Kan inte fatta att jag skriver detta men imorgon ska jag se Justin Bieber. Det har varit en dröm sedan jag var ungefär åtta år och nu ska den drömmen gå i uppfyllelse. Jag är galet taggad. Kommer gråta och skrika tills jag inte har någon röst kvar. Men det är nu mindre än ett dygn tills jag ser världens bästa kille!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det två hela månader sedan min bäst vän lämnade jorden. Den absolut finaste som fanns. Kommer aldrig kunna förklara hur ont det gör att sakna dig. Behöver dig bästa vän och jag saknar dig något enormt. Vila i frid älskade vän.

Likes

Comments

Idag är det en månad sedan min bästa vän lämnade jorden. Jag hoppas du har det bra på de evigt gröna ängarna och jag saknar dig varje dag så det gör ont!! Vila i frid finaste Edward.

Likes

Comments

​Idag åt vi middag på en resturang som hette Empire. Jag åt en jätte god oxfilé med pommes. Det var en jätte mysig resturang i Danmark med fin inredning och trevlig personal. Jag tycker danska är ett ganska svårt språk att förstå men jag förstår vissa ord. 

Likes

Comments

Idag åt vi hotell frukost på morgonen innan vi checkade ut från hotellet. Då åkte vi till Nordstan och gick i massor av affärer. Shoppade för fullt innan vi behövde åka och äta. Vi åt lunch på pizza hut vilket var jätte gott och mättande. Klockan fyra var vi på färjan som skulle ta oss till Danmark. Det tog tre och en halv timme innan vi var framme. Då åkte vi till hotellet och där är vi just nu. Ska byta om och sedan ska vi leta reda på en resturang att äta middag på. Har haft en jätte rolig dag och imorgon åker vi till Skagen.

Likes

Comments

Idag åkte vi med bil ner till Göteborg och kom fram halv åtta. Då checkade vi in på hotellet, bytte om för att leta upp en resturang. Vi åt på en resturang som hette Targaz bar & B.B.Q. Jag åt en jätte god entrecoté med klyftpotatis. När vi kom tillbaka tog vi en varsin dricka innan vi gick upp på rummet och nu ska jag snart sova. Göteborg är en riktigt mysig stad.

Likes

Comments

Jag tillsammans med mina föräldrar är nu påväg mot Göteborg. Vi ska äta middag och bo på hotell över natten för att sedan bege oss till Danmark imorgon. En tripp till Danmark för fem dagars semester. Ska bli jätte kul att få en dag i Göteborg där vi var förra året och att åka till Danmark för första gången. 

Likes

Comments

Har haft världens bästa dagar tillsammans med mina bästa vänner. I Torsdags bjöd jag hem lite vänner på grillkväll. Vi åt got mat, skrattade, kollade på film och grillade marchmellows. På kvällen sov Klara & Julina kvar hos mig. Då kom Julinas kille och hans kompis förbi sent på kvällen. När dom åkte hem satte vi oss i soffan och snackade tills klockan helt plöstligt var fyra.
Dagen efter skar jag upp fingret när jag skulle skära upp melon till frukost. Senare på eftermiddagen åkte vi in till stan. Vi gick sedan till Kålgårn och väl där träffade vi Julinas kille med hans kompis igen. Vi gjorde upp en eld och grillade marchmellows. På kvällen åkte vi hem till Klara, åt pizza och kollade serie. Senare på kvällen cyklade vi och träffade lite kompisar.
Vi åt frukost på max halv tre dagen efter. Var på stan och gick i lite affärer. Vi skulle grillat igen men det blev missförstånd mellan oss alla så jag & Klara åkte hem till henne. Vi gjorde avokadomackor, tände ljus och satte oss ute. Vi pratade länge innan vi gick in och kollade serier hela kvällen.
Är otroligt tacksam över att ha så fina vänner som jag har och som finns vid min sida varje dag. Älskar er alla!!!

Likes

Comments

​Som rubriken lyder har väll detta varit största frågan den senaste tiden. Jag har funderat och velat fram och tillbaka. Jag vet inte alls vad jag ska bestämma mig för att göra. Det är klart jag vill fortsätta rida men det är ändå något som gör att jag vill ta en paus. Jag kommer aldrig kunna släppa ridningen helt men jag skulle isåfall ta en paus. Jag vet att ingenting kommer kännas som det gjorde och jag vet inte alls hur det kommer kännas. Ikväll är första ridlektionen efter sommaren och efter att Edward somnat in. Jag ska försöka ta mig dit och testa en gång. Måste känna ur det känns för jag har så blandade tankar. Jag funderade på att ta en paus under hösten och börja igen till våren. Det skulle vara skönt att ta en paus men samtidigt vet jag att jag kommer sakna stallet och alla vänner man har där. Det går runt i mitt huvud. Kommer jag klara av att vara i stallet utan Edward? Vilken häst kommer jag får rida? Kommer det vara lika kul? Allt detta snurrar runt i mitt huvud hela tiden. Men jag måste ta ett beslut och det är väll det som är jobbigast.  

Likes

Comments