Header

Var så skönt att gå hem ifrån jobbet idag i strålande sol och med en kaffe i högsta hugg<3

Slutade vid 16 idag och kom nyss hem efter att ha promenerat hem. Nu har jag fixat lite grejer på datorn och snart måste jag städa klart mitt rum... Började igår, men hann varken dammsuga eller byta lakan så det måste jag göra nu. Har inga särskilda planer för kvällen, ska käka middag med pappa och ha lite hemmaspa. Gäller att somna i tid ikväll då jag börjar tidigt imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det torsdag, solen skiner och jag ska jobba! Jobbar mellan 11 och 16 idag, men har varit vaken en stund för att hinna med lite nu på morgonen. Hann inte med allt jag hade planerat, men jag hann iallafall äta min dagliga långfrukost<3 (idag bestod den av kaffe, avokadomacka, mangosmoothie och knäckisar) samt duscha ur olaplex-behandlingen jag la i mitt hår igårkväll.

NU ska jag käka upp min frulle och sen göra mig iordning för jobb. I eftermiddag ska jag städa mitt rum och gå en promenad :-) Ha en bra dag!

Likes

Comments

Bild ur arkivet från Eksjö stadsfest i somras

Då var jag återigen tillbaka med bloggandet för säkert tionde gången. Det är lätt att bloggen hamnar åt sidan, särskilt när man har skolan att tänka på som jag alltid tidigare haft. Nu har jag å andra sidan ett heltidsjobb och tänka på, men det är inte riktigt samma sak. När jag kommer hem från jobbet så är jag liksom "färdig." Jag behöver inte tänka på det mer eller jobba hemifrån på något sätt och därför har jag nu ett ypperligt tillfälle att försöka ge bloggandet en ny chans. Har funderat på att ta tag i bloggen i flera veckor. Det enda som hindrat mig är att det finns en risk att jag om några månader kommer att känna att jag har för mycket att stå i och därför lägga bloggen åt sidan ännu en gång... Men sen tycker jag ju att det är väldigt roligt att både ta och redigera bilder, jag tycker det är roligt med kläder och att skriva.

Mycket har hänt sen senast jag uppdaterade bloggen. Alla tidigare inlägg har jag som tidigare nämnt valt att radera. Dels på grund av att det är skönt med en nystart, men också för att jag tycker att det är så mycket som förändrats. Mina vanor, mina vänner, mina tankar... En hel del helt enkelt! Det kanske är så det blir efter gymnasiet när det är dags att växa upp och mogna till? ;-) Skämt åsido. NU ska jag sluta ordbajsa och avsluta detta inlägget med att säga VÄLKOMNA tillbaka till min blogg. Hoppas ni vill följa mig ännu en gång! KRAM

Likes

Comments