas något otroligt. Hoppas det är dessutom bättre i morgon med magen. Har inga lektioner förutom deligeringen på eftermiddagen. Onsdagsmorgonens lektioner är även de inställda så börjar runt 12 och slutar vid 14:30 men tänkte vara kvar på mattestugan till 16:30. Efter det åker jag nog hem till mormor och morfar då (om jag vill) ska åka till något litet mingel i stan. Tänkte att det kanske kunde vara kul att hitta på något mitt i veckan för omväxlingens skull.
Åsa var även här idag under kvällen en sväng. Fick nyckel till helgen och det blev bestämt att jag redan ska sova där på torsdag till söndag. Längtar till att få vara själv lite, ska bli så skönt. Pappa ringde förresten på eftermiddagen. Vi pratade en stund om vårt "lilla" bråk och även om allt kanske inte kom fram så känns det mycket bättre vilket är väldigt skönt.
Förutom det faktum att veckan fick en dramatisk inledning så tror jag att den blir bra i slutändan då det händer mycket olika saker. Inställda lektioner, gymnasiefest, kattvakt och mycket annat. Det ända jag måste ta tag i och göra är mina läxor. Vill inte ha kvar alla sista veckan eftersom vi ska jobba med julrevyn då. Är lite spänd inför det men det blir säkert bra. Vi får hålla tummarna hårt. Kram.

Likes

Comments