Äntligen hemma från kvällens jobb och har precis ätit och borstat tänderna så jag kan sova. Börjar redan klockan 06:45 i morgon bitti så måste gå upp 05:30 och göra matlåda osv. Imorgon kväll blir det lugnt, kanske träffa någon kompis. Ska nog se till att någon kommer hit och håller mig sällskap haha. Godnatt ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Whoooohooo! Idag är det fredag (som dock består av jobb) och jag ligger på golvet i gymmet och svettas ut det sista innan jag ska hoppa in i duschen. Har precis ätit upp min bar från barebells och förvånas över att jag aldrig fått mina armar att skaka tidigare under ett pass. Körde på biceps och triceps tillsammans med bröst och lite kondition. Skönt att få svettas lite när jag ska sitta i en bil hela kvällen under jobbpasset. Tror jag även ska stretcha något innan jag drar mig vidare. Ha en bra dag!

•Skivstång biceps
•Bicepscurls
•Bakom huvudet triceps
•Cable biceps
•Smala armhävningar på bänk halvt stående

•Cable bröst
•Butterfly bröst
•bröst i maskin supersett X3

4 x 10

• Löpband med vikt på axlarna. Incline 22 speed 4,5 15 minuter

Likes

Comments

Hej! Sitter på bussen hem efter gymmet och planerar att äta gröt och plugga när jag kommer hem. Träningen gick inget vidare men ibland får det vara så. Tycker verkligen att det är svårt att få till ett bra Axelpass så om någon har några bra övningar är det bara att lämna en kommentar! Gick en stund på bandet med vikter på axlarna o lutning istället. Herregud där svettades jag i alla fall lite (Hahah). Imorgon blir det jobb hela helgen och jag är allt annat än taggad. Chefen ringde igår och frågade om jag ville få schema över sommaren och ärligt så vill jag inte men jag kan inte gå arbetslös om jag inte får något annat jobb. Dessutom kommer det ju st ta ett tag att få svar från de jobb jag igår sökte till. Måste göra en massa uttagningsprov också. Nu ska jag i alla fall gå av bussen, kram!

Likes

Comments

Skriver ett argumenterande tal om Blyerts sov Bläckpenna och äter en bar från Barebell. Vem är man ens som argumenterar om en sådan sak Hahah. Hopps ingen tar mig seriöst men åter till mitt ätande: Hur god?! Finns nog ingen godare bar än dessa, rekommenderas starkt! Ända nackdelen är att de är ganska dyra och ligger på 22kr styck men ibland kan man få lyxa till det ;) Känns bra att det är onsdag idag för då går vi mot helg igen. Har även hunnit med att skicka iväg mina cvn som vad planen för dagen. Nu ska jag äta middag, hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments