hola amigos!

sitter just nu i soffan och lyssnar på musik i väntan på att mina naglar som jag nyss målade ska torka. sedan efter det så tänkte jag gå ut på en långpromenad i kylan, käka lite och hoppa in i duschen. idag är det ju tisdag då, vilket för min del innebar årets första skoldag- mindre roligt. började med att försova mig så pappa körde mig till skolan vid tio och sen tog jag bussen hem klockan två. sedan jag kom hem har jag väl i princip inte gjort någonting, plockade undan lite på rummet och sen satte jag mig och målade naglarna i princip.

somnade för första gången sen lovet började ganska tidigt igår och vaknade upp utan några större problem idag, eller ja förutom försovningen då haha. ska försöka ta tag i lite uppgifter jag har kvar att lämna in idag eftersom att jag inte har alltför mycket att göra just idag och resten av veckan lär väl vara sig ganska lik skulle jag tro. men nu tänkte jag byta om till lite varmare kläder och sedan ge mig ut i kylan, tills vi hörs igen så får ni ha de! peace.

Likes

Comments


äntligen är 2017 här! det är ett år jag längtat efter såå länge verkligen. jag har aldrig varit för nyårslöften eller det typiska ''tvåtusen hm hm ska bli mitt år!!'' men 2017 SKA och ÄR mitt år. därför att det är året jag fyller 18 år och alltså tror ingen förstår hur långe jag längtat. inte nog med att jag får köpa mina egna cigaretter och gå på krogen utan att behöva fejkleg så får jag ta mitt efterlängtade körkort, börja jobba, flytta hemifrån och tatuera mig hur mycket jag vill. och allt det jag nämnde ovan är det jag ska göra i år och jag är så taggad!

2016 har varit ett både bra och dåligt år som de flesta andra år. jag har skaffat nya vänner, förlorat andra, mått bra, mått dåligt, ja ungefär så. det är inget riktigt speciellt som har hänt detta året, förutom att jag gick och blev kär i världens finaste kille och det blev han och jag och det hoppas jag få ha kvar 2017 och långt framöver. i år ska jag verkligen försöka ta tag bättre i skolan då jag aldrig riktigt gjort det, men jag säger att jag ska försöka istället för att jag ska för det är bäst så för annars lär jag bli besviken på mig själv om så inte blir fallet ;-)

annars hoppas jag att alla har haft ett bra år och om inte så hoppas jag att 2017 blir bättre, för alla!

peace!

​några bilder från nyårsafton som jag firade bland annat med dessa snygga brudarna.

Likes

Comments

dag 03 - favoritårstid.

sommar heelt klart!!

bråvalla, äta ute, sommarfester, sol, bad, båt, solbränna, lätta kläder, födelsedag ooooosv. sommaren är oslagbar helt enkelt!

Likes

Comments

​de är lite kass uppdatering från min sida men har faktiskt inte haft en tanke på det. en vanlig tråkig skolvecka har snart gått och det har känts som en eeevighet, så nu ska det bli väldigt skönt med lite helg! planer inför den då? det jag har planerat hittills är party, julbord och julgranspyntning med brudarna. den här veckan har inte vart speciellt spännande alls, gått i skolan, hem, chilla och sova typ. så mer än så har jag väl inte att underhålla med, peace!

Likes

Comments

idag är de ju obviously torsdag. stannade hemma från skolan idag då jag fortfarande inte mår bra, stannar hemma imorgon också. var dock jätterastlös när jag vaknade så då satte jag mig och sminkade mig. kommer väl spendera denna dagen i sängen som alla andra dagar denna veckan, så peace!

Likes

Comments

Dag 02 - Tre saker som finns i mitt rum.


1. min säng. // 2. en liten del av min fotovägg. // 3. min selfiehörna.

Likes

Comments

​idag är det onsdag och en riktigt kass sådan. skoldagen har vart kass, jag mår kasst, vädret är kasst - en kass jävla onsdag. slutade egentligen 16 idag men tog bussen hem vid 13.35 för jag kände att jag inte orkade med en lång trött dag idag. kom hem runt halv tre och slängde på mig mjukiskläder, lagade en sen lunch för skolmaten idag var- kass såklart! sen efter det slängde jag mig och bäddade ner mig i sängen med en bok, väldigt ovanligt. det är Therese Lindgrens bok och den har jag legat och läst sen dess och jag har bara 2 (!!) kapitel kvar. jääklar så bra den är, så bra att jag slukat hela på typ 3 timmar!! 

men jag är ju världens solstråle idag så jag har ju inte så mycket mer spännande att komma med känner jag. peace!

Likes

Comments

Likes

Comments

fick något ryck och bakade chokladbollar, så nu ska jag mysa ner mig under en film och ta de lugnt en stund. ​peace!

Likes

Comments