View tracker
View tracker

Postad i: Living

God kväll hörrni!

Hur mår ni? Jag mår jättebra!

Idag har jag till en början varit i skolan, haft no seminarium som slutade med A och jag har även lämnat in 2 texter och är därmed klar med alla redovisningar/inlämningar denna termin vilket är såå skönt.

Efter skolan så träffade jag en kompis och vi körde ett ryggpass på gymmet innan jag drog till stallet vilket var så skönt och jättekul då jag oftast kör själv så fint sällskap är ju alltid uppskattat.

I vår händer det lite kul saker för den delen, troligtvis blir det Italien på sportlovet och sedan Norge på påsklovet, båda är då skidsemestrat och det ska bli så himla kul!

Just nu sitter jag och tittar på idol, vem hejar ni på? Jag hejar på Liam, han är så himla bra och minst lika snygg haha.

Kram på er och ha en fortsatt bra fredag!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Living

Hej!

Hoppas ni mår bra, det gör jag

Allt rullar på och går otroligt bra. Trots stress i skolan och ett sämre seminarium igår så går allt otroligt bra och jag är sällan mer taggad på livet. Det är så skönt att allting går som det är tänkt och ännu bättre.

Sitter just nu i min säng och har precis kollat på året victoria secret fashion show och gud vad alla modeller är snygga, helt sinnessjukt! Förstå att se ut så haha.

Vi har även julpyntat lite idag vilket är så mysigt.

Kram på er!

Likes

Comments

Postad i: Living

Hej!

Igår hörde ni ingenting alls från mig vilket är ovanligt, jag hade verkligen fullt upp hela dagen. Jag började 8.20 med idrott och sedan var jag i skolan och jobbade med lite allt möjligt, efter skolan drog jag först till gymmet och körde ett pass bröst och sedan var jag i stallet en stund.

Under natten har en kompis sovit hos mig vilket var jättemysigt, vi låg o sov på film och åt gott. Han var hemma hos mig i söndags kväll också men sov då inte kvar. Det var lite halvjobbigt att vakna imorse men tillslut kom vi upp och åkte till skolan.

Nu idag har jag haft no seminarium som jag fick B i, vilket kändes lite surt då jag alltid haft A i dessa ämnen innan men jag ska se om jag kan höja upp det. Efter skolan gick jag och en kompis och tog en fika innan jag åkte hem för att lugna ner mig ltie då ja var väldigt irriterad efter seminariet.

Nu så sitter jag hemma, pluggar, ser på prison break och ska sedan iväg och träna ikväll.

Hoppas ni har det jättebra så hörs vi,

Kram!

syster yster

Likes

Comments

Postad i: Lists

1. Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar, så gott! Dock är det så mycket roligare att baka pepparkakor, vi ska snart baka pepparkakor för första gången i år och jag är såå taggad.

2. Skumtomtar eller knäck? Knäck, speciellt att göra hemma hos mormor någon vecka innan jul , så mysigt.

3. Ischoklad eller marsipan? Ischoklad,vi gör alltid det och så kan man gå och äta när man känner för det ,så gott.

4. Köttbullar eller prinskorvar? Tycker jättemycket om båda, vi brukar alltid äta det på julafton och det är så gott men om jag måste välja tror jag att jag väljer köttbullar.

5. Lax eller sill? Lax alla dagar i veckan, så himla gott. Jag är nog den som äter mest av det runt jul haha.

6. Paradis eller alladin? Vet inte vad skillnaden är.

7. Glögg eller julmust? Glögg, så mysigt att dricka såhär runt jul.

8. Ge julklappar eller få? Det låter ju bättre att säga att gillar att ge julklappar mer än man gillar att få men jag älskar ju att få presenter haha så ska jag vara helt ärlig så är det nog att få som är bäst.

9. Utomlands eller i Sverige? Sverige, jag tycker inte det blir samma sak att vara utomlands och fira, det är mycket mysigare att fira med nära och kära hemma i kalla Sverige, gärna med kyla och snö.

10. Chokladkalender eller paketkalender? Jag tycker paketkalender. De flesta är ju dock väldigt dyra tyvärr så pga det så köper jag ju endast chokladkalender.

11. Plastgran eller äkta? Plastgran, då slipper man sopa och städa hela tiden då den äkta bara fäller massa barr hela tiden.

12. När vill du att första snön ska falla? 1 december som den gjorde här i år, så mysigt. Det har kommit lite tidigare men det låg inte kvar så det här var perfekt.

13. När tycker du det är dags att pynta? 1 advent tycker jag är perfekt, lagom långt till jul och det är ju typ då som man börjar bli riktigt taggad.

14. Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen? Grönt, rött, guld, gul och vit eller blå , vit och silver.

15. Gör du snögubbar? Om det blir mycket snös är det klart jag går ut och gör snögubbar, så himla kul ju!

16. Vad är det bästa med julen? Allt! Julklappar, att fira med nära och kära, snö, julmusik osv, jag älskar julen!

Likes

Comments

alvaholmskold@alvaholmskold