en månad sen sist.. Ojdå.

Det har hänt en hel del! Avslutningsfest på storan, jag har blivit ett år äldre, drog till Sthlm med syster för att se justin och har pendlat en hel del till min älskade i Ulricehamn.

Jag har haft en jättebra månad sen sist men samtidigt så har jag börjat känna mig ännu mer vilse. Hösten har kommit och allvaret har börjat. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra den kommande tiden men jag har så många fina människor runt om mig som är beredda att vara med mig på denna resa. Har just nu ett nytt jobb på g och det gör att det känns lite lättare.

Annars då? Jo jag mår faktiskt bra även fast jag är vilse. Fortfarande sjuk men blir väl frisk snart.

Slänger upp lite blandade bilder från den senaste tiden.

​P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag verkligen fått spendera med mina vänner, vi har bara myst och myst och myst. Fikat, shoppat, haft picknick, myskvällar, vinkvällar. Jag har bara njutit av att vara med de jag gillar allra mest.

Denna veckan har varit och kommer fortsätta att vara fullspäckad. Idag är det jobb på restaurangen som gäller och imorgon kör jag mitt sista pass på storköket. Känner mig nöjd och färdig med det stället men kommer sakna alla så fruktansvärt mycket. På lördag är planerna än så länge ganska oklara, men jag vet att kvällen kommer spenderas på storköket med en drink i handen, då det är sista dagen som vi har öppet. Sen ser jag fram emot söndagen då det är dags för p-fest, vi ska få ett avslut på denna sommaren med middag, lekar, quiz, kolla på foton från kick-offen och sedan blir det utgång med hela gänget. Åh, kommer bli så bra!

Nu ska jag lägga mig och sova innan jag drar mig in till jobbet, har dragit på mig världens förkylning men jag hoppas innerligt att den lagt sig tills ikväll.

P&K

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit underbara och lyckan har varit på topp.

Det har blivit en del lyckade utgångar det senaste - Firade Molly som fyllt 19, det blev middag och häng hemma hos henne och sen var vi ett gäng som drog vidare till The Queen i Vasa, där vi satt och snackade och sippa på drinkar. Sen har jag även haft två lyckade utgångar, på HB och Excet, med saknade vänner. Mycket dans, sång och lycka.

Jobbat en hel del har jag också x 2 (eller x3...) - Säsongen på storköket börjar gå mot sitt slut och separationsångesten växer, har inte många pass kvar och folk börjar droppa av, vilket är ledsamt men är också kul att se vart alla tar vägen och jag vet att jag kommer hålla kontakten med många. Sen har jag även börjat som servitris på Sinclair's Steakhouse och har än så länge bara provjobbat och det verkar som ett skönt gäng. Sen finns det planer om ett annat jobb på en annan ort.. men tänker inte berätta för mycket innan allt är helt bestämt ( ;) ).

Dagstur och mys - Det har även blivit en hel del spontana drinkkvällar på min balkong då vi byt ut bord mot soffgrupp. Sen så bestämde mamma och styvfar att vi skulle ta en dagstur till Frederikshavn häromdan, för att sitta på däck i solen med en öl i handen, det var väldigt spontant och väldigt trevligt.

Nu - I skrivande stund så är jag precis hemkommen från jobb och tänkte snart sova. Imorgon blir det att fixa naglarna, byta till pappa, kanske en fika på stan, ringa några samtal samt andra passet på restaurangen.

Hoppas allt är bra med er (om ni ens är några tappra som är kvar ?)!

P&K

Likes

Comments

Så, tänkte slänga in en uppdatering men inser själv att det inte händer så mycket mer än det jag skrev i förra inlägget. Fortfarande en hel del jobb, dock så har jag legat hemma med körtelfeber i en vecka nu och det är galet hur rastlös jag är. MEN idag går jag äntligen tillbaka till jobbet och mina bästa kollegor.

Det har även blivit en hel del kvällspromenader med saknade vänner. En hel del minigolf med familjen. Någon enstaka utekväll. Fika, fika och lite mer fika. Myskvällar.

Paniken inför hösten är ganska stor, men jobbar iaf i typ en månad till och sen hoppas jag på lite resande med mina fina. Men en sak som jag har så svårt att greppa inför hösten är att jag inte ska tillbaka till skolan om två veckor. Men vi alla måste kasta oss utför fågelboet nån gång.

Ja, ni märker, det har inte ändrats så mycket sen sist, men jag klagar inte!

P&K

Likes

Comments

Hej, jag lever.

