Detta inlägg är sponsrat

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR 2. Tröja HÄR 3. Tröja HÄR 4. Tröja HÄR

Hur balla är inte dessa tröjor? Jag älskar volangtrenden och de här var såå fina! Speciellt i vitt och rosa! Ni får de för endast 399 kr vilket inte är typ någonting för dessa snygga ellerhur?

Likes

Comments

Hej!

Onsdag, hälften av lovet har gått men vet ni vad, jag är inte ledsen för det! Det här lovet har varit såå bra, jag har fått sommarjobb, vi har bokat resa till New York i april (!!!!) och jag har hunnit vila upp mig lite.

Idag har jag hunnit plugga, åka till sjukhuset och sola samt jobba och rida vilket har gått väldigt bra. Jag gjorde även något som går emot allt jag står för, jag åkte till stan och sjukhuset i mjukisbyxor haha. Skämdes lite men helt ärlgit jag skulle bara åka buss gå typ 400 meter och vara på sjukhuset.

Imorgon ska jag bara vila, plugga och städa as always.

Angående New York resan, vi ska bo på ett nybyggt Hilton Hotell vid Times Square som hade invigning förra veckan, vi bor på minst 28e våningen i ett hörnrum med utsikt mot Time Square och vi ska vara där 7-12 april och jag är sååå taggad!! Har ni några tips om vad man kan göra i New York?

Många kramar!

Likes

Comments

Godmoorgon!
Hoppas allt är bra det är det med mig! Igår var min första riktiga lovdag och den blev precis som alla andra dagar ganska hektisk.

Jag tränade, fikade med en kompis och shoppade lite.

Ovan ser ni min otroligt goda frukost från idag som jag också åt med lite nötter, så gott! Massa frukt, frön, nötter och mandelmjölk, älskar!

Idag har jag städa lite och ska nu in och träna och sedan till stallet i eftermiddag/ kväll och fixa lite och sitta på årsmöte.

Njut av lovet ni som har det och ha det bäst,

Kram!

Likes

Comments

Helt nerkärad i denna kollektion från SNÖ of Sweden.

Så himla fina smycken! Förutom dessa tror jag även det finns ett smalt armband och ett halsband till, ni får rätta mig om jag har fel, men det här mina favoriter som jag mer än gärna skulle äga allihopa.

Så enkla och silvriga vilket gör att de passar till i princip allt samtidigt som det är något speciellt med de, älskar!

Många kramar och ha det bäst,

Bye!

Likes

Comments

Squats

10x2 60 kg

7x2 70 kg

5x2 80 kg

10x2 50 kg

Lunges

16x2 40 kg

14x2 45 kg

Sumomark + Marklyft superset

10x1 50 kg sumo

10x1 50 kg mark

paus

8x1 60 kg sumo

8x1 60 kg mark

paus

5x1 70 kg sumo

5x1 70 kg mark

Leg curl 3-1-5 machine

10x1 60 kg

"Tryck inåt+utåt" 3-1-5 machine

10x1 50 kg inåt

10x1 50 kg utåt

Glute kickback machine

10x3 per ben 23 kg

Likes

Comments

Som ni troligtvis inte missat om ni följer mig på antingen bloggen, min instagram (alvaholmskold) eller min snapchat (alvah2001) så var ju jag på the weeknd igår vilket var helt otroligt. Olyckligt kär i honom hahah, han verkar vara så snäll och gullig och han är så snygg hahah.

Aja i vilket fall, det blev väldigt sent igår och jag kom hem runt 2 och gick idag upp 9 för att städa lite och gymma. Jag körde ben vilket gick otroligt bra trots väldigt trött och lite svullen kropp efter gårdagen.

Efter gymmet när jag duschat osv så ringde min mobil och gissa vem som fått jobb i sommar, jo jag! På Smultronstället i Söderköping ska jag jobba som servitris i sommar så tveka inte på att kika förbi och hälsa!

Just nu sitter jag och mi familia och tittar på mello, har precis ätit risotto och är helt slut hela högen hahah, blir somna tidigt idag.

Hoppas ni mår bra hörrni, ha det bäst!

Många kramar!

Likes

Comments

alvaholmskold@alvaholmskold

Nya inlägg