Postad i: Living, Travel

Hej!

Har ni det bra?

Jag har det iallafall himla bra här, så varmt, så fint och jag har blviti lite brun och det är 10 dagar kvar.

Vi har endast varit på hotellet, solat, badat i poolen och i havet, ätit gott och njutit. Igår var vi även i Ayia Napa city vilket var jättekul och det var så himla fint. Fick dock omt i fötterna så gick runt barfota haha.

Fredag till Måndag ska vi hyra bil och åka på massa utflykter, någon dag ska vi troligtvis åka en båttur och duka med delfiner och så. Annars tror jag bara att vi ska vara här på hotellet.

Ha det jättebra hörrni!

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Lists

+ Mitt lov började igår med en resa till Cypern i 2 veckor
+ Hotellet är så fint
- De här 2 veckorna kommer gå så snabbt
+ Jag han klart med allt jag skulle i skolan
+ Det är så varmt
- Jag han inte städa rummet innan vi åkte så det kommer vara så äckligt när jag kommer hem
+ Havet är klarblått och så fint
+ Vi ska förhoppningsvis åka och dyka med delfiner och havssköldpaddor någon dag
- Gänget med snygga killar åkte hem igår haha
+ Vädret ska vara toppen varje dag
+ Maten är så god
- Wifit är så segt så det tar så lång tid att få in bilderna i ett inlägg på bloggen
+ Vi har en egen person som kör runt våra väskor

Likes

Comments

Postad i: Living

Jag har varit så himla produktiv idag, haft SO-seminarium, Svenska inlämning, Spanska redovisning och planerat upp allt skolarbete som jag behöver göra på resan som tyvärr är ganska mycket.

Jag ska:

 • Jobba massa matte
 • Skriva en argumenterande text på engelska
 • Förbereda en debatt på engelska
 • Läsa ut 2 böcker
 • Skriva en vinnarmotivering till ett nobelpris till en av böckerna
 • Vara beredd att återberätta en av böckerna
 • Läsförståelse uppgift i spanskan
 • Packlista på spanska
 • Planera en resa på spanska
 • Skriva om spanska texten till då-form
 • Börja på skrivuppgiften i idrott
 • Skicka in idrottsuppgift för respons

Sedan är det några förberedelse uppgifter i engelskan för att göra uppgifterna så bra som möjligt men då jag har 2 veckor på mig så tror jag nog det ska gå bra. Ska försöka göra lite nu redan på planet dit och sedan lite på planet hem för att slippa göra lika mycket där.

Annars är det väldigt bra, jag är lite trött, sitter i skolan och ska snart iväg på möte men sedan är det bara att åka hem, packa och sedan så åker vi upp till Stockholm för att sova på Arlanda hotell nu under natten. Planet går 6.45 imorgon bitti så det blir upp tidigt och jag ser till att skriva ett inlägg som kommer någon gång under dagen imorgon ifall jag inte hinner skriva då,

Gillar ni hösten just nu? När det bara regnar, blåser och är kallt? Det gör i vilket fall som helst inte jag, vill ha det antingen sommarvarmt och soligt eller vinterkallt och snö, våren kan vara okej om vädret är bra och början av hösten är okej innan regnet, mellankylan, mörkret och blåsten kommer. Ska bli så skönt att slippa svenska hösten i 2 veckor.

Hoppas ni har det jättebra,

Kram!

Ge mig sommar och värme!!

Likes

Comments

Postad i: Living

Hej alla fina!

Nu är de verkligen sista spurten, jag åker ju till Cypern på fredag och hur sjukt är inte det! Det har gått så himla fort och redan imorgon kväll åker vi upp till Arlanda och sover på hotell eftersom planet går tidigt fredag morgon.

Har haft så mycket i skolan, igår hade jag NO-prov, idag bild inlämning, imorgon SO seminarium, spanska presentation och svenska inlämning. Men den får jag ju semester i 15 dagar med endast lite plugg för att jag ska få det lite lugnt när jag kommer tillbaka.

Det ska bli så himla skönt att slippa allt det tag, varit så himla mycket på sista vilket är väldigt påfrestande, nu ska jag njuta ordentligt och inte för någon annans skull än min egen.

Idag vi åker imorgon har jag även ett möte i stallet men annars är det som sagt bara massa skola och jag slutar ca 14.30.

Har även börjat använda min vinterjacka ordentligt nu som jag köpte i måndags då jag även var i Linköping för första gången i mitt liv haha. Ska se till att fota sen snarast möjligt, lovar.

Kram på er!

Likes

Comments

alvaholmskold@alvaholmskold