Oj, vad denna sommaren bara flyger förbi. Men vad händer egentligen? Jo, jobb, jobb, jobb, jobb och lite mera jobb. Och om jag inte jobbar så hänger jag ändå på jobbet. Jag trivs verkligen så himla bra. Vi är det härligaste gänget som jobbar denna sommaren och jag kunde inte vara gladare över att jag fick detta jobbet. Under de dagar som humöret inte är på topp och jobbet känns svårt så vet man ändå att man kommer träffa de härligaste personerna. Så, ja, det är helt enkelt där jag hänger hela tiden och jag klagar inte.

Mycket mer än så händer inte. Jag har smått panik över att jag inte hittat nåt till hösten än men jag har några idéer över vart jag ska ta vägen. Men om de idéerna blir verkliga vet jag inte riktigt än. Isåfall får ni reda på det.

En negativ grej med att jobba så mycket som jag gör är att jag inte hinner träffa vännerna lika mycket, vilket suger. När jag inte jobbar så är de borta och när jag jobbar så är de lediga..men vissa dagar lyckas vi dra ihop något och de dagarna är de bästa.

Det blir även en hel del myskvällar när jag väl är ledig och cykeln är äntligen framdragen ur källaren så cyklar i princip överallt och ingenstans. Älskar det.

Hörs när vi hörs. P&K.

Likes

Comments

En midsommarafton med släkten i Halmstad. En sommaridyll. Glädjen, skratten och kärleken flödade. Åh.
P&K

Likes

Comments

Nio dagar i Spanien med min störda familj var inte helt fel. Middagar både "hemma" och ute, drinkkvällar, pooldagar, spelkvällar, shoppingdagar och mycket mer. Det var väldigt behövligt efter ett par innehållsrika och hektiska veckor - bara ligga vid poolen och inte göra någonting.

Men som alltid är det ganska skönt att komma hem. Har bott själv i lägenheten nu i några dagar och det har vid vissa tillfällen känts lite tomt men ibland kan det vara väldigt skönt. Jag har inte gjort så mycket, jobbar mest hela tiden och ibland har kompisar kommit över för att fylla de tysta kvällarna i lägenheten med skratt och umgänge. Det får en att längta till när man själv har en lägenheten som bara är ens egna och som man kan inreda hur man vill. 

P&K

Likes

Comments

Jag skrattade. Jag grät. Jag hoppade. Jag dansade. Jag sjöng. Jag skrek. Och allt detta tillsammans med 70 143 andra personer. Och jag mådde så förbaskat bra. Han den där Håkan, han är ganska bra ändå.
Jag har sett honom live ett antal gånger och varje gång så tror jag att det är hans bästa uppträdande men han lyckas bättre och bättre för varje gång. Plötsligt står jag där i slutet av konserten, tårarna trillar ner för kinderna och jag är helt mållös. Helt tagen av stunden, helt tagen av texterna, helt tagen av uppträdandet och helt tagen av Håkan.
Miriam Bryant och Seinabo Sey var drottningar båda två, de var så bra att jag själv inte ville sjunga med för jag ville höra dem sjunga låtarna.
(Och ja, jag vet, detta var för drygt en vecka sedan men jag vill skriva av mig och jag vill minnas. Befinner mig atm i Spanien och lovar att även skriva om tiden här. För jag vill skriva av mig och jag vill minnas.)

P&K

Likes

Comments

02 - 06 - 16

"Klassens Göteborg"

My girls - älskar dem över allt annat.

Herregud. En vecka har gått och det är verkligen över. Jag är fri till slut. Jag klarade det.

FY FAN VAD JAG ÄR BRA.

Lyckan är självklart total men vemodet är även det stort. Att lämna allt - klassen, lärarna, rutinerna, salarna, tryggheten. Självklart kommer jag att träffa många igen och jag tror inte att det är ett sista hejdå men ändå så skär det lite i hjärtat. Jag har nog inte riktigt insett det än, jag har inte insett att det nu är upp till mig vart jag hamnar härnäst - var jag ska ta mig och vad jag vill göra. Det är läskigt men väldigt spännande. Jag är taggad och jag känner mig hyfsat redo, nu är det dags för mig att kasta mig ut ur fågelboet och pröva mina vingar.

P&K

Likes

Comments

ÅH. Jag är så fylld av glädje och lycka efter gårdagen. Alla var så himla fina, sååå fina.

Mycket dans, mycket skratt, mycket tårar, mycket kärlek, mycket av allt det goda. Åh, kvällen kunde inte ha varit bättre.

Och detta är bara några av bilderna, lär bomba med några fler inom en snar framtid.

P&K

Likes

Comments