Nya inlägg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag ber så mycket om ursäkt för att uppdateringen på alla mina sociala medier är och förblir kass men detta beror på att min mobil pajat helt så jag får inte ens i gång den och just nu är jag på landet så jag kan inte göra så mycket åt saken tills jag kommer hem imorrn och vi kan lämna in den samt att jag får tillgång till mina datorer!

Tills vidare förlåt! Och här är två bilder från gårdagens midsommarfirande!

Många kramar!

Likes

Comments

Hej!

Hoppas allt är bra med er, jag mår bara bra och vi har det såå mysigt här ute på landet! Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men vi har ett landsställe på Arkö utanför Arkösund, så himla fin plats!

Idag har vi i princip bara ätit och nu pyntar vi vår egna lilla midsommarstång innan vi ska iväg till det stora firandet!

Hoppas ni får en bra midsommar!

Kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Torsdag idag och jag har haft lov i exakt 1 vecka, skönt! Jag har blivit ganska brun, köpt nya kläder, gjort såå mycket kul och snart är det ju midsommar! Vad ska ni göra på midsommar? Jag ska iallafall ut till landet och fira med mormor och hennes man och vara där tills på söndag, det ska bli såå mysigt! Hopoas bara vädret håller sig helt okej iallafall!

Idag har jag varit i stallet och fixat med hästen som jag kanske ska börja rida och ta hand om oså eftersom min tidigare ska säljas, då det blir spännande, han är otroligt okunnig ännu men det blir kul! Sen har jag även varit oå gymmet och kört ben men jag var helt slut så det var inget högintensivt pass!

Nu ska vi iallafall strax åka ut till landet,

Ha det bäst hörrni,

Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndagen började hos Klara, vi gjorde en så god frukost efter alldeles för lite sömn och sedan tog vi fyrhjulingen till busshållplatsen då jag med ett antal byten och väntetider skulle ta mig till Skärblacka för att bada och vara med lite kompisar och det blev så lyckat och nu är mina kinder solbrända och jag har fått ännu brunare ben, älskar det!

Det har varit så bra väder och stämning vilket är så ovanligt då det var min klass jag umgicks med och vi kan aldrig hålla sams men nu går vi ju inte i samma klass längre så vi får väl hoppas det funkar!

Ha det bäst hörrni,

Kramar!

Likes

Comments

alvaholmskold@alvaholmskold