Hej!
Den här måndagen har gått otroligt fort men jag har varit så trött. Började 8 men hade bara en lektion för alla andra var inställda. Var ändå tvungen att vara kvar till 13 för vi har en GA lektion som de alltid tar närvaro på. Så jag va där till 13, tog närvaro sen åkte jag till stan.
Fick med mig en nya festtröja och en spetstopp, för jag HATAR att ha "riktiga" bh-ar på mig.
När jag kom hem så har jag sovit när jag egentligen behövt plugga. Min förkylning har typ tagit över min kropp, orkar inte göra någonting. Så nu panik skriver jag på min filosofi inlämning som ska vara klar vid 00, men tänkte jag skulle bli klar tidigare så jag kan sova.

Vi hörs imorgon, P&K

Likes

Comments

Hej!
Eftersom jag är som jag är så har jag ännu inte klarat körkortet. Har kuggat på uppkörningen vilket är så jobbigt. Hade varit så mycket enklare att kugga på teorin så man bara skulle kunna plugga mer jämfört med att köra, då finns det så mycket annat som gör att man kuggar.
Var iallafall ute och körde en stund idag för jag tycker det är roligt att köra, för jag kan iallafall köra om man lyssnar på mina föräldrar.
Annars har denna dagen bestått av att bli frisk och plugg. Har åkt på värsta förkylningen.
Imorgon är det måndag vilket är min längsta dag i skolan tror jag.

Vi hörs imorgon. P&K

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att börja småblogga igen. Saknar lite att ha någon plats där jag titta tillbaka på vad jag gjort under mina år.
Jag är absolut ingen person som bloggar varje dag eller om något speciellt så denna bloggen kan bli lite smått tråkig ibland.
P&K

Likes

Comments