Hej. Har haft några dåliga dagar känslomässigt. Gråtit nästan hela tiden i två dagar nu. Vet inte exakt varför men så kan det vara ibland. Bara att ta nya tag efter att man gråtit ut ordentligt. Har redan skrivit en lien lista på nya mål. Gillar att skriva upp dem så jag blir påmind. Något lite roligare är att Amanda och jag planerar att åka till Grekland i sommar! Hur kul ska inte det bli!. Vi ska ta en helkväll och bara leta boende och flyg. Idag har vi haft föreläsningar i skolan om HBTQ och liknande. Tycker verkligen att det är bra att vi får kunskap dock jag jag inte skymma undan med att det blir segt att sitta på samma plats i 2 timmar och bara lyssna. Efter föreläsningen "Från man till människa" åkte jag till mormor en sväng, sov och åkte sedan och tränade. Känner redan hur trött jag är i mina axlar. Nu håller vi tummarna för att jag får träningsvärk haha. För övrigt så har vi lov nästa vecka och jag jobbar imorgon till söndag. Eftersom mina senaste dagar har varit extremt grå och ledsamma känns det ganska jobbigt men det kanske är bra att sysselsätta sig istället för att bara ligga i soffan ensam med tankarna.

Likes

Comments

Godmorgon! Hade lyxen att kunna äta frukost i sängen idag då jag har sovmorgon till 9:30. Så skönt att inte behöva stressa på morgonen. Känner mig fylld av energin då solen lyser och gårdagen var bra. Slutade vid 12, åkte hem åt mat och åkte till gymmet med Amanda. Kändes verkligen som förr när vi alltid åkte till träningarna tillsammans och träningen var extremt rolig. Energin flödade med andra ord. Spännande nog bestämde vi oss för att boka en resa till Grekland i sommar! Så roligt! Vi tänkte hyra lägenhet ca en vecka och boka separat fly så om ni har några tip är det bara att kommentera. Hoppas det går vägen!
Idag blir det ben på gymmet och lägenhetsvisning ikväll. Måste verkligen sluta boka in mig på alla visningar som ser intressanta ut. Mäklaren ringde igår och det var bara för mig att lossas att jag förstod vad han pratade om haha! Så nu måste jag gå men som tur var handlade det om den "billiga" lägenheten med låg hyra och mitt i stan. Som alltid håller vi tummarna för att andra tycker att den är allt annat än bra.
Annars så vill jag bara önska en fin alla hjärtans dag. Även om man kanske inte har en partner kan vi göra det här till en fin dag då solen lyser här och vi går en dag närmare sommaren och värme. Kram på er!

Likes

Comments

Kolla mitt nya fina sätt. Så skönt och så snyggt! Det är från HM och kostade under 300kr. Idag har jag vikt alla kläder i min garderob, lagat god mat och tittat på Eyewitness. Är helt fast i serien och har bara några få avsnitt kvar. Rekommenderar verkligen! Jag började titta igår när jag var hos Amanda med Emma då Emma redan sätt allt två gånger.

Likes

Comments

Hej hej! Går vaknade jag upp vid tolv efter en utgång i stan med några köpisar. Jag och två andra tog bussen från Finspång in till Norrköping medan de andra åkte bil. Det var en sådan extrem kö närt vi kom fram till Puls så vi gick inte ens i. Vilken flopp hahah. Annars så gjorde jag inget speciellt på dagen ir förutom att skjutsa axel och sedan åka hem till Amanda. Hon, jag och Emma åt taco (min nia favorit) och tittade på Melodifestivalen. Vi har verkligen blivit bättre på att träffas och umgås. Hoppas att det håller i sig då det kan vara svårt att ses när vi går på olika skolor med olika scheman. För övrigt är planen idag att städa och ladda inför en ny vecka. Hoppas ni får en fin söndag!

Likes

Comments