Skrev i mitt tidigare inlägg idag om ni vela se mer simsinlägg så tänkte köra en omröstning nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud vad skönt att det är fredag, igen!!

Idag har jag gått i skolan och sen åkte jag och pappa och handlade sen har jag bara legat i min säng och kollat på Helen Torsgården bland annat!

Nu håller jag på att ladda ned sims igen eftersom det försvann när jag lämnade in datorn de stod att de skulle ta lite mer än en timme och ladda ned men jag hoppas det går fortare.

Förresten vill ni se mer simsinlägg? För isåfall kanske jag kan ordna de?

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt, förutom att gå i skolan då såklart.

Vi fick tillbaka våra skoldatorer idag också eftersom vi fått Windows 10 på dom nu, så nu kan jag blogga igen hehe.

Just nu sitter jag och försöker finslipa min bokrecension men det går inte så bra, men sen blir det bara att duscha och sen ska jag sova.

Godnatt!!:)

Likes

Comments

Nu är det ny vecka igen!
Dagen har gått fort slutade klockan 14 idag rätt skönt! Imorgon har jag prov i spanska vilket är mindre kul men aja! Nu ska jag kolla lite serier och sen ska jag sova!

Likes

Comments

​Att det redan är söndag.. Känns som att veckorna springer förbi, men inte gör det mig någonting vill bara att allt ska gå fort nu hehe, men helgerna kan väl åtminstone gå lite saktare känns som att helgerna knappt hinner börja innan den tar slut!

Idag har jag mest softat i sängen och kollat på Huset fullt, en serie som finns på Netflix rekommenderas starkt riktigt rolig serie! 

Nu på kvällen har jag städat och startat en tvätt som borde vara klar strax som ska hängas och sen ska jag skriva lite på en skrivuppgift då jag ligger lite efter med den.. Och jag ska även försöka läsa lite ur en bok som vi ska skriva en bokrecension om på svenskan.

Anledningen till att jag inte bloggat så mycket på senaste är för jag helt enkelt inte haft ork till när jag kommer hem från skolan däckar jag oftast i sängen och har inte ork till något annat, men ska helt klart försöka bli bättre på bloggandet! Försöker skriva så många inlägg på söndagar som kan laddas upp i veckan!

Ha en riktigt bra vecka nu!!

Likes

Comments

  • ROCKSTAR (POST MALONE)
  • FRIENDS (JUSTIN BIEBER)
  • DEJA VU (J.COLE)
  • 1-800-273-8255 (LOGIC, ALESSIA CARA)
  • GLORIOUS (MACKLEMORE)

Likes

Comments

Hello!

Hoppas ni har haft en bra helg!!

Idag har jag dammsugit rummet och tvättat i princip alla kläder jag äger då jag inte tog tag i det igår så nu hänger de på tork och får nog fortsätta lite imorgon efter skolan också.. Aja skönt att ha de gjort iallafall. Har hunnit med och pluggat lite till religionsprovet som vi har på tisdag också.

Igår var jag ute på byn med Madde och Samuel var väl lite därför som jag inte orkade ta tag i tvätten också hehe;) Lagade tacos till middag också så gårdagen var helt ok!Likes

Comments

Gud vad skönt att det är helg!! Nästa vecka väntas prov vilket kan sluta hursomhelst hehe.. Aja jag ska inte göra mycket alls denna helg jag ska ta tag i tvätten idag och kanske dammsuga lite antingen idag eller imorgon. Vad gör ni i helgen?

Vi hörs

Likes

Comments

Idag har jag inte heller gjort så mycket faktiskt bara bakat en massa eftersom vi hade kalas för pappa som fyllde år i fredags så aa har i stort sätt bara fikat med släkten och kollat serier idag hehe, men ändå skönt med en helg å inte göra någonting bara vara;)

Men nu väntas ännu en vecka av skola ser inte framemot skolan men det är något som måste göras så det är bara att stå ut!

Hade bra!

Likes

Comments